Prietenii de la Dobrogea Grup s-au alaturat bucatariei Atelierele ILBAH, dorind sa ofere suport si sprijin cursantilor nostri, in implinirea pasiunii lor de a gati. Preparatele realizate cu maiestrie in cadrul cursurilor de cooking prind contur cu ajutorul fainei Dobrogea, iar noi suntem fericiti sa avem aproape oameni frumosi, alaturi de care sa implinim vise.

Dobrogea Grup, unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit

Dobrogea Grup reprezinta astazi unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit din Romania. Este o firma impresionanta, cu traditie, ce activeaza cu succes pe piata, de peste 60 de ani. De-a lungul timpului a lansat provocari noi, fiind in permanenta un inovator si deschizator de drum in domeniul sau de activitate.

Dobrogea Grup si-a adaptat atat oferta cat si structurile de organizare la piata ce este in continua schimbare, fiind pregatita sa faca fata celor mai exigente standarde europene. Cu relatii durabile cu partenerii interni si externi, recunoasteri nationale si internationale prin premii si distinctii de prestigiu, strategiile lor de viitor se conecteaza la teluri care calauzesc activitatea desfasurata, si anume satisfactia consumatorilor prin inovare, calitate si sanatate.

Cu o gama variata de faina si gris sunt pregatiti sa impresioneze consumatorii, oferind calitate si incredere.

Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH

Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH

Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH.v1

Activitatea de cercetare si dezvoltare este una din activitatile Dobrogea Grup de maxima importanta, aceasta desfasurandu-se in stransa legatura cu cererea pietei dar si cu dinamica preferintelor consumatorilor.

Valorificand traditia de peste 50 de ani si profesionalismul specialistilor sai prin relatii oneste de parteneriat, Dobrogea Grup stabileste sa se dezvolte in continuare, ramanand pentru toti colaboratorii sai un partener de incredere!

Cursul de Bucatar de la Atelierele ILBAH

Misiunea noastra este sa invatam cursantii Atelierele ILBAH ca este important sa oferim sanatate prin produse de cea mai buna calitate si echilibrate nutritional, iar utilizarea ingredientelor calitative ne asigura succesul in acest sens.

Bucataria Atelierele ILBAH acopera diversitatea gastronomiei nationale si internationale. Este locul unde gasesti o atmosfera prietenoasa si relaxanta, care te ajuta sa te simti in largul tau, sa pui intrebarile la care ai nevoie de raspunsul profesionistilor in arta culinara.

Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH

Cursul de Bucatar se adreseaza pasionatilor de gatit. Este un curs care imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie. Traineri talentati te vor invata sa prepari mese bogate, preparate gustoase care sa impresioneze si sa incante. 4 luni de practica, iti vor oferi oportunitatea de a invata ce reguli se aplica in bucatarie si care sunt cele mai bune alegeri, in ceea ce priveste potrivirea ingredientelor.

Gatitul reprezinta o arta si o profesie cand este practicat cu si din pasiune. Urmand Cursul de Bucatar, vei obtine indemanare si capacitatea de a prepara mancaruri creative. Arta culinara inseamna gust, culoare, miros, savoare, traditie, inovatie, instinct si amprenta personala. Toate acestea iti vor fi cunoscute parcurgand etape corecte in cea mai potrivita bucatarie, bucataria Atelierele ILBAH.

Totodata, daca iti doresti ca pasiunea ta sa devina un hobby pentru care esti apreciat si admirat, poti opta pentru cursul de Bucatar Hobby. Acest curs este recomandat celor care gatesc din pasiune si isi propun sa dobandeasca o modalitate excelenta de a petrece timpul liber. Este sansa ta de a deslusi secretele domeniului culinar, de a compune retete proprii sub indrumare si cu indrumare. O experienta de cunoastere si autocunoastere, ce te va invata sa-ti dezvolti tehnicile de gatit si sa iti conturezi stilul propriu.

Transforma visul in realitate si pasiunea in hobby la Atelierele ILBAH impreuna cu Dobrogea Group!

Multumim Dobrogea Grup pentru sprijin si suport! Multumim ca v-ati alaturat numeroaselor vise care ne trec pragul. Bucuria noastra este atunci cand stim ca avem prieteni de nadejde care rezoneaza cu activitatea si cu dorintele noastre, iar dorinta noastra principala este sa stim ca la Atelierele ILBAH cursantii au cele mai bune conditiile si cele mai bune oportunitati care sa-I pregateasca sa devina viitorii chefi in bucataria lor sau in alte bucatarii celebre.

Te asteptam la Atelierele ILBAH daca iti doresti sa fii inconjurat de profesionisti, de traineri cu experinta in domeniu, gata sa puna la dispozitia ta secretele retetelor lor, secrete care i-au consacrat si transformat in CEI MAI BUNI.

Indrazneste sa pui incredere in pasiunea ta!!→ https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-cooking/

Viziteaza site-ul celor de la Dobrogea Grup:

Dobrogea Grup alaturi de Bucataria Atelierele ILBAH