Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Summer Save! 20 – 25% OFF. Be smart: Profita de reducerile verii!

Summer Save! 20-25% OFF

Acum esti mai aproape de visul tau! Toate cursurile Atelierele ILBAH au acum o reducere intre 20% si 25%!

Visezi sa creezi rochii care sa ajunga pe marile podiumuri de moda, sa fii make-up artistul vedetelor sau sa decorezi case de poveste? Ai un brand pe care iti doresti sa-l cresti sau esti la inceput de drum in afaceri? Oricare ar fi visul tau, vino acum la Atelierele ILBAH si beneficieaza de reducerile de 20% sau 25% la orice curs de formare profesionala!

La Atelierele ILBAH organizam o gama variata de cursuri de formare profesionala: de la cursuri de Design (Interior, Floral sau chiar Vestimentar), la cursuri Business, cum ar fi PR – Relatii Publice, Contabilitate, Formator sau cursuri Beauty, cum este cursul de Make-up, Stilist de Unghii, Hairsylist si multe altele. O noutate absoluta in domeniu este cursul de Barbering, cel mai complex de pe piata de pofil.

20 la plata in rate si 25 la plata integrala

Vezi toate cursurile la care te poti inscrie!

Toate cursurile sunt concepute astfel incat sa acopere toate aspectele specifice subiectului ales si sa fie cat mai practice, iar la final orice absolvent poate incepe imediat sa activeze in domeniul ales. In acelasi timp, ne mandrim cu traineri cu o experienta vasta care te vor initia in cele mai cautate meserii ale momentului.

Diplomele obtinute, indiferent de cursul ales, sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, deci poti incepe cariera mult visata imediat, atat in Romania, cat si in orice tara din Uniunea Europeana.

Nu mai sta pe ganduri si profita de aceasta ocazie extraordinara. Urmeaza-ti visul, traieste pasiunea si inscrie-te chiar azi la cursurile oferite de Atelierele ILBAH. Locurile sunt limitate!
Reducerile de 20% sau 25% se aplica pentru orice curs la care va veti inscrie in perioada 11 iulie – 15 august 2016.

Poti plati cursul visat in rate, beneficiind de o reducere de 20% sau il poti plati integral, in cazul acesta beneficiind de o reducere de 25%.

Poti sa iti platesti cursul si prin Card Avantaj (pana la 9 rate egale fara dobanda si comision 0). Detalii aici.

Mai multe informatii la: +4 0729 373 342

Vezi toate cursurile la care te poti inscrie!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.