Cristian Guzun, trainer la cursurile de IT, Atelierele ILBAH a vorbit in cadrul emisiunii “Dimineti cu Georgia” despre dorinta oamenilor de a imbratisa acest domeniu controversat: IT. Lucreaza in domeniu de mai bine de 8 ani, iar job-ul de trainer i se potriveste perfect. Preda din pasiune si este multumit atunci cand observa evolutia cursantilor Atelierele ILBAH.

Vreau o cariera in IT. De unde incep? Este prima intrebare pe care pasionatii de IT o adreseaza trainerului.

Cat de complicat este sa reusesti?

Ai nevoie de pregatire anterioara cursurilor de specializare?

Trebuie sa stii limba engleza, ca sa poti urma cursurile de IT?

Este mai profitabil sa fii freelancer sau angajat?

Care este traseul unui IT-ist? Ce poate face? In ce zona se poate dezvolta?

si multe alte subiecte sunt dezbatute de trainer atat in cadrul matinalului cat si la fiecare sedinta de curs din sediul Atelierele ILBAH.

Cursurile de IT din portofoliul Atelierele ILBAH reprezinta una din cele mai populare categorii de cursuri. Sunt cursuri autorizate (recunoscute national si international), care acopera cele mai importante ramuri ale tehnologiei informatiei, iar suportul de curs este de cea mai buna calitate si te va ajuta sa iti duci cariera de programator la nivelul urmator.

La Atelierele ILBAH cursantii primesc atentia cuvenita, cea mai buna indrumare si cele mai bune oportunitati. Targhetul este sa implinim cat mai multe pasiuni si sa ajutam cat mai multi oameni sa-si transforme pasiunea in job-ul mult visat. Intelegem dorintele cursantilor, le descoperim motivatia si le alimentam pasiunile, care ajung sa ii implineasca pe plan profesional.

Daca si tu ai o pasiune pe care vrei sa o implinesti, te asteptam in locul unde visele devin realitate!