Facebook, Youtube, Instagram, Bloguri si Vloguri… CABRAL a venit la Atelierele ILBAH, in cadrul unei intalniri special organizate pentru cursantii nostri de la  Social Media si PR pentru a impartasi o parte din experienta sa in ONLINE! Cabral.ro este blogul pe care il “creste” de mai bine de 10 ani de zile si pe care a reusit sa il aduca in topul blogurilor romanesti. Lectia deschisa, asa cum am numit-o noi, a fost moderata de Ines Turturica (trainer in cadrul cursurilor de PR (Public Relations) si Social Media la Atelierele ILBAH)


Lectie deschisa cu CABRAL despre NOI in ONLINE!


Ce fel de continut trebuie postat pe un blog? Ce tip de subiecte genereaza cea mai mare interactiune? Cum iti poti pastra audienta, dar si ce fel de public doresti sa iti acceseze canalele tale de comunicare? Iti poti selecta “clientela”, sau mai bine spus… vrei sa faci asta? Cum reusesti sa iti tii cititorii in priza? Cum iti poti monetiza activitatea in online, fara ca blogul tau sa para ca este unul comercial si sa deranjeze? Ce fel de limbaj trebuie folosit in comunicarea cu cei care iti scriu: personal sau oficial? Articolele sau subiectele postate pot deranja pe unii sau pe altii… cum trebuie tratate aceste situatii si cum rezisti presiunilor, in cazul in care se ajunge pana aici? Exista o limita intre viata personala si ceea ce expui in online? Cat este fictiune si cat este realitate, in general, pe blogurile din Romania? Exista situatii in care un blog foarte bine cotat poate deveni instrument de santaj online?


Acestea au fost doar o parte din intrebarile venite din partea celor prezenti! Asadar, foarte multe intrebari cu substanta au fost ridicate in cadrul acestei discutii libere, lucru ce denota interesul major pentru acest subiect.


ateliere-ilbah-social-media-curs-cabral-ibacka-(1)

ateliere-ilbah-social-media-curs-cabral-ibacka-(1)

ateliere-ilbah-social-media-curs-cabral-ibacka-(2)


Ne-am bucurat sa il avem alaturi de noi pe Cabral pentru a ne impartasi secrete din spatele cortinei si in acelasi timp, suntem fericiti ca am reusit, inca o data, sa va surprindem!


Multumim CABRAL si te mai asteptam la Atelierele ILBAH!