Reconversia profesionala este subiectul care se citeste pe buzele tuturor in ultima perioada, iar cursurile autorizate sunt raspunsul celor care doresc o schimbare in viata lor.

In cadrul emisiunii Intre prieteni cu Dana Istrate, Simona Joghiu, PR Atelierele ILBAH a vorbit despre ce inseamna reprofilarea profesionala, cum o putem accesa si daca exista sanse reale de reusita indiferent de varsta.

Reconversia profesionala ne obliga sa iesim din zona de confort. Sa iesim din zona de confort inseamna sa fim capabili sa imbratisam necunoscutul, iar aici, de cele mai multe ori, apare frica, care devine obstacol in evolutia noastra pe plan profesional. De aceea, este bine sa apelam la specialisti: ”Ei vor sti sa ne dea increderea de care avem nevoie ca sa reusim sa ajungem acolo unde ne dorim. Apeland la specialisti, la cursuri de specialitate avem sansa de a obtine diplome recunoscute la nivel national si international, pasaportul nostru de intrare intr-un alt domeniu.”

Cursurile de calificare si recalificare profesionala de la Atelierele ILBAH sustin dorintele care isi doresc implinirea, pasiunile cunoscute sau care urmeaza a fi descoperite, alaturi de traineri talentati, a caror experienta isi spune cuvantul.

Cele peste 35.000 de pasiuni implinite in decursul celor 10 ani de activitate sunt dovada ca portofoliul Atelierele ILBAH sustine fiecare vis pana la final. Urmand cursuri autorizate obtii intr-un timp scurt, informatiile care constituie noua ta fundatie intr-o noua directive, noul domeniu de interes pentru tine!