Cumpara orice masina de cusut marca Brother de pe site-ul cusutsibrodat.ro si primesti automat un voucher de 10% reducere la cursurile de formare profesionala organizate de Atelierele ILBAH.

Voucher-ul de discount poate fi folosit pentru inscrierea la unul din cursurile de Fashion Design organizate de Atelierele ILBAH: Design Vestimentar, Proiectare Vestimentara (Constructie Tipare) Croitorie sau chiar Stilism (Consiliere Vestimentara). Cursurile sunt autorizate si sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei la nivel International!

Urmeaza-ti pasiunea cu Brother si Atelierele ILBAH

Inscrie-te la unul din cursurile Atelierele ILBAH si ai sansa sa inveti sa lucrezi ca un profesionist in domeniu. Cursurile sunt special gandite ca la finalul acestora sa stapanesti toate notiunile necesare realizarii pieselor vestimentare si sunt coordonate de traineri cu o vasta experienta in domeniu.

*Voucherul de reducere la cursuri este valabil doar pentru inscrierea la unul din cursuri in perioada 01.01.2016 – 31.12.2016


Acceseaza sectiunea de cursuri de pe site-ul Atelierele ILBAH si afla ce vei invata la fiecare curs in parte!

Te asteptam cu drag!


Descopera mai multe despre aceasta lume fascinanta, urmand cursurile autorizate din sfera Fashion organizate de Atelierele ILBAH.