11-12 Noiembrie, este weekendul in care ne vom intalni pentru a 4-a oara, ca sa sarbatorim Designul Vestimentar, Creativitatea, dar si industria din spatele a tot ceea ce inseamna MODA din Romania. Editia de Toamna a #Creativo 2017 se apropie cu pasi repezi si anunta o serie de surprize importante!


Descopera industria FASHION: Design Vestimentar, Stilism, Croitorie, Broderie, Proiectare Vestimentara, Tipare, Masini de Cusut, Tehnica de Ultima Generatie…


S-a dat startul inscrierilor la cele mai tari Conferinte si Ateliere din domeniu! Totul se intampla la #Creativo de Toamna 2017, iar locurile sunt limitate!


Te poti inscrie gratuit la una din cele 6 Conferinte de amploare de la #Creativo (peste 160 de locuri), cu cei mai tari designeri si speakeri din domeniu:

Design Out of The BOX: Identitate prin Design Neconventional.
Blogging & Vlogging: Contentul este cheia succesului?
Broderie: Pasiune si Afacere. Primii pasi spre succes.
Start-Up and Succeed: Business Tools & Financing Opportunities.
Backstage of Fashion Industry: Provocari, lectii invatate si decizii inspirate ale antreprenorilor.
Lectie de Design cu Miruna Ardelean!

In plus, te poti inscrie la peste 40 de Ateliere interactive: Croitorie, Croit dupa tipare, Drapaj, Schite si Crochiuri si multe altele!


Inscrie-te la Conferintele si Atelierele #Creativo. Click aici!


#Creativo-2017-toamna-conferinte-si-ateliere


Ce este #CREATIVO?


#Creativo este un eveniment creat in spirit urban, care reuneste pasionati de moda, design, stil, handmade si pe cei care ii pot ajuta sa isi puna visul in practica si/sau sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune.
#Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion si targetul acestora –un public activ, tanar, in tendinte, in cautare de alternative de calitate in materie de vestimentatie si accesorii handmade.
#Creativo spirjina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata sprijin pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala
#Creativo isi propune sa fie un eveniment de referinta pentru persoane active, informate, care inteleg, apreciaza si sustin cultura urbana si creatorii autohtoni si sunt in cautare de alternative la produsele “made in China”
#Creativo doreste sa ii ajute pe cei interesati sa puna in practica pasiunea pentru moda, prin insusirea unor abilitati practice: elaborarea tiparelor, notiuni de design vestimentar, stilism, croitorie si hand-made.


www.club-creativo.ro