Lady Gaga, Delia, Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Pink și multe alte vedete de talie internationala au defilat pe o scena Atelierele ILBAH. Cum a fost posibil?

Cursantii de la Make-up și Hairstyle au facut echipa pentru a transforma cateva modele in vedete de top, recreand personajele interpretate de acestea in cele mai populare videoclipuri. Si cum un concurs nu este complet fara un juriu pe masura, concurentii au fost onorati sa ii aiba in fata lor pe Cristina Rosca, trainer Keune Haircosmetics, Nazmie Strambeanu, make-up artist si hairstylist Beauty One  si Alexandru Sassu, make-up artist la emisiunea Te cunosc de undeva! – Antena 1. De asemenea, juriul a fost completat de binecunoscutii traineri Atelierele ILBAH Alina Serbu, Alexandru Barbulescu si Mihaela Rotaru.

Beauty-contest-body-1

Nu a fost usor nici pentru concurenti, nici pentru juriu

Echipele formate din cate un cursant make-up si unul coafor stilist au avut de reprodus imaginea unui personaj din videoclipuri celebre. Cea mai mare provocare a fost faptul ca cei doi nu mai lucrasera impreuna, iar timpul a fost limitat, cate 1.5h fiecare. Costumatia, machiajul, parul, detaliile, trebuiau redate in cele mai mici amanunte. Cu emotii si curaj, cei 26 de cursanti au pasit pe scena, in fata juriului.

Beauty-contest-body-2

Rezultatele au fost spectaculoase, juriul reusind cu greu sa se decida asupra marelui castigator. Fiind un concurs dedicat cursantilor, celor care pasesc timid in industria beauty, Cristina Rosca si Alexandru Sassu  si-au asumat si roluri de mentori, oferindu-le concurentilor sfaturi pretioase.

Premii si premianti

Marii castigatori ai concursului organizat de Atelierele ILBAH au fost:

Locul INicoleta Madalina Crudu & Adina Hotinceanu cu Pink – Try

Beauty-contest-body-3

Locul IIMarius Stanca & Alexandra Pop cu Katy Perry – Dark Horse

Beauty-contest-body-4

Locul IIIAndrada Cimpoeru & Alina Marinescu cu Pink – Just like fire

Beauty-contest-body-5

Concurentele care au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului au primit cate un curs de frizerie, respectiv cosmetica, avand posibilitatea sa se perfectioneze in continuare in domeniile pe care si le-au ales.

Locurile 2 si 3 au primit produse de make-up si hairstyling, oferite de Beauty One, principalul sponsor al concursului.

Concursul a avut loc la sediul Atelierele ILBAH din strada Romulus, nr. 4, luni, 22 august, iar mai multe imagini de la eveniment puteti vedea pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH si in clipul de mai jos.