Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

WORKSHOP 8 – CONCURS dedicat pasionatilor de Design Interior din cadrul Atelierele ILBAH

Asa cum v-am promis dupa finalizarea cursului vom organiza diferite workshop-uri tematice. Workshop-ul cu nr. 8, organizat de Atelierele ILBAH este inedit, pentru ca va avea o tematica aparte, special gandita si adaptata nevoilor din zilele noastre: Amenajarea apartamentelor de dimensiuni reduse, ce se vor fi date spre inchiriere. Asadar ne confruntam cu doua situatii aparte – dimensiuni reduse si realizarea unei amenajari versatile, care sa fie pe placul unui client necunoscut, potential chirias al apartamentului.

WORKSHOP CONCURS – l-am numit noi, pentru ca, asa cum v-am obisnuit de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop – l-am transformat intr-un concurs cu premii substantiale! O dupa-amiaza plina de surprize si invitati speciali care ne vor introduce in lumea frumoasa a design-ului interior si nu numai, in lumea arhitecturii de calitate.

Veti invata, timp de o zi, 10 pasi in amenajarea unor spatii de dimensiuni reduse si optimizarea lor alaturi de profesoara ta Arh.Miruna Ardelean, pasi ce trebuie sa-i urmariti pentru realizarea unui astfel de proiect din categoria locuintelor unifamiliale. Veti primi un brief si o lista de produse cu pretul lor aferent pentru a putea avea la final un cost real al mobilarii. Practic vom invata impreuna, pe langa tipsuri de amenajare, si cum sa respectam un buget dat pe 3 niveluri diferite si 3 stiluri diferite la alegere: Romantic, Nordic si Modern.

Ce va fi cel mai interesant la acest workshop este faptul ca veti avea ocazia de a realiza proiecte de amenajare pentru diferiti clienti reali – cei care vor inchiria apartamente cu stil si personalitate, intr-o zona inedita din Bucuresti, un concept nou ce apartine celor de la Noi Rezidente. Castigatorul va avea sansa de a-si implementa proiectul pe configuratia unui apartament, dar si suportul necesar de care va avea nevoie pentru a se putea lansa pe diferite canale de comunicare. Totodata, Noi Rezidente ii ofera acestuia un voucher in valoare de 150 euro.
Invitatii speciali ai acestui eveniment sunt:
– project manager Sorin Soanca – CLASS CONCEPT
– interior designer & co-founder Ramona Dîrlea – Noi Rezidente (//www.noirezidente.ro/)

Detalii importante:
Tema:
Proiect amenajare apartament cu 3 camere, unifamilial, de dimensiuni reduse (din cadrul conceptului nou, marca Noi Rezidente, Bucuresti)

Program workshop: 
SAMBATA 14.11.2015

  • partea I: 13:00-14:00 – internship alaturi de profa in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH, Str. Romulus, nr. 4, Bucuresti
  • partea a II-a: 14:00-15:00 – invitati speciali, care va vor vorbi despre diferite tipologii de clienti si despre optimizarea spatiului unui apartament. Veti primi brief-ul de tema/concurs pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor diferitelor tipologii de clienti.
  • partea a III-a:15:30-16:30 – vizita pe santierul imobilului, adresa va fi comunicata in cadrul workshop-ului
Durata concursului:
Start: Sambata -14.11.2015
Stop: Sambata – 05.12.2015 – predarea planselor se va realiza in format fizic/printat pana la ora 17:00 la sediul Atelierele ILBAH din Bucuresti, si ora 12:00 la sediul Atelierele ILBAH din Ploiesti.
Jurizare: Sambata – 05.12.2015
Expozitie de proiecte – 9/10.12.2015 – in cadrul Galei Atelierele ILBAH 2015
 
Piese obligatorii:
– 2 moodboard-uri A2 – cu proiectul de amenajare al unui apartament cu 3 camere, unifamilial de dimensiuni reduse – ce vor fi predate in format fizic la sediul Atelierele ILBAH, pe carton mouse/de tipul planselor pe care le-ati prezentat la examen
IMPORTANT! Concurentii sunt obligati sa pastreze anonimatul planselor participante la concurs. Fiecare participant isi va stabili un cod de 3 CIFRE si/sau LITERE, cod care va fi trecut pe plansa de concurs, si inscris ulterior in tabelul de predare al planselor.

Premiu:
Premiu special – Sansa de a amenaja un apartament pentru un client real si de a colabora cu beneficiarul pe intreaga durata a desfasurarii proiectului, vizite in santier, alegere finisaje + 150 euro (oferit de Noi Rezidente)
Mentiuni – vouchere cadou Atelierele ILBAH + prezentarea solutiilor pe site-ul Class Concept la sectiunea Propuneri Amenajare
*si multe alte surprize…
Membrii juriului: 
Sorin Soanca – Class Concept
Ramona Dîrlea – Noi Rezidente
arh. Miruna Ardelean – managing partner Class Concept
Mult succes tuturor!
Workshop-nr
Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.