Arata-ne talentul tau si poti castiga un curs de Design de Interior!

Daca ti-ai amenajat locuinta sau doar un colt de care esti foarte mandra/mandru, daca prietenii iti cer sfatul atunci cand vor sa schimbe ceva in designul locuintei, daca visezi sa profesezi ca decorator de interioare, atunci trebuie sa participi la acest concurs! Premiul este un curs autorizat de Design de Interior, in valoare de 2.200 de lei, care te poate aduce mai aproape de meseria visata!

Ce trebuie sa faci?

Trimite maximum 4 fotografii care sa ilustreze o amenajare facuta de tine, descrie proiectul in cateva cuvinte si esti inscris/a in concurs! Poti sa folosesti formularul de pe aceasta pagina sau sa ne trimiti mail la adresa: pr@ateliereleilbah.ro .Proiectul poate fi reprezentat de intreaga locuinta, o camera, un balcon, un spatiu de relaxare. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta executiei, deoarece acest concurs este dedicat exclusiv amatorilor si pasionatilor de design de interior.

Castigatorul concursului va avea ocazia sa participe la unul dintre cele mai de succes cursuri organizate de Atelierele ILBAH, cursul de Design Interior. Cu ajutorul trainerului arh. Miruna Ardelean, timp de 10 saptamani, vei invata care sunt regulile dupa care se ghideaza un designer in amenajarea spatiilor interioare, cum sa folosesti culorile si texturile potrivite pentru a realiza un proiect de care sa fii mandru, precum si multe alte secrete ale acestei frumoase meserii. Cursul, autorizat de Ministerul Muncii, include vizite la furnizori de mobilier si decoratiuni, precum si realizarea de proiecte 2D si 3D astfel incat, la absolvire, vei fi pregatit/a sa amenajezi orice spatiu de locuit.

“Daca pasiunea ta pentru design interior si-a lasat amprenta in propria locuinta, iar prietenii si familia au fost incantati, nu-ti ramane decat un pas pentru a iti imbogati cunostintele si a descoperi frumosul la un alt nivel. Abia astept sa te intalnesc si sa invatam impreuna pasii si etapele necesare pentru a scoate la iveala profesionistul din tine” arh. Miruna Ardelean

premiu-curs-design-interior-show-your-talent

Inscrie-te in concurs aici!

Nu reusesti sa folosesti formularul online de inregistrare de mai sus? Ne poti trimite proiectul tau si la pr@ateliereleilbah.ro


Concursul SHOW YOUR TALENT – INTERIOR DESIGN CONTEST organizat de Atelierele ILBAH are loc in perioada 15 iulie – 16 septembrie si se desfasoara in trei etape:


Etapa I : Inscrierea proiectelor in concurs: 15 Iulie – 15 August 2016

  • Intra pe pagina ateliereleilbah.ro/blog/show-your-talent-interior-design si trimite-ne cateva imagini (maxim 4) cu o amenajare realizata de tine;
  • Proiectul poate fi reprezentat de o camera, un spatiu de relaxare sau chiar toata casa;
  • Ataseaza si o descriere a proiectului. Aceasta ar trebui sa contina cateva cuvinte despre tipul de locuinta (apartament, casa), stilul abordat, tipuri de materiale etc. si ce consideri tu ca este relevant pentru proiectul tau.

Etapa a II-a: Selectia preliminara a proiectelor: 16 August – 25 August 2016

  • Specialistii in design interior si arhitectura de la Atelierele ILBAH vor selecta proiectele ce vor intra in finala concursului. Acestea vor fi postate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AteliereleILBAH.ro/

Etapa a III-a: Votul publicului: 26 August – 15 Septembrie 2016

  • Dupa ce imaginile reprezentand proiectul tau au ajuns pe pagina noastra de Facebook, incepe lupta finala: proiectul cu cele mai multe like-uri va fi cel declarat castigator. Asa ca anunta-ti prietenii, suna-ti familia, tot ce consideri ca este nevoie sa faci, astfel incat, la sfarsitul zilei de 15 Septembrie sa ai cele mai multe like-uri.

Desemnarea Castigatorului: 16 Septembrie 2016

  • Castigatorul concursului SHOW YOUR TALENT – INTERIOR DESIGN CONTEST va fi anuntat oficial pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH. El va avea posibilitatea de a participa gratuit la Cursul de Design Interior!
  • Proiectul lui va fi prezentat intr-un articol amplu atat pe blogul Atelierele ILBAH, cat si pe siteuri importante de profil!

Pentru mai multe detalii despre concurs, consulta si

Regulamentul de Participare

Concurs-Show-your-talent-Interior-Design-land

Nu rata ocazia de a iti transforma visul in realitate!

Fii urmatorul designer de succes!