Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Raluca Leahu de la Radio ZU ne povesteste despre noua ei pasiune

Nu exista om fara pasiuni sau vise, dar nu multi sunt cei care reusesc sa le urmeze. Raluca Leahu este una dintre vedetele care s-au ambitionat sa se ocupe si de alte hobby-uri pe langa cariera sa. Desi ea si-a gasit chemarea la radio, nu multa lume cunoaste ce-a de-a doua ei pasiune: croitoria!

 

Raluca ne-a povestit despre experienta deosebit de frumoasa si importanta la Atelierele ILBAH, unde a depasit o bariera mentala si astfel si-a demonstrat ca orice este posibil. Cum ea vine dintr-un mediu total diferit de croitorie, totul a parut foarte dificil la inceput.

Din fericire, sub indrumarea profesionistilor de la scoala, ea a invatat secretele proiectarii vestimentare intr-un mod in care nici nu visa ca va reusi vreodata! Astfel, acum Raluca poate proiecta  diverse piese vestimentare dupa modelele tiparelor de croitorie.

Pentru ea, absolvirea cursului de Proiectare Vestimentara – Constructie Tipare a fost un succes personal. Dupa cum ne spune chiar ea, cursul a reusit cu brio sa scoata la lumina, sa stearga de praf si sa lustruiasca o meserie demult uitata care nu pare foarte atractiva și glamoroasa.

Atelierele ILBAH este o scoala de cursuri profesionale, unde participantii, precum Raluca Leahu, dau atentie viselor lor si invata sa isi atinga potentialul maxim.

Mai multe detalii despre cursul de Proiectare Vestimentara – Tipare de Croitorie puteti gasi la urmatoarea adresa: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-proiectare-vestimentara-constructie-tipare/.

atelierele-ilbah-raluca-leahu-radio-zu-cursuri

 

atelierele-ilbah-raluca-leahu-radio-zu-cursuri

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.