Este important sa alegem specialisti care sa ne indrume cat mai bine si mai corect, astfel incat sa luam cea mai buna decizie pentru noi, iar in cadrul emisiunii “Intre Prieteni cu Dana Istrate”, Radu Moldoveanu, consultant fonduri europene si trainer al cursului de Expert Accesare Fonduri reuseste sa faca asta.

Radu Moldoveanu este expert in fonduri europene de foarte multi ani. De-a lungul timpului a reusit sa dea curaj multor persoane si sa formeze viitori experti in accesarea de fonduri in cadrul cursurilor desfasurate la Atelierele ILBAH. Explica cu calm, atentie si reuseste sa faca sa para ca este usor sa obtii performanta in domeniu.

Cand vorbim despre fonduri in vederea implementarii unui business, vorbim despre un plan de proiect, despre analiza ideei de business si despre strategiile de crestere a acestuia, insa nu uitam sa luam in calcul si pierderile. Un antreprenor isi doreste intotdeauna succesul, iar pentru a ajunge pe acea treapta a succesului, invatam ca trebuie sa fim informati si de ce nu, ajutati sa realizam o analiza cat mai complexa. Fie ca apelam la cursuri de specialitate sau la consilieri, drumul spre succes va fi intotdeauna informatia corecta, asta invatam de la Radu Moldoveanu, trainer Atelierele ILBAH/de la cursul de Accesare Fonduri, Atelierele ILBAH, sustinut de Radu Moldoveanu.