Stiri si noutati

Blog Atelierele ILBAH

Cursanta noastra, Andreea Ianculescu a obtinut Locul II si Premiul Special pentru Atelierele ILBAH la Concursul National de Make-up intre scoli!

Premiul II + Premiul Special pentru Atelierele ILBAH la
Make-up Talent School Contest 2018


Cel mai important concurs de Machiaj Profesional intre scolile din Romania a avut loc anul acesta in cadrul Make-up Fest 2018! Andreea Ianculescu, cursanta Atelierele ILBAH (Curs Machiaj Profesional) a reusit sa obtina Locul II, dar si Premiul Special! Este o performanta deosebita atat pentru Andreea, cat si pentru intreaga echipa Atelierele ILBAH. Toti participantii au fost cursanti ai celor mai bune scoli de Make-up din Romania, astfel ca, aceste doua premii ne onoreazaTema concursului a fost “Cirque du Soleil”.

premii-atelierele-ilbah-machiaj-profesional-cursuri-makeup-2018-3

Ne place sa oferim aceste sanse cursantilor nostri si sa ne implicam cat mai mult in dezvoltarea lor profesionala. Participarea Atelierele ILBAH la acest tip de evenimente este importanta pentru noi pentru ca ne ajuta sa progresam, reprezentand in acelasi timp si confirmarea faptului ca facem bine ceea ce facem.

Ne place sa invatam din greseli si sa progresam continuu, pentru ca doar asa putem sa fim cei mai buni (aceasta fiind si atitudinea pe care incercam sa le-o transmitem cursantilor nostri). Va reamintim ca anul acesta am castigat alte doua premii importante in domeniul Machiajului Profesional:
Locul I: Make-up Forum 2018 (detalii aici…)
Locul II: Concurs National Machiaj de Mireasa (detalii aici…).


Vrem sa le multumim tuturor pentru implicare si pentru acest nou rezultat exceptional:


Make-up Artist: Andreea Ianculescu (cursant)
Indrumator: Mihaela Rotaru (trainer Curs Machiaj Profesional)
Model: Francesca Baciu
Costumatie: Silvia Serban (trainer Curs Design Vestimentar), Iulia Vlad (trainer Curs Proiectare Vestimentara)

Vrei si tu sa ajungi un Make-Up Artist Profesionist?
Intra aici: Curs Machiaj Profesional

premii-atelierele-ilbah-machiaj-profesional-cursuri-makeup-2018-5

Iata mai jos cum a aratat Machiajul Andreei Ianculescu

premii-atelierele-ilbah-machiaj-profesional-cursuri-makeup-2018-2


Vrei si tu sa ajungi un Make-Up Artist Profesionist?
Intra aici: Curs Machiaj Profesional


premii-atelierele-ilbah-machiaj-profesional-cursuri-makeup-2018-4

Posted in blog |

Vezi cum a fost la #Creativo, editia a 6-a, evenimentul organizat de Atelierele ILBAH si CusutSiBrodat.ro

Am rescris povestea #Creativo. 48 de ore concentrate pe tot ceea ce inseamna industrie creativa si suflu antreprenorial


Un eveniment ca o gura proaspata de oxigen, cu oameni carora nu le este teama sa se exprime si sa isi lase ideile si creativitatea sa “vorbeasca” mai mult decat o pot face cuvintele. Un eveniment plin de voie buna, de oameni cool, asumati si curajosi atunci cand vine vorba de stil si identitate personala.

Am imortalizat emotii, bucurie, inedit si trairi de toate felurile. A fost, din nou, un weekend efervescent, iar potentialul creativitatii a fost ridicat la cel mai inalt nivel. Am impartasit cu totii la #Creativo, evenimentul de suflet Atelierele ILBAH, aceleasi valori, aceleasi dorinte si acelasi drag de frumos. Evenimentul a fost inca o data o mostra a ceea ce poate insemna industria creativa, concentrata in 48 de ore si in perimetrul bine definit de Centrul Cultural ARCUB.

#Creativo a insemnat, la aceasta a 6-a editie, un program vast dedicat industriei fashion si spiritului antreprenorial, ce a cuprins conferinte, intalniri si workshop-uri, organizate in parteneriat cu oameni ce impartasesc aceleasi valori si aceeasi dorinta de a iesi din sfera anonimatului si de a personaliza orice idee transpusa in realitate. 


Oameni deveniti repere, speakeri la cele mai tari conferinte


Sute de oameni au participat la conferintele sustinute de nume sonore din industria fashion sau de business. Au devenit repere pentru multi, datorita firescului si naturalului ce i-a caracterizat si ii caracterizeaza in abordarea parcursului lor profesional. Nu au avut o reteta a succesului lor, insa au impartasit, intr-o maniera extrem de prietenoasa, toate experientele, toate suisurile si coborasurile cu care s-au confruntat pentru a ajunge ceea ce sunt astazi.

S-a vorbit, la #Creativo, despre pasiune coroborata cu multa munca, despre sacrificii, compromisuri, despre arta de a iesi invingator, de a castiga fiecare provocare, de a invata din esecuri si de a intelege ca un setting mental corect te va duce acolo unde ti-ai propus sa ajungi. Printre speakerii de renume ai conferintelor #Creativo no. 6 s-au numarat Maurice Munteanu, stilist, fashion editor, trainer Atelierele ILBAH, designeri de top ai momentului, precum Elena Perseil, Sivia Serban (si ea trainer Atelierele ILBAH), antreprenori din industria fashion precum Mirela Bucovicean sau Elena Cernatescu, bloggeri cunoscuti care au reusit sa atraga online-ul de parte lor si sa faca un profit din asta, dar si antreprenori care au impartasit participantilor la conferinte cate ceva din secretele unui business de succes pe o piata competitiva cum este cea din Romania.


#Creativo a reunit, acum la ceas de Centenar, oameni din toate colturile tarii


Pe langa conferinte, participantii la #Creativo, editia de toamna, au avut sansa de a lucra, cot la cot cu profesionisti, in cadrul Atelierelor interactive si gratuite, care i-au facut sa se simta unici si le-au permis sa isi exploateze si sa isi fructifice la maximum potentialul creator. Au fost oameni veniti din toate colturile tarii, special pentru #Creativo. A fost, poate, cea mai frumoasa reuniune a diferitelor regiuni, acum in apropierea Centenarului Marii Uniri. Au fost oameni veniti de la Timisoara, Iasi, ori Brasov, fiindca au vazut ineditul si noul din acest eveniment, au crezut in el si in sansa pe care o au de a face ceea ce le place. In povestea #Creativo, au aflat ca daca ai suficienta determinare, ambitie, si incredere in propria persoana, nevoia de autenticitate si unicitate, poate iesi atat de frumos la lumina.

creativo-toamna-2018-editia-a-6-a (5)

Rand pe rand, cu totii au intrat in lumea fascinanta a drapajelor si desenelor de moda, au invatat sa coasa sau sa croiasca piese vestimentare dupa tipare, au testat masini de cusut, surfilat si brodat, au confectionat cu mainile lor mici produse ce vor constitui o frumoasa amintire sau, de ce nu, imboldul catre un nou drum profesional, au intrat in complexa lume a tehnicilor de quilting si patchwork, au asistat la demonstratii spectaculoase de croitorie barbateasca de tip bespoke.

O noutate in cadrul acestei editii a constituit-o Atelierul de Design Pantofi, unde participantii si-au transpus ideile creative, folosindu-se de o varietate de forme si texturi.

creativo-toamna-2018-editia-a-6-a (3)


Creativo, editia cu numarul 6, a fost cu oameni, pentru oameni si despre ei. #Creativo inseamna o frumoasa poveste a tuturor celor carora nu le este teama sa se exprime si sa vrea sa isi cultive nevoia de frumos. Fiecare editie aduce cu ea un final fericit, iar continutul povestii este mereu cel care face diferenta…


Am avut, si de aceasta data, acel happy ending. Urmat, insa, asa cum v-am obisnuit, de “to be continued”… Fiindca povestea #Creativo se rescrie in 2019. Cu multi oameni frumosi, dedicati, determinati si mereu in cautare de stil si identitate personala.

creativo-toamna-2018-editia-a-6-a (12)


#Creativo este organizat de:

Atelierele ILBAH
CusutSiBrodat.ro
Brother
TipareDeCroitorie.ro

Evenimentul a fost sustinut de: Banca Transilvania.


#Creativo, editia a VI-a, nu ar fi fost posibil fara ajutorul partenerilor, colaboratorilor si tuturor celor implicati!


Parteneri: ARCUB, Primaria Capitalei
Colaboratori: Le Projet d’Amour, Exotique, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Metal Creativ, Molecule F, Beraria H
Parteneri Media: Diva Hair, Burda International, SavaIonut.ro, Burda Style, Femeia.ro, acasa.ro, Povestea Casei, BUSINESStexin, eva.ro, Dialog Textil, verdict.ro, #SuntMandra, Revista Atelierul, Radar de Media.
Traineri Atelierele ILBAH: Lica Marinescu, Gheorghe Georgeta, Iulia Costescu, Stancu Cornelia, Trifu Karina, Silvia Serban, Madalina Florea, Cornelia Sarghe, Niculae Antochi. Iulia Vlad, Mirela Diaconu, Razvan Pintea si Ines Turturica.

Felicitari si multumiri speciale tuturor!
www.club-creativo.ro

Atelierele-ILBAH-organizator-Creativo

creativo-toamna-2018-editia-a-6-a (21)

Mai multe poze poti vedea pe pagina de Facebook #Creativo, AICI.

Posted in blog |

Atelierele ILBAH, partenerul TAU in programul guvernamental “Investeste in tine!”: Credite fara dobanda pentru cursuri de formare profesionala

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine prin programul guvernamental “Investeste in tine!”


A fost implementat programul „Investeste in tine”, iar persoanele cu varsta de pana in 26 de ani pot lua credite de cel mult 40.000 de lei. Garantia statului va fi de 80%, iar dobanda va fi subventionata de catre stat. Si persoanele cu varste intre 26 si 55 de ani pot acccesa un astfel de credit, in cuantum de pana la 35.000 de lei. Si asta pentru ca, proiectul urmareste si ajutorarea adultilor care sunt nevoiti sa isi schimbe profesia, sa se recalifice. Banii sunt destinati acoperirii nevoilor privind, in primul rand, educatia. Programul „Investeste in tine” considera cheltuiala eligibila plata cursurilor de formare profesionala.

Atelierele ILBAH sustin acest proiect si incurajeaza persoanele eligibile (in varsta de pana la 55 ani) sa apeleze la un astfel de sprijin financiar pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Este o investitie in propria persoana, practic o sansa pe care statul o acorda pentru dobandirea de competente profesionale pentru integrarea cu succes pe piata muncii, ulterior absolvirii unui curs de calificare si formare profesionala. Una dintre conditiile de eligibilitate pentru accesarea unui credit fara dobanda este aceea ca tinerii cu varsta intre 16 si 26 de ani neimpliniti la data solicitarii creditului sa fie cuprinsi in programul de invatamant sau sa urmeze cursuri de specializare autorizate de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

investeste-in-tine-atelierele-ilbah-fonduri-guvern-europene-sfw

La fel, persoanele cu varsta intre 26 de ani impliniti si 55 de ani neimpliniti la data solicitarii creditului trebuie sa fie cuprinse in sistemul de invatamant sau sa efectueze cursuri de reconversie si/ sau specializare profesionala, autorizate de Ministerul Educatiei si, dupa caz, Ministerul Muncii. Creditele pot fi suplimentate cu 20.000 de lei, pentru toti beneficiarii, daca sunt angajati sau se angajeaza pe perioada derularii creditului. Durata maxima de creditare este de 10 ani. Creditele fara dobanda din programul guvernamental „Investeste in tine” pot fi acccesate de la CEC incepand cu data de 15 octombrie 2018.

IMPORTANT! Procedura de obtinere a creditelor de studii o puteti gasi AICI.


Mai multe informatii la +4 0730 643 130 sau office@ateliereleilbah.ro


Vezi aici lista completa de cursuri pe care le poti accesa
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty

Posted in blog |

#Creativo, editia a VI-a, 3 – 4 Noiembrie la ARCUB – un eveniment marca Atelierele ILBAH si CusutSiBrodat.ro

Scriem, din nou, povestea #Creativo, evenimentul oamenilor asumati, originali si mereu in cautare de repere


Save the date : 3 – 4 Noiembrie, ARCUB


Continuam povestea. Una cu stil si solutii inspirate pentru toti acei dintre voi determinati, creativi, originiali in gandire si trairi. Da, incepe #Creativo, editia cu numarul 6! Un proiect ambitios, personalizat si imbunatatit, de la editie la editie, in functie de nevoile identificate si de dorintele transpuse si transmise de-a lungul a cinci minunate editii. #Creativo va fi, si de data aceasta, evenimentul care” fuge” de clisee si va contura, spunem noi, la fel de frumos, povestea creativitatii si a creativilor. Ideea de identitate prin stil personal prinde iarasi viata si glas la #Creativo no.6. 


Vor fi Ateliere si vor fi Conferinte. Va fi personalitate, individualitate si stil.


ARCUB devine, din nou, timp de doua zile, locul oamenilor frumosi prin unicitatea stilului. Fie ca vorbim de oameni din industria fashion, fie ca vorbim de persoane devenite influenceri prin puterea modelului sau a determinarii cu care au reusit in business. Sunt modele, sunt mentori, sunt oameni de la care, cu siguranta, avem ce invata si care au inteles cum sa-si valorizeze experienta acumulata. Au un bagaj impresionant, dar nu de vorbe, ci de fapte concretizate in afaceri de succes, conturate in viziuni pe termen mediu si lung.

Vezi mai jos cum a fost la editia trecuta!


Alege sa faci parte din evenimentul #Creativo. Inscrie-te acum!


S-a dat startul inscrierilor la Conferintele si Atelierele ce tin cap de afis la #Creativo no.6, evenimentul de suflet al Atelierele ILBAH. Pentru noi, #Creativo este proiectul creat in spirit urban, care reuneste, din nou, sub aceeasi cupola, pasionati de moda, design, stil, handmade si ceea ce inseamna spirit antreprenorial.

3 si 4 Noiembrie 2018 sunt zilele in care ne vom simti, iarasi, originali, inspirati, autentici, cu putere de asumare, dornici sa ne (re) descoperim unicitatea si stilul personal. Asta fie ca participam la Atelierele gratuite organizate in acest sens, fie ca ne inscriem la Conferintele al caror rol este unul foarte bine definit: acela de a motiva, de a schimba sau contura perceptii, de a conferi incredere si curaj atunci cand vorbim de stil, dar si de a ne re(da) puterea de a lua decizii.

La #Creativo, editia cu numarul 6, participantii se vor bucura, iarasi, de ateliere gratuite de design vestimentar, quilting si patchwork, diferite workshopuri, avand ca tematica brodatul, cusutul, croitul dupa tipare sau drapaj, demonstratii la nivel inalt cu tot ceea ce inseamna masini de cusut, surfilat, brodat, casnice si industriale, folosite in industria textila.

#Creativo no. 6 este, din nou, despre voi. Si pentru voi! Toti acei oameni autentici, indrazneti, asumati si in cautarea reperelor cu privire la stilul personal. #Creativo no. 6 este pentru cei care cred in puterea viselor, si care au dorinta de a le vedea transformate in frumoase realitati.

Iata mai jos Lista Atelierelor si Conferintelor la care te poti inscrie.


Conferinte #Creativo, editia a VI-a


Molecule F – Proudly Powered By Romanian Designers. Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.

Inventat in urma cu opt ani, Molecule F este mediul social in care amatorii de vestimentatie originala de calitate sunt pusi in contact direct cu cei care le creeaza. Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, este omul curajos care, trecand peste obstacolul profundei crize financiare si al neincrederii in creativitatea autohtona, a avut viziunea de a crea un nou tip de platforma, on-line si off-line, de a umple spatiul dintre design-ul romanesc si nevoia exprimarii autentice.

Original la inceputuri, conceptul Molecule F a deschis multe usi catre viitor. Privit cu curiozitate in trecut, dar tot mai imitat astazi, conceptul a prins radacini solide devenind creator prin el insusi. Astazi, portofoliul Molecule F aduna la un loc mai bine de 100 dintre cei mai cool si mai in voga designeri romani. Daca in urma cu aproape un deceniu imaginea creatorilor de arta vestimentara romaneasca era confuza in ochii consumatorului local, astazi a devenit o regula de stil ca oricine sa aiba in garderoba macar o piesa autentic romaneasca. Speaker: Mirela Bucovicean | Moderator: Bianca Ionita

Inscrie-te aici


Start-Up Nation 2.0 – New regulations | Totul despre noile reglementari

Vrei sa accesezi fonduri nerambursabile prin programul Start-Up Nation 2018? Vino sa afli totul despre noua grila de punctaj de la Radu Moldoveanu, managing partner al firmei de consultanta Smart Business Projects!

Inscrie-te aici


Totul despre Stilism cu Maurice Munteanu

Unul dintre stilistii de referinta din Romania, Maurice Munteanu, vine pe scena pentru a ne dezvalui cateva dintre secretele profesiei de stilist. De la arta pana la pasiune, de la moda pana la creativitate si de la munca pana la succes; toate acestea coroborate intr-o conferinta unica! Descopera si tu universul stilismului cu Maurice Munteanu la #Creativo de Toamna. Speaker: Maurice MUNTEANU | Moderator: Diana Bart

Inscrie-te aici


Let’s talk about fashion!

Unii dintre cei mai apreciati designeri romani si antreprenori din domeniul modei, vin sa iti prezinte o radiografie completa a industriei de fashion! Exploreaza impreuna cu Silvia Serban, Elena Perseil si Elena Cernatescu, dinamica si provocarile unei industrii schimbatoare, aflata in permanenta in lumina reflectoarelor. Speakeri: Silvia Serban, Elena Perseil, Elena Cernatescu.

Inscrie-te aici


Primii pasi in Antreprenoriat

Cristian Ionut Burcea – Manager Regional, BT Mic, ne introduce in fascinanta lume a Antreprenoriatului! Cristian are 10 ani experienta in cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania. In prezent coordoneaza activitatea de business la BT Mic si este implicat in finantarea persoanelor juridice de mai bine de 9 ani. Vino si tu sa descoperi cum poti avea succes in domeniul BUSINESSSpeakeri: Cristian Ionut Burcea

Inscrie-te aici


Young Designers Journey – Inceputul lor de drum poate fi inceputul tau!

Tinerele talente din designul romanesc vin sa-ti impartaseasca reteta succesului lor in domeniul modei! Vino sa afli de la Anamaria Prelipceanu, Diana Caramaci si Laura Dimancea exact care sunt ingredientele cocktailului creativ de care ai nevoie pentru a reusi intr-o industrie fascinanta, dar si foarte competitiva ca cea de fashion. Speakeri: Anamaria Prelipceanu, Diana Caramaci, Laura Dimancea.

Inscrie-te aici


Cum transformam Like-urile in Profit

Trendsetterii noii generatii vorbesc despre cum putem face performanta in acest nou domeniu!
Andreea Diana Constantinescu, Emiliana Burghelea si Maria Pasca ne dezvaluie secretele acestei profesii si ne spun cum transformam like-urile in bani! Speakeri: Andreea Diana Constantinescu, Emiliana Burghelea, Maria Pasca.

Inscrie-te aici


Ateliere #Creativo, editia a VI-a


VINO SA COASEM IMPREUNA!

La atelierul de croitorie vei afla tot ce te intereseaza despre frumoasa si nobila meserie de croitor si vei cunoaste detalii de baza despre masinile de cusut de ultima generatie – Brother, puse la dispozitie in cadrul atelierului. Tu vei fi captivat, cu siguranta, de noile masini de cusut, iar noi iti vom arata cat de usor este sa le folosesti, chiar si pentru hobby! Vei realiza primul tau obiect cusut cu o masina performanta!

Inscrie-te aici


CE ESTE DRAPAJUL DE MODA?

Tehnica drapajului (sau a mulajului) permite obtinerea de volume creative complexe, care altfel sunt greu de realizat in tiparul bidimensional. Volumul este construit direct pe manechin, folosind un material textil si ace de croitorie. Vei avea ocazia sa creezi o rochie intr-un mod inedit, folosindu-ti doar imaginatia, 10 bolduri si o fasie de material textil!

Inscrie-te aici


A SPUS CINEVA DESEN DE MODA?

Schita si crochiul sunt elemente esentiale pentru activitatea unui designer vestimentar. Inspiratia de moment trebuie transpusa intr-un desenbidimensional care va contine informatii esentiale despre proportii si volum. Este practic primul pas pentru ca desenul tau sa prinda viata deoarece va explica cu precizie forma si textura piesei vestimentare, dar si miscarea manechinului.

Inscrie-te aici


Atelier de Pantofi

Te asteptam la acest atelier pentru a invata cum sa iti conturezi primele crochiuri de pantofi! Vino si tu daca vrei sa afli ce inseamna design-ul de pantofi si cum iti poti transupune ideile in desene!

Inscrie-te aici


Totul despre Broderie

E nevoie de soft specializat de Broderie? Cat de usor se utilizeaza un astfel de soft? Se poate broda pe orice material? Cate tipuri de cusaturi exista? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vei primi raspuns daca participi la Workshopul despre Broderie! In plus, ai ocazia de a exersa pe masini de brodat de ultima generatie, marca Brother!

Inscrie-te aici


SA DESCIFRAM TIPARELE!

Probabil ti se pare un termen pretentios si ceva destul de complicat de realizat. Alege sa faci o incursiune in lumea tiparelor de croitorie, vei vedea cum se decupeaza un tipar, cum se aranjeaza pe material si vei fi incantat sa intri in pielea unui creator de articole vestimentare. Te invitam sa participi, iar noi iti promitem ca, timp de o ora si jumatate vei lucra cu drag alaturi de echipa noastra!

Inscrie-te aici


Atelier Quilting & Patchwork

Quilt-ul poate fi considerat o adevarata opera de arta, o expresie fascinanta a imaginatiei, pasiunii si perseverentei pe care o pune creatorul. Quilting si Patchwork reprezinta tehnici de cusut distincte, pe care vei avea ocazia sa le inveti de la Adina Popescu, specialist in quilting si patchwork. ”Procedura de imbinare propriu-zisa a materialelor textile nu este deloc 
intamplatoare, la fel cum nu este nici alegerea bucatelelor de stofa. Acestea nu doar ca trebuie sa respecte un tipar anume, dar trebuie sa aiba si o anumita textura, similara.” (Adina Popescu). Atentie! Tinand cont de complexitatea tehnicilor de lucru, este obligatoriu ca persoanele interesate sa aiba experienta prealabila in utilizarea masinilor de cusut.

Inscrie-te aici


Atelier de Texturare a Crochiurilor de Moda cu Mirela Diaconu la #Creativo de Toamna 2018

Jocuri de umbra! Texturi! Culoare! Te asteptam si pe tine la Atelierul nostru de Texturare cu designerul, Mirela Diaconu, pentru a invata cum sa le dai viata crochiurilor tale prin tehnici unice de desen!

Inscrie-te aici


Atelier de Costume Barbatesti

Esti pasionat de Moda Masculina? Vrei sa afli cum se fabrica un sacou? De ce materiale avem nevoie pentru a contura un sacou cat mai confortabil? Te asteptam la Workshopul nostru, Men’s Fashion – Live Demonstration, unde iti vom raspunde la toate aceste intrebari!

Inscrie-te aici


Posted in blog |

Concurs “Young Designers on Stage” by Atelierele ILBAH… sansa TA de a-ti prezenta tinutele pe scena BFW 2018 (EDITIE ANIVERSARA 20 ANI)

Vrei sa iti prezinti colectia pe scena celui mai important festival de moda din Romania? Acum este sansa ta! Start Inscrieri…


Inscrie-te la o editie cu totul speciala a concursului “Young Designers on Stage” by Atelierele ILBAH! Cei 3 castigatori ai concursului  vor avea ocazia sa-si prezinte colectia in cadrul Editiei Aniversare a Bucharest Fashion Week (20 ani)


Young Designers on Stage, concursul care a facut istorie prin participarea a peste 30 de tineri designeri pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania, a ajuns la editia cu numarul 8! Inca din anul 2013, competitia Young Designers on Stage a reprezentat o rampa de lansare pentru cei mai inspirati absolventi sau actuali cursanti Atelierele ILBAH.


*Start inscrieri! 


28.09.2018 START Inscrieri   20.10.2018 Data Limita Inscriere   30.10.2018 Predare Planse   01.11.2018 Jurizare   29.11.2018 Finalizare Colectii Castigatoare   30.11 – 04.12.2018 Defilare BFW 2018 (20 ani) 

*Concurs destinat exclusiv absolventilor sau actualilor cursanti Atelierele ILBAH din cadrul Cursurilor din domeniul Fashion:
Design Vestimentar sau Proiectare Vestimentara.


bucharest-fashion-week-20-ani-2018-winter-edition-atelierele-ilbah-young-designers-on-stage-SFW
Anul acesta, editia de iarna a Bucharest Fashion Week va fi poate cea mai grandioasa editie din ultimii ani. Cei 20 de ani de existenta a BFW vor fi sarbatoriti cu fast, design de calitate si invitati pe masura.  Evenimentul va avea loc in perioada 30 Noiembrie – 4 Decembrie 2018, in cadrul locatiei de la Soiree din Sos. Pipera-Tunari, nr 2/II, Voluntari, Ilfov.

 

Bucharest Fashion Week este cel mai important eveniment dedicat industriei de fashion din Romania si face parte din renumitul circuit international al modei, fiind promovat la nivel mondial alaturi de London Fashion Week, Milan Fashion Week, Paris Fashion Week si New York Fashion Week. Evenimentul este organizat si sustinut de FashionTV.

Inscrie-te in concurs si ai ocazia sa iti prezinti colectia in cadrul
BFW 2018 – 20 ani

Desfasurare Concurs (pe scurt…)

Competitia este adresata exclusiv cursantilor si absolventilor atelierelor de Design Vestimentar sau Proiectare Vestimentara din cadrul Atelierele ILBAH
 
Dupa ce ai citit REGULAMENTUL COMPLET al concursului trebuie sa completezi FORMULARUL DE INSCRIERE ONLINE de pe aceasta pagina, iar noi iti vom trimite si restul detaliilor necesare. (Data limita inscriere20 Octombrie 2018)
 
Dupa finalizarea inscrierii in concurs participantii trebuie sa predea pana la data de 30 Octombrie 2018 plansele de concept ce cuprind o colectie completa: 10 tinute vestimentare (moodboard, schite artistice/crochiuri de moda)
 
Juriul va alege cei 3 castigatori pe baza planselor de concept predate de catre fiecare concurent. (Jurizare – 1 Noiembrie 2018)
 
Fiecare dintre cei 3 castigatori desemnati castigatori de catre juriu trebuie sa realizeze fizic 5 tinute vestimentare din totalul de 10 pe care le-au prezentat pe plansele de concurs. Cele 5 tinute realizate fizic de fiecare designer castigator al concursului vor fi prezentate pe podiumul Bucharest Fashion Week 2018 Winter Edition. (Deadline realizare fizica a colectiilor vestimentare – 29 Noiembrie 2018)
 
Castigatorii vor beneficia de tot suportul tehnic oferit de specialistii Atelierele ILBAH in vederea realizarii colectiilor. De asemenea Atelierele ILBAH va pune la dispozitie castigatorilor Atelierele de Croitorie si Proiectare Vestimentara pentru a putea sa realizeze cele 5 tinute.

VEZI AICI REGULAMENTUL COMPLET

Formular inscriere online

Nume *

Prenume *

Telefon *

E-mail

Am citit si sunt de acord cu REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI

Test anti-spam * (...bifeaza casuta de jos)

Campurile marcate cu * sunt obligatorii


VIDEO: Vezi mai jos cum a fost experienta ultimilor castigatori “Young Designers on Stage” la Bucharest Fashion Week

Calendarul oficial al competitiei:

Lansare Concurs: 28.09.2018
Data limita inscriere: 20.10.2018 (Completeaza FORMUARUL DE INSCRIERE ONLINE)
Predare planse CONCEPT concurenti: 30.10.2018
Jurizare / Desemnare 3 castigatori: 01.11.2018
Realizarea fizica a colectiei pentru prezentare: 01.11.2018-29.11.2018 (EXCLUSIV CASTIGATORI CONCURS)
Defilare Bucharest Fashion Week 2018 (20 ani): 30.11-04.12.2018 (EXCLUSIV CASTIGATORI CONCURS)

Pentru mai multe detalii poti sa folosesti urmatoarele date de contact:
+40 787 299 717 sau pr@ateliereleilbah.ro

Posted in blog |

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.