Ne place sa fim intr-o activitate continua, mai ales cand vine vorba despre participarea la evenimente de mare amploare alaturi de participantii la cursurile de hairstyling si make-up Atelierele ILBAH. De aceasta data am participat impreuna cu grupa de Coafor Stilist la evenimentul Elite Model Look 2014, pentru etapa castingului national.

Evenimentul a durat doua zile, prima a fost dedicata Photoshootingului pentru finalistii castingului national, iar in cea de a doua zi a avut loc marele Fashion Show, prezentarea de moda in cadrul Pullman Bucharest World Trade Center. Toate pregatirile pentru sedinta foto au avut loc la Academia KEUNE, iar cursantii Atelierele ILBAH au fost cei care au realizat hairstylingul modelelor si tunsorile, atat pentru modelele feminine, cat si pentru cele masculine.

Majoritatea modelelor masculine au fost tunse de catre cursantii Atelierele ILBAH, dupa care a urmat partea de aranjare a parului in functie de stilul fiecaruia si de tematica sedintei foto. Pentru cele feminine au fost realizate si schimbari de look prin tunsoare si hairstyling, care au oferit cu totul alta imagine modelelor, scotandu-le in evidenta frumoasele trasaturi.

In cea de a doua zi de eveniment a avut loc Fashion Showul, unde echipa Atelierele ILBAH a fost prezenta pentru a realiza hairstylingul modelelor pentru prezentarea pe podium. Plini de entuziasm si foarte activi, hairstylistii Atelierele ILBAH au realizat doua tipuri de coafuri pentru prezentarea de moda si au lucrat cot la cot cu profesionistii de la KEUNE. Atmosfera din culise a fost una cu adevarat dinamica, iar experienta a reprezentat pentru cursantii nostri un plus de valoare pentru cariera viitoare.

Pentru un look finisat si stralucitor, hairstylistii au realizat pe rand doua tipuri de coafuri: par drept, stralucitor si un coc format dintr-o coada impletita, cu cateva suvite rebele in partea din fata.

Le multumim trainerilor Cristina Rosca si Nicoleta Oprea si in special cursantilor care ne-au fost alaturi si s-au implicat direct in cadrul acestui eveniment!

Multumim KEUNE, partenerul oficial Atelierele ILBAH!