Joi, 27 Septembrie 2018, Bealcu Ana-Maria (cursant Atelierele ILBAH la Machiaj Profesional), sprijinita de intreaga echipa Atelierele ILBAH a reusit performanta de a castiga Locul 1 la concursul „Make-up Forum” organizat in cadrul Cosmetics Beauty Hair, cel mai mare eveniment de profil din Romania! O performanta deosebita cu care ne mandrim si care incununeaza munca intregii echipe.


Punem pasiune in tot ceea ce facem si ne straduim sa transmitem aceasta energie pozitiva si cursantilor nostri, pentru ca doar asa pot sa devina cei mai buni!


La Cosmetics Beauty Hair, Bealcu Ana-Maria este cea care ne-a adus bucurie… bucuria lucrului bine facut. Bealcu Ana-Maria a urmat la Atelierele ILBAH cursul de Machiaj Profesional, sub indrumarea Make-up Artistului Mihaela Rotaru. 3 luni de zile i-au fost necesare lui Ana pentru a deveni cea mai buna in Machiaj Profesional. Castigarea Locului 1 in cadrul acestui concurs reprezinta un vis implinit pentru ea si inca o reusita importanta pentru noi. Nu conteaza banii castigati (desi valoarea premiului se apropie de 1000 de euro), cat conteaza garantia dobandita a unui viitor luminos pe care Ana si l-a asigurat in domeniu.

 


Totul a fost impecabil, de la concept, machiaj, model, vestimentatie si accesorii


Am functionat ca o echipa! Nu am fi reusit fara o costumatie spectaculoasa, asa ca ii multumim Designerului Vestimentar, Laurentiu Barzoi, pentru outfitul incredibil pe care l-a realizat! Multumim si modelului nostru, Virgina Usiku, pentru ca ne-a conturat o imagine cu adevarat desavarsita. Si nu in ultimul rand, ii multumim trainerului nostru, Mihaela Rotaru, pentru ca ne-a ghidat drumul!


Te asteptam si pe tine la Cursul de Machiaj Profesional (detalii in link):
Cursuri Make-up Atelierele ILBAH