Finala Concursului International de Machiaj: THE NEW TALENT a luat sfarsit. Intreaga noastra echipa este bucuroasa sa anunte faptul ca cele doua cursante Atelierele ILBAH: Elena Arghir si Bianca Florea (cursuri machiaj profesional) au reusit performanta de a castiga doua din cele patru premii puse la bataie in cadrul concursului. Finala a avut loc la Crystal Palace Ballrooms in cadrul Make-up Fest 2015, pe data de 1 Noiembrie si a avut ca tema de concurs THE DARK SIDE. La acest eveniment au concurat 28 de make-up artisti pentru unul din cele 4 premii care le atesta priceperea in domeniu. Juriul cu experienta a fost format din: Mirela Vescan, Andreea Pop, Oxana Novacovici si Ana Maria Gorgonetu.

Concurentii nostri au ajuns in Finala Concursului de Machiaj  in urma unui proces de preselectie ce s-a desfasurat in lunile Septembrie-Octombrie. Drumul a fost unul lung, dar rezultatele au fost pe masura, Elena Arghir castigand premiul pentru Locul II iar Bianca Florea – Premiul Special.

2-Castigatoare-Make-up-Fest-The-New-Talent-Anca-Arghir-cursuri-machiaj-Atelierele-ILBAH-blog

Iata care au fost criteriile de jurizare in finala:

  1. Imaginea (integritatea, lizibilitatea imaginii, corespondenta subiectului, armonia elementelor izolate, impresia generala)
  2. Dificultatea lucrarii
  3. Tehnica executarii (procedeele si acuratetea estomparii culorilor si a liniilor)
  4. Culoarea (folosirea, dificultatea si claritatea combinatiilor de culori, contrastul, intensitatea)
  5. Originalitatea, noutatea ideii
  6. Nuantarea si modelarea (cu ajutorul corectiei)
  7. Modelul (corectitudinea alegerii, corespondenta imaginii, a subiectului, prezentarea imaginii)

Fiind atat de multe aspecte ce trebuiau puse la punct, intreaga echipa Atelierele ILBAH si-a unit fortele pentru a putea oferi o experienta completa in cadrul Finalei. Astfel, Elena si Bianca au beneficiat de intregul nostru suport.

Alaturi de ele au fost, in primul rand, Mihaela Rotaru si Alina Serbu (traineri Cursuri Machiaj Profesional) care au oferit consiliere pe partea de make-up. De coafurile modelelor s-a ocupat Cristina Rosca (trainer Cursuri Hairstyling). Styling-ul a fost preluat de Hilda Monica (trainer Cursuri Stilism Atelierele ILBAH), iar creatiile vestimentare au fost realizate de nimeni alta decat Mirela Diaconu (trainer Cursuri Design Vestimentar). Nail Art-ul trebuia sa fie unul spectaculos datorita temei concursului (“THE DARK SIDE”), iar acesta a fost realizat de Dana Cimpoi (trainer Curs Unghii False). Natasha Maxim (trainerul Cursului de Decorator Floral) a realizat accesoriile florale ale modelelor.

Aceasta ultima reusita, vine dupa ce la inceputul anului curent, 3 dintre cursantii de la cursurile de coafor stilist (indrumati de Alex Barbulescu, trainer Cursuri Hairstyling) au castigat toate cele 3 premii (Premiile: I, II si III) la Concursul TOP HAIR – Cosmobeauty 2015 by BeautyOne.

Pe aceasta cale, dorim sa le multumim tuturor pentru implicare si sustinere! Mult succes pe mai departe Bianca si Elena.

Cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH

3-Castigatoare-Make-up-Fest-The-New-Talent-Bianca-Florea-cursuri-machiaj-Atelierele-ILBAH-blog