De multe ori ne dorim sa fim asemenea frunzelor, privind cerul si traind din plin. Insa toamna aduce momentul schimbarii, pe care invatam, pas cu pas si etapa cu etapa sa il imbratisam. Invatam sa privim spre noi orizonturi, sa lasam in urma problemele, invatam sa avem curajul de a deveni mai buni, mai intelepti. Toamna ne arata si frumusetea schimbarilor, fie ca vorbim despre o noua piesa vestimentara sau despre o reconversie profesionala.


Dupa cum stim bine cu totii, toamna aduce noi inceputuri, iar Atelierele ILBAH iti pun la dispozitie atat de multe cursuri incat ideea de a nu te identifica cu unul dintre ele pare fictiva. Pentru ca un scop fara un plan este doar un vis, venim in ajutorul tau atat cu cursuri de formare profesionala, cat si cu cursuri destinate celor care vor sa se dezvolte in anumite domenii, dar se afla la stadiul de hobby.


Drumul spre succes este intotdeauna serpuit


Chiar si atunci cand obiectivele tale sunt inlocuite de altele noi, cand simti ca ai domenii noi de descoperit dar nu esti sigur care sunt acelea, cand esti convins ca poti deveni o varianta mai buna a ta, Atelierele ILBAH sunt aici pentru a te incuraja in toate aceste demersuri. Deoarece stim ca uneori emotiile sunt greu de descifrat, iti oferim garantia dezvoltarii personale si profesionale.

Pentru ca pasiunea si seriozitatea sunt puncte-cheie pentru cursantii nostri, orice lucru este realizabil. In evolutia pe plan profesional a cursantilor stau pe langa perseverenta si motivatie, trainerii din cadrul Atelierele ILBAH. Pregatiti cu povesti din culisele succesului, activitati practice si multa voie buna, trainerii nostri sunt nerabdatori sa va cunoasca.

noi-inceputuri-alaturi-de-atelierele-ilbah-1


Pentru ca tuturor le plac surprizele


Surprizele se tin in lant in cadrul #AteliereleILBAH, in aceasta toamna urmand sa fim prezenti la BIFE-SIM intre 12-15 Septembrie, la MODEXPO si ZIF intre 26 si 29 Septembrie,  si la Zilele Clujului intre 27-29 Septembrie. Sirul evenimentelor in cadrul carora va vom astepta nu se incheie aici, dar pentru a afla ce va aducem nou in luna Octombrie trebuie sa stati cu ochii pe noi!

Fiindca dorinta de a invata ceea te pasioneaza nu tine cont de oras, varsta sau sex, ne-am marit echipa si am adaugat o locatie noua: Cluj-Napoca. Asa ca, fie ca vorbim despre cursuri de Design, Cooking, Fashion, Organizare de Evenimente sau Proiectare, astenia de toamna, nu mai poate fi o scuza pentru neparticipare.

noi-inceputuri-alaturi-de-atelierele-ilbah-1

Stim ca timpul pe care il ai la dispozitie este unul limitat, dar acest aspect nu mai reprezinta un impediment pentru noi.  Programul cursurilor oferite de Atelierele ILBAH este unul variat, avand posibilitatea la anumite ateliere de a alege intre program matinal, de pranz, after-work sau de weekend.


Daca aveai nevoie de un semn, acesta este


Toamna se numara bobocii, asa ca va asteptam cu forte proaspete dupa concedii sau vacante la atelierele unde pasiunea devine cariera si visele devin realitate. Cu calitati care sa va recomande, inarmati cu intrebari pentru trainerii nostri, cu multe zambete si dorinta de a explora domenii care va sunt mai mult sau mai putin straine, va primim cu drag indiferent de cursul pe care doriti sa il urmati.

noi-inceputuri-alaturi-de-atelierele-ilbah-3

Nu uita ca magia se intampla in afara zonei tale de confort, deci iti recomandam sa te grabesti, locurile fiind limitate.