Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

LOCUL II pentru Claudia Rusen (absolventa Cursuri Machiaj Profesional) la Concursul National Make-Up Forum 2018!

Duminica, 30 Septembrie, s-a consumat si ultima etapa a celui mai important Concurs National de Machiaj Profesional din cadrul Cosmetics Beauty Hair 2018! Avand ca tema de concurs Machiajul de Mireasa, in competitie s-au inscris un numar impresionant de participanti, pregatiti sa isi demonstreze talentul si calitatile in domeniu.


Claudia Rusen, absolventa a Cursurilor de Machiaj Profesional Atelierele ILBAH, a reusit perfomanta de a urca pe podium si de a ocupa LOCUL II


Machiajul realizat de Claudia Rusen a fost apreciat de membrii juriului ca fiind foarte bine executat iar tema una curajoasa, concurenta alegand sa realizeze un Machiaj Retro, diferit fata de restul participantilor. In final, s-a dovedit a fi o alegere inspirata! Ne bucuram foarte mult pentru Claudia, mai ales in contextul in care reusita ei completeaza un weekend cu rezultate de exceptie pentru cursantii Atelierele ILBAH de la Machiaj Profesional. Va reamintim ca Joi, 27 Septembrie, Bealcu-Ana Maria, si ea fost cursant Atelierele ILBAH, a castigat LOCUL I, in prima etapa a Concursului de Machiaj Profesional avand ca tema Super-Eroii (am scris si despre acest premiu, aici.)


Pentru ca ne dorim sa fim intotdeauna alaturi de cursantii nostri, Claudia Rusen a beneficiat de intreg suportul Atelierele ILBAH in pregatirea sa pentru acest concurs. Vrem sa le multumim tuturor pentru implicare si pentru rezultatul exceptional:

Indrumator: Alina Serbu (trainer Curs Machiaj Profesional)
Model Mireasa: Diana Ionescu
Model Mire: Razvan Radu
Hair-Styling: Gabriel Dumitru (trainer Curs Coafor Stilist)
Rochie: Mirela Diaconu (trainer Curs Design Vestimentar)
Accesorii Florale: Anne Marie Popa (trainer Curs Decorator Floral)


Iata mai jos cum a aratat Machiajul Castigator!


Vrei si tu sa ajungi un Make-Up Artist Profesionist?
Intra aici: Curs Machiaj Profesional

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.