Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Stiri si noutati

Blog Atelierele ILBAH

50% Reducere la toate Cursurile Online LIVE. Inscrie-te acum!

Inscrie-te Online, in luna Iulie 2020, folosind codul #ONLINE, si beneficiezi de 50% reducere la orice curs Online LIVE. Locurile sunt limitate!


#ONLINE – 50% Reducere la cursuri!


 • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri Online LIVE).
 • Apasa butonul “Solicita informatii complete”, sau “Inscrie-te la curs!” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
 • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
 • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l si completeaza campurile obligatorii.
 • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #ONLINE si sa apesi pe butonul de validare.
 • Atentie! Reducerea de 50% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
 • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.
 • Reducerea de 50% nu se aplica la Cursurile Acreditate!

*Regulamentul Campaniei


Reducerea de 50% este valabila doar pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada luna IULIE 2020) si se aplica doar la plata integrala a unui curs Online LIVE. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.

Reducerea de 50% nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.

Locurile ce pot beneficia de Reducerea de 50% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita.


Iata aici lista cursurilor Online LIVE:

https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-online-live/


Toate cursurile Atelierele ILBAH? Aici: https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/

Posted in blog |

NOU! Cursuri Online Acreditate – EDITIE LIMITATA. Afla mai multe aici…

Acum poti urma Online o parte din cursurile Acreditate! Aceasta este o oportunitate unica, valabila pentru o perioada limitata. Vremurile pe care le traim au condus la simplificare procedurilor, dar si la o relaxare a legislatiei privind formarea profesionala, fapt ce a condus la posibilitatea de a sustine o parte din cursuri, integral ONLINE, in format LIVE!


Asadar, vei putea urma cursurile integral Online, din orice colt al tarii sau chiar al lumii, din confortul propriei case sau al biroului:

Inscrie-te Online
Urmezi cursurile Online
Sustii Examenul ONLINE
Primesti diploma acreditata
…& more

 


Iata aici lista cursurilor Online LIVE, Acreditate:

Curs Antreprenoriat
Curs Expert Accesare Fonduri
Curs Formator
Curs Contabilitate
Curs Inspector Resurse Umane
Curs Inspector Salarii


Conditii de participare Cursuri Autorizate Online:


 • In momentul de fata cursurile Autorizate se pot desfasura Online, pe perioada Starii de Alerta + 30 de zile dupa finalizarea Starii de Alerta.
 • Asadar, Termenul Limita pentru sustinerea cursurilor autorizate in format online este: 15 August.
 • Termenul Limita se poate prelungi in functie de deciziile autoritatilor.
 • Se pot inscrie cursanti atat din tara cat si din strainatate.
 • Cursantii trebuie sa aiba cetatenie romana.
 • Certificatele Autorizate se pot ridica momentan doar in format fizic, de la oricare din sediile noastre.
 • Legislatia in vigoare nu permite eliberarea si trimiterea certificatelor la distanta (ex: prin curier)
 • Daca nu puteti sa ajungeti personal sa ridicati certificatul, puteti sa realizati o procura notariala prin care imputerniciti pe altcineva sa il ridice in numele dumneavoastra.
 • Eliberarea certificatelor se va face pe baza de programare, cu minim o saptamana inainte.

 

Oriunde te-ai afla, in orice colt al tarii sau al lumii, poti urma ONLINE cursurile preferate. Si pentru ca nu ne place sa facem lucrurile cu jumatate de masura, iti spunem ca aceste cursuri vor fi sustinute in format LIVE. De ce? Pentru ca punem pret pe crearea unei bune relatii de comunicare cu trainerul tau si pentru ca intelegem importanta interactiunii pe timpul desfasurarii orelor de curs. Vei putea obtine in timp real raspunsuri la toate intrebarile tale, asigurandu-ne in acest mod, ca la finalul cursului ramai cu un bagaj de informatii cat mai complex.

Beneficii Online

 Curs Interactiv Online, sustinut in direct
  Posibilitatea de participare de la distanta
  Comunicare excelenta, in timp real
  Calitate Video si Audio excelenta
  Interfata simpla, intuitiva
  Optiunea de partajare a ecranului
  Optiune Whiteboard. *Trainerul poate exemplifica anumite schite si desene folosind o tabla de scris virtuala.

Fa-ti curaj si da-i sansei tale, o sansa! Noi iti suntem alaturi si promitem sa te surprindem in cele mai neasteptate moduri, asa cum te-am obisnuit! Pasiunea noastra pentru a face lucruri frumoase continua; urmeaza cursuri noi, provocari noi! Noi suntem pregatiti, tu esti gata sa tii pasul cu noi?

 

 

Posted in blog |

Te asteptam la cursuri in conditii de siguranta maxima! Vezi aici cum ne-am pregatit…

Intoarcerea in salile de curs are loc intr-un cadru de maxima siguranta, atat pentru membrii echipei cat si pentru toti cei ce calca pragul scolii noastre. Am sustinut inca de la inceput si continuam sa credem cu tarie in responsabilitatea fiecaruia dintre noi, in a trata cu seriozitate desfasurarea activitatilor de la orele de curs, motiv pentru care am investit multe resurse din dorinta de a obtine un mediu propice pentru reluarea acestora. Sanatatea ramane printre primele noastre prioritati, dat fiind acest fapt au fost luate o serie de masuri importante. Acestea se aplica de la intrarea in sediile noastre cat si in timpul orelor. Sediile noastre au fost toate dotate cu echipamente, dezinfectanti, panouri despartitoare, dar si cu un loc special amenajat la intrare, unde se vor semna procesele verbale, se vor dezinfecta mainile tuturor celor care intra in locatie si se va masura temperatura.

Chiar daca lucrurile sunt putin diferite fata de cum eram obisnuiti, activitatea noastra continua in aceeasi nota de profesionalim si entuziasm cu care v-am obisnuit pana in prezent. Va invitam pe aceasta cale sa dati frau liber visurilor voastre si sa descoperiti alaturi de noi, o noua pasiune sub indrumarea unora dintre cei mai buni traineri si specialisti ce va vor indruma pe tot parcursul povestii voastre.

 

Totodata, va recomandam sa cititi o parte dintre regulile de baza ce se vor aplica celor ce isi doresc sa urmeze cursuri la unul dintre sediile noastre:

 • respecta toate instructiunile prevazute in planul de prevenire si protectie, precum si instructiunile proprii de securitate si sanatate in munca intocmite de catre Prestator pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARS CoV-2;
 • poarta mastile de protectie care sa acopere nasul si gura in incinta Atelierele ILBAH; accesul in incinta fiind permis doar cu masca de protectie;
 • accepta verificarea temperaturii corporale la intrarea in sediu;
 • completeaza fisa de declaratie pe proprie raspundere cu privire la calatoriile efectuate in ultima perioada, dar si cu declararea persoanelor simptomatice sau daca au intrat in contact cu persoane simptomatice;
 • respecta cu strictete programul trimis de catre Prestator – accesul in sediu este permis cu maxim 10 minute inainte de curs;
 • respecta distanta sociala de 1,5 metri intre participantii din sala de curs;
 • spala si dezinfecteaza mainile; accesul in sala de curs fiind permis doar dupa dezinfectarea in prealabil a mainilor;
 • dezinfecteaza spatiul de lucru si obiectele necesare activitatii proprii ori de cate ori este nevoie;
 • identifica si foloseste culoarele de circulatie asigurate de catre prestator si respecta pozitionarea scaunelor realizata de catre Prestator, evitand alaturarea a 2 scaune;
 • evita stationarea in spatiile comune;
 • evita, pe cat posibil, comunicarea prin intermediul documentelor tiparite, atat in interiorul, cat si in exteriorul unitatii/institutiei, pentru a limita contactul direct intre persoane – comunicarea si predarea documentelor se va face in mediul ONLINE. Prestatorul recomanda Cursantului venirea cu propriul pix / caiet / agenda / foi de scris.
Posted in blog |

Cel mai bun moment pentru reconversie profesionala

De unde incepi, cand nu mai stii defapt de unde sa incepi?

Luam parte impreuna la acelasi scenariu, dar adevarul este ca fiecare simtim starea actuala si o intepretam, intr-un mod diferit. Unii mai afectati decat ceilalti, altii mai increzatori in fortele proprii, mai hotarati ca niciodata de a creste si a evolua. Indiferent in care dintre situatii ne aflam, dorinta este aceeasi. Sa cladim o noua realitate, in care visurile noastre sa poata prinda contur. Ne este dor tuturor de oameni dragi, de succesul unui proiect impartasit cu colegii, de a construi, pas cu pas, povestea vietii si carierei noastre. Viata a considerat insa, ca este nevoie de un moment in care sa punem totul pe pauza si sa reorganizam prioritatile, iar in unele cazuri, de a incepe de la zero. Ceva mai bun, poate ceva la care am visat dintotdeauna dar pentru care nu am gasit niciodata timpul necesar sa ii dam o sansa. Credem ca, din fiecare moment prin care trecem, putem invata ceva. Acum, este mai mult ca niciodata timpul sa ne facem curaj sa ne reinterpretam din punct de vedere profesional, catre ceva nou, fresh ce sa ne aduca fericire si implinire sufleteasca.

Nu este intotdeauna usor sa iti dai seama de unde sa incepi, insa partea buna este ca optiunile sunt multiple. Noi ne-am propus sa venim in ajutorul tau, si sa iti povestim despre o parte din ele. Pentru inceput, am pregatit o serie de cursuri online, sustinute de aceeasi traineri pasionati ce au ghidat de-alungul anilor drumul a sute de studenti, ce au calcat pragurile scolii noastre, iar fiindca intotdeauna a existat in noi dorinta de a aduce ceva special in experienta celor ce aleg sa evolueze langa noi, am pregatit de asemena si o serie de cursuri noi, ce acopera o parte importanta din dezvoltarea personala a fiecaruia dintre noi.

Te invitam sa descoperim impreuna, cateva dintre meseriile, ce noi consideram ca sa o sa fie la mare cautare in viitorul apropiat si se afla printre cursurile pe care le poti urma alaturi de trainerii nostri. Speram ca pasiunile tale se afla printre ele!


Contabilitate si Resurse Umane

Asa cum stim, contabilul este persoana responsabila pentru evidenta operatiilor financiare a unei unitati publice sau private. Atelierele ILBAH, iti propun un curs complet, pentru o meserie foarte cautata pe piata actuala de munca. Acesta se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de contabil, dar si celor care au deja o oarecare experienta in contabilitate si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din acest domeniu. Pentru cei, ce intotdeauna si-au dorit sa se afle in jurul oamenilor, departamentul de Resurse Umane poate fi locul potrivit, pentru un nou job. Tinand cont de situatia actuala, o persoana bine pregatita in acest domeniu, poate aduce un plus de incredere in cadrul unei echipe si nu in ultimul rand, un echilibru, ce este absolut necesar pentru o reorganizare eficienta.


Bucatar

Cati dintre noi s-au visat oare in unele dintre cele mai frumoase si elegante bucatarii ale restaurantelor din intreaga lumea? Cei ce nu si-au gasit pana acum curajul de a incepe aceasta frumoasa calatorie in lumea preparatelor culinare, au acum sansa de a lasa in trecut orice urma de indoiala si sa ia parte la unul dintre cele mai indragite cursuri marca Atelierele ILBAH. Un curs care imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie. Fie ca vorbim despre antreuri, paste, fripturi si garnituri, mousse-uri, supe, dressing-uri sau fructe de mare, arta culinara nu va mai fi un mister pentru tine. Iti mai ramane doar sa dai frau imaginatiei tale, si sa iti traiesti visul!


Beauty

Nu puteam sa nu trecem in revista cursurile create pentru cei interesati de frumos. Fie ca vorbim despre cosmetica, coafor, frizerie sau machiaj, punem la dispozitie o gama complexa de cursuri conexe industriei de beauty. Alaturi de unii dintre cei mai pasionati traineri, te asteptam sa iti descoperi o noua pasiune, ce sa iti aduca satisfactia pe care ti-o doresti. Arta ia diferite forme, insa noi iti suntem alaturi cu unele dintre cele mai inovative si captivante cursuri din tara, pentru a face performanta in tot ceea ce iti propui.


Expert Accesare Fonduri

Daca pana acum nu ai stiu cum sa iti spui povestea, astfel incat ea sa devina realitate, acum este momentul sa gasesti solutii pentru a descoperi resursele, energia si entuziasmul de a face asta. Din fericire, exista multe linii de finantare, din Fondul Social European, ce te pot ajuta sa pui bazele propriei afaceri. Cel mai important este sa stii CE si CUM sa ceri. Cursul de expert accesare fonduri este recomandat celor ce vor sa isi dezvolte propriile idei, fie celor care vor sa deruleze proiecte pentru alti beneficiari, oferind astfel, consultanta specializata. Vei invata cum sa structurezi si ce trebuie sa contina un plan de afacere pentru a avea succes. Cursul isi propune sa prezinte oportunitatile de care trebuie sa profiti dar si care sunt situatiile dificile care pot aparea in derularea proiectelor.


Posibilitatile de reconversie profesionala sunt desigur multe, atat de multe incat singurul lucru care poate sta intre tine si succes, este lipsa dorintei. Noi, sustinem dintotdeauna ambitiile mari si provocarile neasteptate. Te invitam cu entuziasm sa descoperi toate cursurile noastre si sa il alegi pe cel care o sa te duca cel mai aproape de visul tau! Atelierele ILBAH este locul potrivit pentru tine!

 

Posted in blog |

Si eu #vreausainvat! Atelierele ILBAH sprijina educatia copiilor nevoiasi!

Un dispozitiv electronic donat = Un copil fericit si educat!

Activitatea noastra, de la inceput pana in prezent, s-a bazat pe langa multe alte principii si ambitie, pe dorinta de a oferi oamenilor, acces la educatie. Am creat cursuri si workshop-uri ce sa raspunda cat mai multor dorinte si cerinte, astfel incat, fiecare persoana ce ajunge la noi, sa simta ca a ajuns in locul potrivit si mai mult, langa oamenii potriviti. Adevarati profesionisti, ce sa le sustina ideile, sa le dea curajul de a crede in talentul lor si care sa impartaseasca din experienta indelungata acumulata in diverse domenii de activitate.

Ne-a placut dintotdeauna sa oferim ajutor celor in nevoie si credem cu tarie ca fiecare dintre noi are “datoria”, de a fi langa cei neajutorati in momente de cumpana. Din pacate, in aceasta perioada care a dat peste cap planurile multora dintre noi, educatia are la fel de mult de suferit precum multe alte domenii de activitate.

Noi, Atelierele ILBAH, ne indreptam gandul catre copiii scolilor din Romania. Asa cum stim, activitatea orelor de curs, s-a mutat in online. Au facut si altii asta, am facut si noi asta. Dar cum ramane cu copiii ai caror parinti nu isi permit sa viseze macar la a achizitiona un laptop sau o tableta, pentru a sustine astfel procesul de invatare a propriului copil?


CUM POTI AJUTA?

Nu credem ca educatia ar trebui sa depinda de posibilitatile financiare, este un drept de care toata lumea ar trebui sa beneficieze!

Trimite prin curier sau personal, la sediul nostru din Bucuresti, Str. Romulus nr.4, Sector 2, laptopuri, tablete, telefoane mobile, pe care nu le mai utilizezi si nu iti mai sunt de niciun folos.

Tel: 0735 974 398

Vreau sa ajut!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii


PANA CAND POTI TRIMITE COLETUL?

Activitatea de colectare se desfasoara in perioada 07.05.2020 – 23.05.2020


UNDE AJUNG BUNURILE COLECTATE?

Va asiguram ca toate bunurile primite, vor ajunge acolo unde o sa fie cea mai mare nevoie de ele. Vom lua legatura cu institutii din sate si localitati, ce ne pot ajuta cu informatii referitoare la situatiile speciale de acolo. Scopul principal este ca acestea sa fie distribuite, catre familii nevoiase, ce sunt grav afectate de aceasta perioada. Stim ca nu putem sa ii ajutam cu tot ceea ce au nevoie, insa speram ca acest gest sa le aduca un mic zambet pe fete. Singura conditie este ca dispozitivele sa fie inca functionale, astfel incat cei mici sa le poata utiliza pentru scoala. Desi poate ei viseaza deja la vacanta ce se aproprie cu pasi repezi, nevoia lor la inceputul noului an scolar (fie inapoi in clase, sau online), ramane aceeasi: dispozitive electronice, care sa le permita sa fie conectati la colegii lor, la informatii utile pentru proiectele pe care le au de realizat si nu in ultimul rand, sa le usureze munca, sau deplasarile inutile catre spatii unde pot avea acces la internet.


Ati fost alaturi de noi de-alungul anilor, in numeroasele acte de caritate pe care le-am intreprins! Suntem siguri ca si de aceasta data, impreuna, putem sa aducem o schimbare si un motiv de bucurie celor ce se simt fara speranta!

 

Posted in blog |

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.