Indiferent daca vrei sa-ti imbunatatesti tehnicile in bucatarie pentru a-ti rasfata familia sau prietenii cu mese delicioase sau daca visezi sa devii un bucatar profesonist, Cursul de Bucatar marca Atelierele ILBAH este alegerea pefecta!


Curs Bucatar – Deschide-ti apetitul pentru… cunoastere!


Poate cel mai atragator lucru la domeniul artelor culinare este faptul ca iti poti descoperi in permanenta noi abilitați sau invata noi tehnici. Vrem sa contribuim la fiecare bariera pe care o depasesti in bucatarie si iti asiguram cadrul necesar pentru a te descoperi si a-ti dezvolta propriile tehnici de gatit. Pentru asta ai nevoie de o fundație solida, iar tranerii nostri, bucatari profesionisti, se vor asigura ca iti dezvolti aptitudinile culinare in mod corect si armonios.

 


Curs de Cooking  – De la traditional la…international!


In cadrul Cursului de Bucatar, pe parcursul a 6 luni interactive, chefi de renume te vor invata tot ce ai nevoie pentru a deveni un profesionist in bucatarie: de la tehnici de manuire a cutitelor si managementul eficient al timpului, la  pregatirea antreurilor si a mancarurilor clasice si traditionale romanesti si pana la metode complexe de gatire a celor mai rafinate alimente dupa retete internationale.

curs-bucatar-scoala-de-bucatar-sef-diploma-bucatar-cursuri-de-cooking-7

Pregatirea practica intensiva va fi sustinuta de notiuni teoretice din domeniu, pentru o mai buna intelegere a produselor alimentare cu care lucrezi si a tehnicilor de care ai nevoie pentru a stapani arta culinara.


curs-bucatar-scoala-de-bucatar-sef-diploma-bucatar-cursuri-de-cooking-8

Descopera ultimele trenduri culinare


Un bucatar bun va fi mereu la curent cu ultimele tendinte culinare. Ramai actual si vino la curs pentru a descoperi noile trenduri din domeniu, precum prepararea mancarurilor raw-vegane sau notiuni de baza despre nutritie!


Platingul sau Estetica farfuriei – momentul in care arta culinara intalneste designul


Platingul este cu siguranta una dintre cele mai creative forme de expresie din arta culinara. La Atelierele ILBAH te invatam sa impletesti armonios forme, culori si texturi, pentru ca farfuria ta sa starneasca emotii.

Astfel, preparatele tale vor fi cu adevarat desavarsite si gata de sevit chiar si celor mai rafinati oaspeti!

Te asteptam si pe tine la un curs cu adevarat DELICIOS! Afla mai multe detalii despre curs in linkul de mai jos:

Curs Bucatar la Atelierele ILBAH