Finala Concursului International de Machiaj: THE NEW TALENT!

Suntem mandrii de faptul ca doua dintre cele mai talentate cursante din cadrul atelierelor de make up organizate de Atelierele ILBAH au ajuns in Finala Concursului International de Machiaj: „THE NEW TALENT” ce va avea loc pe data de 1 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms.

Este intradevar un rezultat exceptional, insa lupta adevarata incepe abia din acest moment. Bianca Florea si Anca Arghir au muncit mult pentru a ajunge aici. Ele le-au avut ca mentori in cadrul Cursurilor de Machiaj Profesional pe make-up artistii Alina Serbu si Mirela Petcu Ecobici, carora le multumim pentru pasiunea si implicarea cu care ne-au obisnuit.

Tema concursului THE NEW TALENT de anul acesta este: “The Dark Side”.  Ne vom pregati intens pentru marea finala si le asiguram pe Bianca si Anca  de intreg suportul nostru, al familiei Atelierele ILBAH.

Alaturi de ele vor fi trainerii nostri dar si cursantii de la Cursurile de Design Vestimentar, Stilism si Hairstyle. Impreuna ne vom uni fortele pentru a oferi o experienta completa in cadrul Finalei, deoarece se va puncta intregul look al modelelor (inclusiv coafura, costumul sau atitudinea modelelor).

Marea Finala va avea loc in cadrul Make-up Fest 2015, cel mai mare festival de Make-up din Romania. Va vom tine la curent cu desfasurerea evenimentelor!

Bianca Florea

 

Anca Arghir

Pentru ca ne place sa va surprindem cu orice ocazie, dorim sa ne anuntam prezenta cu un stand in cadrul Make-up Fest 2015.

Mai multe detalii despre prezenta Atelierele ILBAH la Make-up Fest 2015 va vom oferi intr-o postare viitoare pe blogul nostru. Va dezvaluim totusi un sneak peek cu una din surprizele cu care va asteptam la Make-Up Fest 2015.

AFIS