Atelierele ILBAH
„Cel mai Bun Centru de Calificare si Formare Profesionala” in cadrul Romanian Fashion Awards

Intre 29 noiembrie – 3 decembrie 2019 a avut loc a 32-a editie Bucharest Fashion Week, cel mai mare si important eveniment de moda din Romania. Ca in fiecare an, am fost si noi prezenti, alaturi de cursantii si absolventii nostri de la cursurile de Design Vestimentar, Coafor Stilist, Fotografie si Video.

Cu totii au avut realizari minunate, iar de la an la an avem tot mai multe motive de mandrie. 2019 nu a facut vreo exceptie. La finalul evenimentului, in cadrul Romanian Fashion Awards, am primit distinctia de „Cel mai Bun Centru de Formare si Calificare Profesionala”, pentru a doua oara consecutiv. Este un premiu care ne onoreaza si care ne arata ca prin munca si perseverenta continua putem sa ne indeplinim visele si sa evoluam.

Atelierele ILBAH este un proiect despre pasiune si frumos, despre dorinta de a-i ajuta pe ceilalti sa isi duca limitele la un nou nivel. Ne bucura nespus faptul ca reusim sa dovedim constant ca suntem cei mai buni in ceea ce facem. Acest titlu vine dupa un timp indelungat in care am muncit in fiecare zi, alaturi de o echipa minunata.

Acest premiu este in special despre voi, toti cei care ati crezut in noi si ne-ati fost alaturi intotdeauna, iar pentru asta va multumim. Cu peste 40 de cursuri din domenii cat se poate de variate, demonstram mereu impreuna ca totul este posibil si ca orice vis se poate indeplini daca dam sansei o sansa. Ne propunem ca si de acum inainte sa depunem la fel de mult efort pentru a devein mai buni si pentru a va oferi cea mai inalta calitate posibila de fiecare data.

Seara de 3 decembrie a fost si despre alti doi absolventi ai nostri, care au fost premiati pentru munca lor si de care suntem foarte mandri.


Mihai Popa – Cel mai Bun Fotograf Atelierele ILBAH la Romanian Fashion Awards


Mihai Popa, fost cursant Atelierele ILABH, a primit premiul pentru „Cel mai Bun Fotograf Atelirele ILBAH”, in cadrul Romanian Fashion Awards 2019.

Mihai Popa si-a inceput drumul ca fotograf in cadrul cursului nostru de Fotografie, iar de acolo a continuat sa creasca si sa se dezvolte rapid, punand pe picioare MIPO Image. Este, de asemenea, a doua oara cand primeste aceasta distinctie importanta in cadrul Bucharest Fashion Week.

Acesta reuseste intotdeauna sa suprinda momentele cheie ale evenimentului intr-un fel caracteristic, punand in valoare atat modelele, cat si colectiile prezentate. Versatilitatea extraordinara cu care el manuieste aparatul de fotografiat ii garanteaza mereu cele mai bune rezultate. Mihai reuseste sa imbine ingenios creativitatea, emotia, atentia la detalii si cunostintele tehnice, iar asta ii permite sa obtina niste fotografii deosebite de fiecare data.


Andreea Popa – Cel mai Bun Debut in Moda la Romanian Fashion Awards


Andreea Popa este un tanar designer care si-a descoperit pasiunea pentru moda la Atelierele ILBAH. Aceasta si-a prezentat prima colectie anul trecut pe scena Bucharest Fashion Week. De altfel, colectia „The Shining Shadows” i-a si adus acesteia primul sau premiu, pentru „Cel mai Bun Designer Atelierele ILBAH”. Anul acesta, o noua colectie de-a ei a fost prezentata pe scena marelui festival de moda, iar impactul a fost pe masura. Andreea Popa a reusit sa castige un nou premiu, pentru „Cel mai Bun Debut in Moda”.

Elementul comun al colectiilor Andreea Popa Design este faptul ca acestea ilustreaza imaginea femeii puternice, care iese in evidenta prin creatii unice, femeia aparte, misterioasa si sigura pe sine.

Felicitari ambilor nostri absolventi! Speram sa continuam sa scriem mai departe frumoasa poveste Atelierele ILBAH – o poveste plina de culoare si reusite.


Suntem onorati!