Un nou prieten se alatura bucatariei Atelierele ILBAH. Tavidepizza.ro a decis ca de astazi sa vina in sprijinul cursantilor nostri, punandu-le la dispozitie tavi de pizza, patiserie si cofetarie care vor fi folosite pe parcursul cursului.

Produsele de calitate fac diferenta in bucataria Atelierele ILBAH

Tavidepizza.ro in colaborare cu bucataria Atelierele ILBAH Tavidepizza.ro in colaborare cu bucataria Atelierele ILBAH Tavidepizza.ro in colaborare cu bucataria Atelierele ILBAH

Tavidepizza.ro este o firma care realizeaza tavi necesare oricarei bucatarii profesioniste. Toate vasele de copt sunt confectionate din tabla decapata (tabla neagra), de diferite dimensiuni si grosimi, in functie de necesitatile clientilor. Calitatea tablei din care sunt fabricate vasele promite o rezistenta buna in timp si un rezultat de apreciat al produsului finit.

Prietenii nostri pun accentul pe calitate, astfel ca respecta de fiecare data dorintele clientilor, fiecare comanda indeplinind cerintele utilizarii prestabilite. Vasele folosite pentru realizarea preparatelor culinare reprezinta un factor ce influenteaza calitatea produsului finit, asadar alegerea acestora reprezinta o adevarata provocare.

Tavi patrate, dreptunghiulare, plate sau adanci, tavi rotunde cu sau fara inele reglabile, gratare si tavi pentru cozonac, la Tavidepizza.ro vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti usura munca in bucatarie! Alegand tavi de calitate, avand incredere in produsele pe care le ai in arsenal, vei avea mai mult timp sa te gandesti la retetele pe care vrei sa le prepari.

Tavidepizza.ro in colaborare cu bucataria Atelierele ILBAH Tavidepizza.ro in colaborare cu bucataria Atelierele ILBAH Tavidepizza.ro in colaborare cu bucataria Atelierele ILBAH

Cursul de Cooking de la Atelierele ILBAH

Daca esti pasionat de arta culinara, bucataria Atelierele ILBAH este locul perfect pentru tine.

Cursul de Bucatar este destinat celor care vor sa faca din pasiunea lor o meserie. In patru luni de practica, alaturi de chefi cu experienta, vei invata cum sa alegi cele mai bune ingrediente, cum sa realizezi preparate gustoase si cum sa impresionezi cu un plating de exceptie.

Daca, totusi, nu cauti o schimbare de cariera, insa iti doresti sa investesti in pasiunea ta, sa te dezvolti, atunci te asteptam la sedintele de curs, unde iti vei incarca bateriile cu buna dispozitie, vei fi inconjurat de alti cursanti care iti impatasesc pasiunea, dar si de traineri dornici sa te invete lucruri noi.

Indeplineste-ti visul la Atelierele ILBAH alaturi de Tavidepizza.ro!

Multumim Tavidepizza.ro pentru frumoasa colaborare. Alaturi de oameni ambitiosi realizam lucruri frumoase, pentru cei care aleg sa-si implineasca visul la Atelierele ILBAH.

Daca te pasioneaza gatitul, te asteptam la cursurile de Cooking, unde vei avea sansa de a te plasa pe urmatoarea treapta in implinirea visului tau. → https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-cooking/

Viziteaza site-ul celor de la Tavidepizza.ro pentru mai multe detalii.