Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Sedinta Foto Profesionala cu Absolventii Atelierului de Design Vestimentar

Absolventii cursului de Design Vestimentar au avut parte de o sedinta de foto profesionala in care si-au prezentat propriile creatii!

 

Dupa cele 4 luni de curs, timp in care au deslusit secretele Fashion Designului, ghidati indeaproape de trainerul Mirela Diaconu, cursantii au sustinut examenul de absolvire. Tema acestui examen a reprezentat-o realizarea unei colectii vestimentare, pe care, ulterior, au inclus-o intr-o sedinta foto profesionala. Cu aceasta ocazie, tinerii desigeri si-au alcatuit primul portofoliu fashion design, fiind cu un pas mai aproape de o viitoare cariera de succes in lumea minunata a modei.

Precum intr-o prezentare de moda de pe marile podiumuri din lume, absolventele, impreuna cu modelul Diana Ionescu, au pasit in fata aparatelor de fotografiat cu mare incredere. Fiecare piesa vestimentara a fost atent stilizata si accesorizata de stilistul Andra Lazar care a reusit sa creeze momente memorabile in studioul din strada Romulus, nr4.

De make-up si hairstyling s-au ocupat cursantii Atelierele ILBAH, obijnuiti deja cu rigorile unui eveniment de mare anvergura, acestia participand la o multime de concursuri, filmari video si prezentari de moda.

Fotograf a fost Radu Balan, un artist foto desavarsit, care s-a ocupat si de post productie intr-o maniera profesionala.

Pantofii au fost asigurati de Botta, singurul producator de incaltaminte din Romania care foloseste un material revolutionar, PORON. Cea mai importanta caracteristica a sa este ca transforma orice pantof cu toc ametitor intr-un pantof comod

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre cursul de Design Vestimentar si cum te poti inscrie intra aici.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , , .

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.