1. Ce reprezinta pentru tine designul vestimentar?

Designul vestimentar reprezinta pentru mine o transpunere inedita a ceea ce sunt eu in interior, ce gandesc, ce simt, ce culori si forme ma definesc.

Ma fascineaza sa ajung de la o simpla schita la o piesa vestimentara ce poate spune atat de multe despre tine, fara sa trebuiasca sa vorbesti. Sunt cea mai fericita cand pot da viata unei bucati de material transformand-o intr-o forma unica!

  1. Cum si cand ti-ai descoperit aceasta pasiune?

Am aceasta pasiune inca de mic copil. Imi aduc aminte ca o puneam pe sora mea mai mica sa stea in diverse poze pentru a o putea desena, pentru ca mai apoi sa pot „imbraca” acel desen cu diverse hainute, primele norocoase fiind papusile, carora le croiam si coseam haine zilnic.

Mai tarziu, in perioada liceului, din dorinta de a fi diferita, am inceput sa-mi creez singura designul pentru majoritatea hainelor mele, pe care mi le cosea o croitoreasa foarte priceputa, de la care, trebuie sa recunosc, am furat meseria iar mai apoi am inceput sa mi le cos singura.

  1. De ce ai ales cursul Atelierele ILBAH?

Pentru ca niciodata nu e prea tarziu sa faci ceea ce iti doresti si ceea ce te face fericit, m-am hotarat sa-mi transform pasiunea in business iar pentru ca sunt o perfectionista mi-am dorit sa fac si o scoala in acest sens.

Dupa o lunga perioada de cautari a unui curs in domeniu,  am ales Atelierele ILBAH pentru review-urile foarte bune si pentru raportul excelent calitate-pret.

Pot sa spun cu mana pe inima ca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat pana acum.

  1. Care este conceptul colectiei prezentate in cadrul concursului? 

Mi-am dorit intotdeauna sa creez o colectie in care sa imbin forta si puterea masculina cu senzualitatea feminina iar acum am avut sansa sa o pun in practica.

Colectia “Masculine touch” este inspirata din costumul si fracul barbatesc si te duce cu gandul la provocatoarea si nonconformista Madonna, fashion icon al anilor ’80, pentru care moda a reprezentat mereu un mod de exprimare.

Am imbinat linii si detalii masculine precum, revere, buzunare si nasturi cu elemente din lenjeria feminina, dantela, portjartiere si cattifea, rezultand piese indraznete, sexy si cu atitudine.

Piesa principala a colectiei o reprezinta rochia Fe[Male], o rochie ce este jumatate barbat, jumatate femeie si care in continuare este una dintre cele mai admirate creatii din showroom.

  1. Ce ai vrut sa transmiti prin aceasta colectie? 

Prin aceasta colectie am vrut sa transmit ceea ce imi doresc sa transmit si prin brand-ul meu si anume, ideea ca, o femeie poate fi sexy mai ales imbracata,  daca are atitudinea potrivita si daca ceea ce poarta o defineste si i se potriveste.

Si pentru ca contrastele se atrag, i-am conferit femeii senzualitate si forta in acelasi timp prin piese precum costumul masculin, fracul stilizat, sacoul cu trena, camasa cu portjartiere si multe altele.

  1. Care sunt planurile tale pentru viitor?

Imi doresc sa invat cat mai multe despre aceasta meserie, pentru ca sunt constienta ca talentul fara scoala nu va avea succesul scontat.

Vreau sa creez un brand pentru femeia puternica, careia nu ii este frica sa fie diferita si sa iasa in evidenta prin vestimentatie si atitudine si care intelege ca a fi atragatoare nu inseamna a fi dezbracata.

Imi voi lansa cat de curand si site-ul Provocative cu magazinul online, unde imi propun sa prezint cate 2 colectii principale pe an si totodata colectii capsula si de sezon.

Am foarte multe de oferit si imi doresc multe lucruri dar nu ma grabesc si voi avea rabdare sa parcurg toate treptele bucurandu-ma de fiecare moment in parte.