Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Stiri si noutati

Blog Atelierele ILBAH

Esti pasionat(a) de Fashion? Te invitam la MODEXPO 2019, cu workshop-uri interactive, multe suprize si reduceri pe masura. Vino sa ne cunoastem!

Va asteptam in perioada 26 – 29 Septembrie 2019 la ROMEXPO in cadrul targului MODEXPO, cea mai importanta expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii, dedicata atat specialistilor, cat si publicului larg. Inscrie-te la Workshopurile “Descopera Secretele Croitoriei” organizate de Atelierele ILBAH pentru a afla tainele meseriei de croitor!


Ti-am pregatit workshopuri gratuite de croitorie, foarte multe surprize si reduceri de pana la 40% la cursurile Atelierele ILBAH din domeniul Fashion!


Daca te pasioneaza croitoria, insa nu ai avut pana acum ocazia sa cosi folosind o masina performanta sau ti-ai cumparat o masina de cusut, dar nu stii prea bine sa o folosesti, atunci Workshopul “Descopera Secretele Croitoriei” este special croit pentru tine! La finalul celor doua ore interactive, vei pleca acasa cu primul tau obiect cusut cu o masina performanta, marca Brother!

Trainerii tai? Gheorghe Georgeta, Zgura Ancuta, Andrei Onita, Lica Marinescu, Vlad Iulia
Workshop powered by Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat si Brother.
Parteneri Media: Radar de Media, Diva Hair, Businesstexin


Inscrie-te Aici!


Posted in blog |

Incepe o noua editie a concursului “Young Designers on Stage”! Esti gata sa iti prezinti colectia pe scena Bucharest Fashion Week 2019? START Inscrieri!

“Young Designers on Stage” 2019 – o noua editie – o noua rampa de lansare – noi povesti de succes ale tinerilor designeri! Start Inscrieri…


Cei 3 castigatori ai concursului “Young Designers on Stage” by Atelierele ILBAH isi vor prezenta colectia pe scena Bucharest Fashion Week 2019
(29 Noiembrie – 3 Decembrie, Soiree)


Young Designers on Stage, concursul care a facut istorie prin participarea a peste 40 de tineri designeri pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania, a ajuns la editia cu numarul 9! Inca din anul 2013, competitia Young Designers on Stage a reprezentat o rampa de lansare pentru cei mai inspirati absolventi sau actuali cursanti Atelierele ILBAH.


*Start inscrieri! 


23.09.2019 START Inscrieri  19.10.2019 Data Limita Inscriere   31.10.2019 Predare Planse   02.11.2019 Jurizare   28.11.2019 Finalizare Colectii Castigatoare  29.11 – 03.12.2019 Defilare BFW 2019


concurs-young-designers-on-stage-vertical-sfw

*Concurs destinat exclusiv absolventilor sau actualilor cursanti Atelierele ILBAH din cadrul Cursurilor din domeniul Fashion:
Design Vestimentar sau Proiectare Vestimentara.

Bucharest Fashion Week este cel mai important eveniment dedicat industriei de fashion din Romania si face parte din renumitul circuit international al modei, fiind promovat la nivel mondial alaturi de London Fashion Week, Milan Fashion Week, Paris Fashion Week si New York Fashion Week.

Inscrie-te in concurs si ai ocazia sa iti prezinti colectia in cadrul
BFW 2019!

Desfasurare Concurs (pe scurt…)

Competitia este adresata exclusiv cursantilor si absolventilor atelierelor de Design Vestimentar sau Proiectare Vestimentara din cadrul Atelierele ILBAH
 
Dupa ce ai citit REGULAMENTUL COMPLET al concursului trebuie sa completezi FORMULARUL DE INSCRIERE ONLINE de pe aceasta pagina, iar noi iti vom trimite si restul detaliilor necesare. (Data limita inscriere19 Octombrie 2019)
 
Dupa finalizarea inscrierii in concurs participantii trebuie sa predea pana la data de 31 Octombrie 2019 plansele de concept ce cuprind o colectie completa: 10 tinute vestimentare (moodboard, schite artistice/crochiuri de moda)
 
Juriul va alege cei 3 castigatori pe baza planselor de concept predate de catre fiecare concurent. (Jurizare – 2 Noiembrie 2019)
 
Fiecare dintre cei 3 castigatori desemnati castigatori de catre juriu trebuie sa realizeze fizic 5 tinute vestimentare din totalul de 10 pe care le-au prezentat pe plansele de concurs. Cele 5 tinute realizate fizic de fiecare designer castigator al concursului vor fi prezentate pe podiumul Bucharest Fashion Week 2019 Winter Edition. (Deadline realizare fizica a colectiilor vestimentare – 28 Noiembrie 2019)
 
Castigatorii vor beneficia de tot suportul tehnic oferit de specialistii Atelierele ILBAH in vederea realizarii colectiilor. De asemenea Atelierele ILBAH va pune la dispozitie castigatorilor Atelierele de Croitorie si Proiectare Vestimentara pentru a putea sa realizeze cele 5 tinute.

VEZI AICI REGULAMENTUL COMPLET

Formular inscriere online

Nume *

Prenume *

Telefon *

E-mail

Am citit si sunt de acord cu REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Taxa inscriere: 250 Lei/ persoana

  • Taxa se poate achita la oricare din sediile Atelierele ILBAH sau prin OP.

*Pentru optiunea de plata prin banca datele de facturare sunt urmatoarele:
ILBAH STUDIO SRL
Cont : RO40BTRL04801202S02962XX
Banca: Banca TRANSILVANIA
Cu mentiunea: Concurs BFW 2019

    • Va recomandam o inscriere ferma la acest workshop/concurs, deoarece locurile sunt limitate!
      Data limita de achitare a taxei de participare este Sambata, 19.10.2019, ora 17:00.


VIDEO: Vezi mai jos cum a fost experienta ultimilor castigatori “Young Designers on Stage” la Bucharest Fashion Week

Calendarul oficial al competitiei:

Lansare Concurs: 23.09.2019
Data limita inscriere: 19.10.2019 (Completeaza FORMUARUL DE INSCRIERE ONLINE)
Predare planse CONCEPT concurenti: 31.10.2019
Jurizare / Desemnare 3 castigatori: 02.11.2019
Realizarea fizica a colectiei pentru prezentare: 02.11.2019-28.11.2019 (EXCLUSIV CASTIGATORI CONCURS)
Defilare Bucharest Fashion Week 2019: 29.11-03.12.2019 (EXCLUSIV CASTIGATORI CONCURS)

program-Young-Designers-on-Stage-Atelierele-ILBAH_BFW-2019-sfw

Pentru mai multe detalii poti sa folosesti urmatoarele date de contact:
+40 787 299 717 sau pr@ateliereleilbah.ro

Posted in blog |

In 2019 Atelierele ILBAH te invita sa sarbatoresti Zilele Internationale ale Frumusetii

 Zilele Internationale ale Frumusetii reprezinta ocazia unica de a afla tot ce e nou sau bine ascuns in domeniul Beauty. Poti afla toate  secretele trainerilor din domeniu participand in mod gratuit la cel mai inedit masterclass din Romania.


ZIF 2019 reprezinta un eveniment unic si original organizat de Atelierele ILBAH in parteneriat cu Beauty One.  Specializat in demonstratii si ateliere gratuite in domeniul Beauty, evenimentul este unul dedicat atat profesionstilor cat si amatorilor. Ca si ingrediente necesare participarii vom solicita doar pasiunea pentru frumos si 4 zile libere in perioada 26-29 septembrie.

Si de data acesta au spus DA provocarii noastre cei mai buni make-up artisti, hairstylisti, specialisti din industrie ce vor avea la dispozitie produse de top in materie de make-up, hairstyle, cosmetica si nu numai.

Noua editie a ZIF aduce 18 ateliere GRATUITE pentru amatori si 4 masterclass-uri pentru profesionisti. Pentru pasionatii de Beauty organizatorii pregatesc peste 400 de locuri gratuite care asteapta sa fie ocupate.

Zilele Internationale ale Frumusetii te asteapta cu workshopuri GRATUITE de automachiaj, wave & curly, impletituri, cocuri, nail art, cosmetica si masaj  menite sa aduca un puternic impact asupra vietii tale profesionale daca esti profesionist in domeniu, sau a vietii personale daca esti un amator pasionat.

Pentru asta, inscrie-te mai jos:


Ateliere de Beauty


ATELIER de Automachiaj | Self Make-Up | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii

Atelierul de Automachiaj iti propune sa inveti de la cei mai buni trucuri si mici secrete pentru un rezultat mereu impecabil, tradus printr-un Make-Up WOW!

Traineri Atelierele ILBAH: Alina Serbu, Andreea Ianculescu

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-automachiaj-self-make-up-zif-2019-tickets-66169921015


ATELIER Wave & Curly | Hairstyle Days | ZIF 2019

 Atelierul Wave and Curly iti propune sa afli cum sa obtii o coafura chic, cu bucle rebele si extrem de naturale, folosind ondulatorul sau placa de intins parul.

Trainer Atelierele ILBAH: Gabriel Dumitru, Costel Vilcu

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-wave-curly-hairstyle-days-zif-2019-tickets-66194755295


ATELIER de Cocuri | Hairstyle Days | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-1

Atelierul de Cocuri iti propune sa descoperi cum pot fi realizate si cum pot fi purtate… Ca vorbim de cocuri in varful capului, la spate sau cu extra volum, cum propun marile case de moda.

Trainer Atelierele ILBAH: Gabriel Dumitru, Costel Valcu

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici:https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-cocuri-hairstyle-days-zif-2019-tickets-66193014087


ATELIER de Impletituri | Hairstyle Days | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-4

Atelierul de Impletituri iti propune sa inveti cel putin cateva modele basic, ce implica o tehnica extrem de versatila: celebra impletitura frantuzeasca,“in spic“ sau “coada de peste “.

Trainer: Andreea Zamfir

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici:https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-impletituri-hairstyle-days-zif-2019-tickets-66186949949


ATELIER de Masaj | Masajul Somatic | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-5

Atelierul de Masaj iti propune sa inveti tehnica de lucru pentru a obtine cel mai bun masaj de relaxare, cum se realizaeza el corect si care sunt etapele ce trebuie parcurse pentru a induce starea de bine.

Traineri Atelierele ILBAH: Sergiu Alexandriu 

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-masaj-masajul-somatic-zif-2019-tickets-66197633905


ATELIER Cosmetica | Secretele Demachierii, Masajul Facial, Aplicare Masca

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-2

Atelierul de Cosmetica iti propune sa inveti care sunt pasii de urmat pentru o ingrijire completa si corecta a tenului. Mai mult, deprinzi tehnica executiei masajului facial, care are un rol esential in mentinerea elasticitatii pielii.

Traineri Atelierele ILBAH:  Ionescu Carmen, Nitulescu Roxana

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-cosmetica-secretele-demachierii-masajul-facial-aplicare-masca-tickets-66203020015


ATELIER Lash Expert | Aplicare Gene smocuri / banda | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-3

 Atelierul Lash Art iti propune sa inveti cum sa dobandesti un look sofisticat apeland la genele smocuri sau tip banda.

Traineri Atelierele ILBAH: Augustin Claudia

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-lash-expert-aplicare-gene-smocuri-banda-zif-2019-tickets-66302110397 


ATELIER Nail Art | Aplicarea corecta a ojei, Tips&Tricks | ZIF 2019

 in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-6

 Atelierul de Nail Art iti propune sa inveti care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a avea o manichiura ingrijita. Mai mult, inveti totul despre pictura pe unghii si cum sa transformi o simpla procedura de manichiura intr-o forma de arta.

Trainer Atelierele ILBAH: Dana Cimpoi

Locatie: Cosmetics Beauty Hair – Romexpo, Sala Madgearu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-nail-art-aplicarea-corecta-a-ojei-tipstricks-zif-2019-tickets-66300296973


Masterclass-uri


MASTERCLASS | Tunsoare Creative Cutting&Colouring | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-catalin-lungu

Catalin Lungu, omul care a adus tehnica Vidal Sassoon in Romania vine în cadrul

ZIF sa va ofere o demonstratie de creative cutting & colouring.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/creative-cutting-colouring-masterclass-by-catalin-lungu-tickets-70614258147


MASTERCLASS | Bridal Hairstyle – Tips&Tricks | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-liuba-trofaniuc

Liuba Trofaniuc si Adda Dobre te asteapta la

ZIF –  organizat in cadrul Cosmetics Beauty Hair pentru o demonstratie inedita de bridal hairstyle.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/bridal-hairstyles-masterclass-by-liuba-trofaniuc-adda-dobre-tickets-70618362423


MASTERCLASS | Make-up Trends | ZIF 2019

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-denis

Denis Kartashev, cel mai creativ Make-Up Artist din Moscova, soseste in Romania, in cadrul ZIF

Denis Kartashev va impartasi cu publicul prezent:

 Day & Night Make-up

Glow Make-up

Strobing – The perfect glow

Inscrie-te aici: https://www.facebook.com/events/624564311353511/


COSMESENCIA

in-2019-atelierele-ilbah-te-invita-sa-sarbatoresti-zilele-internationale-ale-frumusetii-cosmessencia

Stim ca industria sufera iar pentru a o reechilibra avem nevoie de ajutorul fiecarui specialist din domeniu, de aceea, cu sprijinul Romexpo, singura Asociatie a Cosmetologilor din Romania va invita la COSMESSENCIA- cea mai mare intalnire a cosmetologilor din Romania.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cosmessencia-cea-mai-mare-intalnire-a-cosmetologilor-din-romania-registration-65352949431


Conditii generale de access


Accesul la eveniment se face pe baza inscrierii prealabile. Inscrierile se fac nominal. Dupa inregistrarea pe pagina evenimentului, fiecare persoana interesata primeste pe email biletul de acces la eveniment, impreuna cu detaliile atelierului/masterclass-ului la care s-a inscris. Biletul trebuie prezentat la ZIF 2019 in format electronic sau printat.

Important! ZIF 2019 va fi organizat pentru a patra oara in perioada 26-29 Septembrie 2019 in cadrul Cosmetics Beauty Hair in parteneriat cu ROMEXPO. Atelierele si Masterclass-urile ZIF 2019 sunt gratuite.

Accesul in cadrul Cosmetics Beauty Hair presupune achitarea unei taxe de 20 lei

Te asteptam sa exploram impreuna universul fascinant a tot ceea ce inseamna fenomenul beauty!

Organizatori:

Atelierel ILBAH si Beautyone

Parteneri:

Romexpo


 

Posted in blog |

Workshop-uri de succes la BIFE-SIM 2019

#BIFE SIM 2019 a fost despre implicare, pasiune si workshop-uri gratuite oferite de Atelierele ILBAH.


            Cele sase workshop-uri gratuite oferite de catre Atelierele ILBAH in cadrul BIFE-SIM 2019 au fost un real succes, adunand peste 100 de persoane care au descoperit informatii noi si valoroase. Pasiunea si domeniile comune de interes au fost factorii care i-au determinat sa participe, iar noi, Atelierele ILBAH le-am pus la dispozitie toate materialele necesare pentru a-si pune in practica ideile creative.

           Astfel, atelierele au fost spectaculoase, cu si despre oameni de succes, iar tematicile abordate au fost alese cu meticulozitate. Din povestea BIFE-SIM 2019 fac parte si trainerii nostri, fara de care nu am fi reusit. Acestia si-au exprimat gandurile, parerile, dorintele si planurile de viitor, iar participantii, asemeni unor elevi eminenti, au luat notite.


Living table ART – DESIGN/Instalații Florale


Culoare, textura, aranjare, arta. Cuvintele care caracterizeaza workshop-ul Living table ART, sustinut de Tina Pipos.

Tina Pipos, trainer Atelierele ILBAH, a dezvaluit participantilor un mod inedit de a decora floral o masa in momentul in care avem invitati, acasa. Tot ea le-a explicat celor prezenti tehnici de pastrare a florilor pe o perioada indelungata, tipurile de texturi care pot fi alaturate si o parte a teoriei culorilor, pentru a realiza un decor floral placut din punct de vedere vizual. Participantii au descoperit si cum pot face dintr-un numar restrans de flori o adevarata piesa de arta, pentru a-si infrumuseta locuinta. Tipurile de flori care pot fi utilizate acasa au fost si ele dezbatute, trainerul Atelierele ILBAH dezvaluind anumite secrete folosite pentru instalatiile florale.

 


NEW DESIGNERS IN TOWN – Povesti de Succes


Sergiu Califar și Andreea Marcu, absolventi ai Cursului de Design Interior, au fost invitatii nostri, care ne-au dezvaluit pasii pe care i-au urmat in drumul spre succes.

Atat viata lor, cat si modul de a privi lumea design-ului interior le-au fost schimbate in urma absolvirii Cursului de Design Interior, unde au fost coordonati de catre arh. Miruna Ardelean. Povestile lor au reprezentat o sursa de inspiratie pentru participanti, care au fost interesati despre parcursul profesional al celor doi invitati. Sergiu Califar este la baza arhitect, iar Andreea Marcu este inginer constructor, dar design-ul interior a fost o pasiune pentru ambii.

 


Initiere in 3ds MAX – Vizualizari arhitecturale – Look and Learn


Dragos Maxinoiu, trainer Atelierele ILBAH , a sustinut un workshop de initiere in 3ds MAX, unul dintre cele mai complexe programe de randari arhitecturale.

In cadrul atelierului a fost prezentata interfata programului si a fost construita o scena de la zero. Rabdarea si multitudinea de informatii pe care trainerul le-a oferit au fost apreciate de catre toti participantii, care au primit raspunsuri ingenioase la fiecare intrebare adresata. Design-ul interior, constructia pieselor de mobilier si construirea unei imagini similare cu realitatea pentru randarea noastra au fost subiectele care au captat interesul si atentia participantilor.

 


Marketing 101 for Interior Designers


Trainer-ul #Atelierele ILBAH, Mihaela Gurau, a sustinut workshop-ul Marketing 101 for Interior Designers, in cadrul caruia au fost explicate atat tool-urile de care dispunem pe Facebook, cat si regulile de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne dorim sa comunicam si promovam afacerea noastra. Prezentarea a fost sustinuta de exemple si idei creative de care arhitectii se pot folosi. Au fost, de asemenea, si informatii despre platformele de social media uzitate in prezent si despre trendurile momentului.

La finalul atelierului arhitectii au inteles importanta promovarii in mediul online, iar noi, Atelierele ILBAH ii asteptam cu drag la curs.

 


HOME DECO – Plante de Interior-Tips&Tricks


Cristina Toma, designer florar si trainer Atelierele ILBAH, a prezentat participantilor plantele de interior care aduc un plus de imagine locuintei tale, dar si care sunt plantele nocive pentru anumite categorii de persoane. Mai mult, Cristina Toma a facut live o demonstratie spectaculoasa privitoare la aranjamentele florale pe care le putem folosi ca decor. Tabloul realizat de catre trainerul Atelierele ILBAH a inclus atat muschi, cat si plante suculente sau orhidee, bucurand din punct de vedere vizual orice privitor.

Cu informatii valoroase, idei creative si multa pasiune pentru acest domeniu, va asteptam la Cursul de Decorator Floral! 

 


Photography ART – Fotografia de Arhitectura


Bogdan Zop, fotograf și trainer Atelierele ILBAH, a aratat, demonstrat si explicat cum poate fi realizata fotografia de arhitectura.

Participantii au privit initial cum se modifica planurile in momentul in care utilizam anumite trucuri ale fotografiei, cum poti schimba cadrele si care sunt unghiurile care fac un spatiu sa para mai generos. Mai apoi, au pus in practica cele invatate, tot in cadrul workshop-ului. Arta fotografiei poate fi stapanita doar de cei pasionati, asa ca determinarea este una dintre calitatile indispensabile pentru a participa la Cursul de Fotografie.

 


Home & Deco Embrodery 2019 – Personalizarea locuintei prin broderie


Silviu Ciobanu, trainer #AteliereleILBAH, ne-a aratat ca nu exista limite cand vorbim de brodat. Culori vii, idei inovatoare si masini de brodat Brother. La asta s-a rezumat workshop-ul dedicat personalizarii locuintei prin broderie.

Broderia este o alternativa ingenioasa atunci cand dorim sa ne decoram casa intr-un mod cat mai placut si, in acelasi timp, sa ne lasam amprenta asupra lucrurilor din jurul nostru. Fiindca evolutia tenologica include si domeniul fashion, partenerii nostri, Brother, fac brodatul mai usor ca niciodata!

 


Conferinta – Commercial Design – Caracterul Inedit VS Familiar


Arhitect Codruta Ghiran, trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, a sustinut conferinta denumita Commercial Design – Caracterul Inedit VS. Familiar, in care au fost dezbatute trendurile in materie de design comercial.

De la amenajarea receptiei unui hotel sau a unei cafenele, pana la studii de caz pe doua brand-uri cunoscute, aflate in opozitie, arh. Codruta Ghiran a surprins toate aspectele pe care un designer trebuie sa le ia in considerare. Grupul tinta, valorile brandulului, texturile si culorile folosite pentru a conferi un caracter inedit sau familiar, dar si fezabilitatea lor in contextul socio-cultural actual au fost alte teme de discutie dezbatute in cadrul conferintei.

 


Exotique – partener oficial al Atelierele ILBAH


Exotique, furnizor al Casei Regale a României din anul 2009, ne-a oferit piese de mobilier speciale pentru infrumusetarea standului. Exotique este conceput drept un Inspirational Butique, avand ca scop oferirea produselor exclusiviste pentru toti iubitorii de design interior. De peste 16 ani pe piata, piesele de mobilier cu influente din diverse culturi, avand decoratiuni sculptate si pictate manual.

De la mese din esente de lemn, mpana la scaune atipice, Exotique dispune de adevarate piese de arta.

workshop-uri-de-succes-la-bife-sim-2019-4


VA MULTUMIM!


Posted in blog |

Beauty Days acum si la Cluj-Napoca

Inscrie-te in mod gratuit la workshop-urile oferite de catre Atelierele ILBAH in cadrul evenimentului Beauty Days Cluj-Napoca.


Pasiunea pentru #frumusete este o caracteristica intalnita peste tot in lume, iar noi, Atelierele ILBAH iti punem la dispozitie o serie de workshop-uri pentru a celebra iubriea pentru frumos. Evenimentul va avea loc la sediul Atelierele ILBAH din Cluj-Napoca, in data de 20 Septembrie 2019, incepand cu ora 16:00.

Ce aducem nou prin atelierele pe care le oferim?

Metode de ingrijire, tehnici inovatoare folosite de specialistii din domeniu, produse uzuale folosite in moduri neobisnuite si aplicarea practica a ultimelor trenduri in materie de infrumusetare.

Cu ce ne dorim sa va surprindem in aceasta editie a Beauty Days Cluj-Napoca?

Lista completa a atelierelor:


Atelier de AUTOMACHIAJ


Machiajul nu este o masca, ci o arta, pasiune si un mod de a te exprima.

Make-up artist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, Andreea Leonte te va invata cum sa iti realizezi in mod corect un machiaj care are ca element-cheie eyeliner-ul. Descopera care sunt nuanta, forma si textura eyeliner-ului potrivite pentru tine. Invata cum sa iti evidentiezi trasaturile fetei si care este secretul frumusetii eterne.

Te asteptam la workshop pentru a acumula informatii esentiale oricarui pasionat de domeniul #beauty si pentru a exersa tehnicile de creare a unui eyeliner perfect.

Workshop-ul este gratuit, iar materialele necesare sunt puse la dispozitie de catre noi impreuna cu partenerii nostri – PAESE.

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 16:00 SAU 18:30.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI. 

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (1)


Atelier de IMPLETITURI


Good hair, good mood, good day.

Vino la workshop-ul de impletituri iar Alexandra Bota, hair stylist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, iti va arata care sunt primii pasi spre o coafura reusita. In cadrul acestui atelier vor fi explicate cateva modele de baza care pot fi realizate de catre orice mamica, tanara, studenta sau pasionata de frumusete care acum descopera acest domeniu.

Daca apreciezi celebrele impletituri frantuzesti de tipul spic sau coada pe peste, dar nu reusesti sa le realizezi, workshop-ul gratuit oferit de Atelierele ILBAH reprezinta locul potrivit in care sa iti imbunatatesti tehnica.

Vino la atelier cu pasiune si determinare. De restul ne ocupam noi!

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 16:00.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (2)


Atelier de Nail Art


Manichiura este cartea de vizita a unei femei, iar Atelierele ILBAH iti ofera sansa de a invata cum sa excelezi in acest domeniu.

Alaturi de Cristina Apahidean, nail artist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, vei invata care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a avea o manichiura ingrijita. Vei afla si cum poti transforma o manichiura simpla intr-o opera de arta, cu grija si pasiune pentru frumos.

Daca si pentru tine manichiura este unul dintre aspectele la care esti mereu atenta te asteptam la workshop-ul nostru. Materialele si ustensilele sunt asigurate de catre noi.  Asa ca, singurul lucru cu care trebuie sa vi este dorinta de a invata ceva nou.

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 18:30.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (3)


Masterclass de tunsoare – LOOK & LEARN


Tunsoarea este primul lucru pe care il remarcam la cei din jurul nostru, asa ca vino sa afli ultimele trenduri in materie de tunosri barbatesti.

Hair stylist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca ,Rares Mos va demonstra cat de meticulos trebuie realizate Crop Textured & Skin Fade. In tot acest timp veti discuta despre executarea acestui tip de tunsoare, dar si despre ustensilele uzitate, tehnici si styling-ul propus.

Ne vedem la Masterclass!

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 18:30.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (4)


HAVE A FABULASH DAY AND MEET US THERE!

Posted in blog |

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.