Absolventii cursului de Design Vestimentar au avut parte de o sedinta de foto profesionala in care si-au prezentat propriile creatii!

 

Dupa cele 4 luni de curs, timp in care au deslusit secretele Fashion Designului, ghidati indeaproape de trainerul Mirela Diaconu, cursantii au sustinut examenul de absolvire. Tema acestui examen a reprezentat-o realizarea unei colectii vestimentare, pe care, ulterior, au inclus-o intr-o sedinta foto profesionala. Cu aceasta ocazie, tinerii desigeri si-au alcatuit primul portofoliu fashion design, fiind cu un pas mai aproape de o viitoare cariera de succes in lumea minunata a modei.

Precum intr-o prezentare de moda de pe marile podiumuri din lume, absolventele, impreuna cu modelul Diana Ionescu, au pasit in fata aparatelor de fotografiat cu mare incredere. Fiecare piesa vestimentara a fost atent stilizata si accesorizata de stilistul Andra Lazar care a reusit sa creeze momente memorabile in studioul din strada Romulus, nr4.

De make-up si hairstyling s-au ocupat cursantii Atelierele ILBAH, obijnuiti deja cu rigorile unui eveniment de mare anvergura, acestia participand la o multime de concursuri, filmari video si prezentari de moda.

Fotograf a fost Radu Balan, un artist foto desavarsit, care s-a ocupat si de post productie intr-o maniera profesionala.

Pantofii au fost asigurati de Botta, singurul producator de incaltaminte din Romania care foloseste un material revolutionar, PORON. Cea mai importanta caracteristica a sa este ca transforma orice pantof cu toc ametitor intr-un pantof comod

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre cursul de Design Vestimentar si cum te poti inscrie intra aici.