Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Workshop-uri NAIL ART

Descriere

Workshop-uri NAIL ART

in Bucuresti, Cluj-Napoca si Ploiesti.

Atelierele ILBAH organizeaza o serie de workshop-uri in domeniul Nail Art, la care va invitam sa participati pentru a fi la curent cu toate tehnicile si tehnologiile noi. Analizati oferta noastra de workshopuri in domeniul Nail Art si vedeti care vi se potriveste cel mai bine.

Aplicarea unghiilor false este un domeniu in plina dezvoltare, in fiecare sezon fiind lansate produse revolutionare si impreuna cu ele tehnici noi de aplicare.

Un tehnician de unghii devotat profesiei trebuie sa tina pasul cu cele mai noi tendinte din domeniu. Workshopurile organizate de Atelierele ILBAH  ofera posibilitatea de perfectionare continua pentru tehnicienii care doresc sa asigure servicii complexe si unice clientilor. Prin participarea la Workshop-urile de Nail Art  va veti  specializa in folosirea tehnicilor corecte de aplicare si cunoasterea materialelor noi.

banner-back-to-school-website-sfw

Ne vedem la workshop!

Detalii
  • Denumire: Tehnica one stroke (durata: 1 zi – 6 ore/zi)300 Lei
  • Denumire: Pictura cu vopsea acrilica (durata: 1 zi – 6 ore/zi)300 Lei
  • Denumire: PACHET PROMO: Tehnica one stroke + Pictura cu vopsea acrilica (2 zile, 6 ore/zi)450 Lei
  • Prima rata este de 200 Lei si va garanteaza inscrierea la workshop-ul ales
  • Intentionam sa incepem workshop-urile in luna . Va rugam sa ne contactati pentru a afla informatii exacte despre datele de incepere ale fiecarui workshop in parte!
  • Acest curs se desfasoara in:
    Bucuresti, Cluj, Ploiesti (vezi Contact)
  • Atat partea practica, cat si cea teoretica se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH dotate corespunzator.
  • Telefon: +4 0730 643 130
*le vei primi automat pe e-mail!

 

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati!

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.