Atelierele ILBAH – 3 ani de cursuri interactive

Joi, 10 Decembrie, a avut loc cel mai important eveniment al anului, reprezentativ pentru intreg conceptul Atelierele ILBAH. Intr-o atmosfera distinsa, alaturi de prieteni si de invitati de seama, am sarbatorit 3 ani de activitate in cadrul unui eveniment festiv ce avea sa se transforme intr-o seara magica: Gala Atelierele ILBAH 2015. Asa cum deja v-am obisnuit in fiecare sfarsit de an, Gala Atelierele ILBAH este un motiv de sarbatoare! Spunem sarbatoare pentru ca este momentul in care premiem cei mai buni dintre cursantii si trainerii nostri si ne mandrim cu reusitele lor, obtinute de-a lungul anului. Gala Atelierele ILBAH a fost momentul in care ni s-a confirmat faptul ca ne-am inconjurat de oameni talentati care isi doresc sa construiasca solid si sa schimbe lucruri, iar pentru acest fapt, noi, va multumim!

Invitatul special al evenimentului si maestru de ceremonii a fost Surubel (Dj-ul responsabil cu distractia la Radio 21), care alaturi de Andreea Iliescu, fondator Atelierele ILBAH, au fost gazdele evenimentului. La Atelierele ILBAH, nu ne plac momentele moarte, lipsite de activitate, asa ca totul s-a desfasurat intr-un  ritm intens, presarat cu foarte multe surprize: defilari de moda, premii, colinde, invitati surpriza sau chiar burgeri deliciosi de la Burger Van. Toate au contribuit la o seara antrenanta!

Evenimentul a debutat cu o prezentare de moda inedita a cursantilor din cadrul atelierelor de Fashion Design care, dupa doar 5 luni de curs, si-au lansat prima lor colectie de moda, sub privirile pline de admiratie ale invitatilor.

Seara a continuat cu prezentarea colectiilor designerilor Atelierele ILBAH care au avut sansa de a defila pe podiumul Bucharest Fashion Week – Winter Edition. Colectiile lor au fost cu adevarat spectaculoase, acestea fiind si cele care au reusit sa impresioneze juriul concursului Young Designers by Atelierele ILBAH, desfasurat in urma cu numai cateva luni, concurs pe care l-au si castigat. (…mai multe detalii aici: click aici  )

Dupa ce momentul defilarilor de moda s-a consumat, a avut loc premierea oficiala a partenerilor, colaboratorilor si trainerilor Atelierele ILBAH, o surpriza pentru toti invitatii, inclusiv pentru cei premiati. 

Premiile Gala Atelierele ILBAH 2015

Au fost numiti Best Partner – Mavinni Mobili, iar Best Media Partner Jurnalul de Estetica, carora le multumim pentru sustinere. Trainerii premiati au fost incadrati in categorii precum “Best Feedback Bucuresti” (Iulia Vlad – Curs Proiectare Vestimentara si  Dana Cimpoi – Curs Nail Art) , “Best Feedback Ploiesti” (Otilia Bucur – Curs Decorator Floral), “Cel mai dedicat trainer” (Mihaela Rotaru – curs Make—up Artist),  Cel mai carismatic trainer” – Denisa Kelaru (Curs Hair Design), “Cel mai creativ trainer” – Natasa Maxim (Curs Decorator Floral), Best contest results  (Cele mai bune rezultate obtinute la competitiile Atelierele ILBAH ) – Alex Barbulescu (Curs Hair Design) si  Best evolution”  – Anne Marie Popa (asistent Curs Decorator Floral),  Angajatul anului Bucuresti – Georgiana Arsene si  Angajatul anului Ploiesti – Moca Otilia. Au fost acordate si doua premii de onoare: Miruna Ardelean (Curs Design Interior) si Mirela Diaconu (Curs Design Vestimentar).

In acesta atmosfera familiala a luat cuvantul un drag cursant si vechi prieten Atelierele ILBAH  – Anca Turcasiu, care ne-a oferit una din surprizele serii, incantandu-ne cu un superb recital de colinde! Am cantat impreuna, am iesit la dans si ne-am simtit minunat! La final, Anca Turcasiu a dorit sa le multumeasca inca o data tuturor celor care au ajutat-o sa isi indeplineasca visul, urmand cursurile Atelierele ILBAH.

Distractie si buna dispozitie

Un alt moment deosebit a fost reprezentat de vizita unui grup de instrumentisti de la Conservator, costumati in asistentii lui Mos Craciun, care au interpretat melodii specifice sarbatorilor de iarna in jurul bradului creativ impodobit in aer liber, in timp ce invitatii serveau bunatati numai bune de incalzit si rasfatat simturile: vin fiert cu condimente si cocktailuri energizante, oferite de El Patio, supe inedite de la Soup Loop si meniuri savuroase de la Burger Van.

Invitatii au avut ocazia de a face poze in cabina foto interactiva de la Amelie Photobooth, care s-a transformat in scurt timp intr-un nucleu important al distractiei. Ne-am dorit ca toata lumea sa ramana cu amintiri frumoase, iar aceste poze cu siguranta si-au atins scopul. Toti cei prezenti au putut sa isi ia pozele acasa sau chiar sa le posteze in timp real pe Facebook prin aplicatia interactiva oferita de Amelie Photobooth. La urmatorul link puteti vedea toate pozele realizate in cabina foto: click aici

Pentru ca evenimentul a avut loc in preajma sarbatorilor de iarna, participantii au avut si ocazia de a face o fapta buna, aducand cate un cadou, urmand ca acesta sa fie donat copiilor de la unul din centrele de plasament din Bucuresti. Au participat astfel la Campania Umanitara organizata de Atelierele ILBAH „Happy BOX – Doneaza si tu un Cadou!”, oferindu-le copiilor bucuria de a deschide un cadou frumos impachetat in seara de Craciun.

Premierea Workshopului “Amenajarea spatiilor de mici dimensiuni”

Un moment mult asteptat a fost premierea castigatorilor workshopului de design interior cu tema amenajarea spatiilor de mici dimensiuni – parteneri Noi Rezidente.

Castigatorii au fost: Irina Pirvu, Simona Guresu, Andreea Basag si Oprita Stefan,  care au urmat cursul de design interior sub indrumarea trainerului arh. Miruna Ardelean. Acestia vor avea sansa de a amenaja conform proiectului propus o parte din apartamentele din cadrul Noi Rezidente.

Proiectele lor au fost expuse in cadrul evenimentului si au putut fi admirate indeaproape de catre doritori. Mai multe detalii despre concurs se pot gasi la link-ul: click aici

Lansarea unui nou curs – PR (Public Relations)

In cadrul evenimentului, Vlad Iliescu (managerul Atelierele ILBAH) a anuntat odata cu intrarea in noul an, lansarea cursului de PR. Cursul de PR va fi disponibil la Atelierele ILBAH din Ianuarie 2016, cand vor incepe si inscrierile pentru primele grupe. Va fi un curs autorizat si recunoscut la nivel international, ce va dura 2 luni. Trainerul acestui curs va fi Ines Turturica.

Cu o experienta de peste 15 ani in PR, fie ca este vorba despre PR-ul de televiziune, PR-ul de brand, scoli de actorie, celebrity PR sau PR-ul de evenimente, Ines Turturica are si o vasta experienta in business, ca director de achizitii. A lucrat 13 ani in Pro Tv, ca director PR al postului Acasa, director de Achizitii pentru acelasi post, consultant si strateg pentru CME, unde a coordonat echipe din mai multe tari din Centrul si Sud Estul Europei in implementarea si replicarea postului TV Acasa.

A facut parte de 3 ori din juriul premiilor Emmy, cele mai importante premii din industria TV. A fost speaker si lector in cadrul celor mai importante targuri si festivaluri internationale de televiziune. O fire joviala, prietenoasa, Ines va face parte din echipa Atelierele ILBAH si de abia asteapta sa impartaseasca celor care se inscriu din experienta si know-how-ul ei.

 

Multumim tuturor celor prezenti pentru o seara minunata! Ne revedem anul viitor la Gala Atelierele ILBAH 2016!

Partenerii evenimentului au fost: Helios, Mavinni Mobili, Class Concept, Noi Rezidente, Renderthing, Brother, Mirela Diaconu, Floro.ro, Aqua Carpatica, Cramele Samburesti, Lavazza, Soup Loup, Burger Van, Keune, Paesse by Beauty One, Parisax, Gerovital, si Amelie Photobooth.

Partenerii media ai evenimentului au fost: Acasa.ro, Fashionandbeauty, Ele.ro, Fetelestiu.ro, Business Woman, Bigcitylife.ro, Les Professionels Magazin, Povestea Casei, Jurnalul de Estetica.

Credit foto: Silviu Marin (Big City Life)

Credit video: Radu Balan

Toate pozele de la eveniment si filmul video pot fi vizionate pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH, la urmatoarele link-uri:

Poze panou: click aici

Poze atmosfera: click aici

Poze Amelie Photobooth: click aici

Video Eveniment: click aici

invitatie-afis-gala-atelierele-ilbah-2015