Implementarea programului Start-UP Nation necesita multa atentie si studiu amanuntit. Tocmai de aceea este recomandat sa consultam specialistii/cursurile de specialitate.

In cadrul matinalului “Dimineti cu Georgia”, Radu Moldoveanu ne-a facut o scurta introducere si ne-a explicat cum functioneaza programul si care sunt etapele care duc la obtinerea finantarii.

Absolvent al unui MBA in cadrul City University of Seattle, Radu Moldoveanu este un antreprenor de succes, dar mai ales un consultant financiar cu vasta experienta in domeniul accesarii fondurilor nerambursabile. Detine propria firma de consultanta financiara, iar ca trainer al cursului Expert Accesare Fonduri, Atelierele ILBAH vine in intampinarea cursantilor nu doar cu sfaturi teoretice, ci si cu sfaturi practice derivate din experienta sa profesionala de pana acum.

In matinal, Radu ne invata ca un prim pas in implementarea unui proiect il reprezinta planul de afaceri, care, cu cat este mai elaborat, cu atat va fi mai real, adica mai aproape de succes. Exista strategii la care putem apela si diferite tehnici de optimizare care pozitioneaza business-ul pe scara succesului.

Accesarea fondurilor nerambursabile este un subiect care indeamna la un comportament responsabil, pe care il poti dobandi daca esti foarte bine informat. La Atelierele ILBAH inveti sa selectezi informatia, sa o pui in practica, inveti sa dai sansei o sansa sub indrumarea trainerului, care, asa cum mentioneaza si in matinal, este pregatit sa te ajute sa devii si tu antreprenor.