Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Raluca Leahu de la Radio ZU a urmat cursurile de proiectare vestimentara la Atelierele ILBAH. Afla parerea ei din acest testimonial VIDEO!

Raluca Leahu de la Radio ZU ne povesteste despre experienta sa unica la Atelierele ILBAH. Cursul de Proiectare Vestimentara a reprezentat un pas catre indeplinirea visului sau, ajutand-o sa depaseasca anumite bariere si astfel sa ajunga la un succes personal.

Multumim Raluca si iti dorim mult succes in continuare! Afla si tu mai multe detalii despre cursul croitorie sau cel de proiectare vestimentare (constructie tipare). 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.