4 Zile de poveste la #ROMEXPO 2019! Citeste mai jos:


Timp 4 zile, in perioada 14-17 martie, am patruns intr-o incursiune in lumea frumosului pe parcursul a 4 zile magice in cadrul unor Workshop-uri, Demonstratii si Conferinte din 4 domenii diferite, desfasurate simultan in cadrul a 4 targuri: #MODEXPO, #MOBILA EXPO, #FLOWERS EXPO & GARDEN si #CONSTRUCT AMIBIENT EXPO.

Targurile sunt organizate in cadrul centrului expozitional Romexpo si sunt dedicate pasionatilor si iubitorilor de arta, culoare si creativitate. Evenimente care au strans peste 3000 de vizitatori si specialisti, si au reunit atat cei mai importanti furnizori si distributori de echipamente, mobila, textile si tehnologie, cat si antreprenori.


Atelierele ILBAH la #MOBILA EXPO


Pentru ca sustinem industriile in dezvoltare si ne place sa ne implicam in evenimente unice, am participat la editia Mobila Expo 2019 ca parteneri oficiali ai evenimentului. Am conturat 4 Workshop-uri interactive si conferinte unice, unde participantii au invatat notiuni noi despre 3dsMax, Sketchup, Broderie,Design de Produs si Promovare in Mediul Online pentru designul de interior.

Initiere in 3ds MAX – Vizualizari Arhitecturale – Look & Learn – alaturi de trainerul Atelierele ILBAH, Dragos Maxinoiu, pasionatii dar si specialistii in domeniu au invatat cum se construieste un design interior de la 0, cum texturam un mobilier pentru a capata o viziune reala si care sunt metodele optime pentru a realiza o incapere cat mai realistica.

 

Initiere in SketchUp – De la Concept la Realitate – Look & Learn – ai visat vreodata sa transformi un desen de linie intr-un desen 3D, printr-un simplu click? La acest workshop sustinuit de arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, participantii au descoperit cum se construieste o incapere cu ajutorul programului SketchUp.

 

Marketing 101 for Interior Designers  – trainerul #AteliereleILBAH, Leonard Bernstein, a sustinut un workshop unde participantii au descoperit secretele promovarii online in industria designului de interior, pasii preliminari intr-o afacere, totul despre cum cream un website, dar si cum putem contura niste postari unice pe social media!

 

Home & Deco Embrodery – Personalizarea locuintei prin broderie – Cand vorbim despre Home & Deco ne gandim la mobila, obiecte decorative si strategica lor pozitionare in locuintele noastre. De la Liliana Munteanu, participantii au aflat ca broderia poate fi folosita pentru personalizarea obiectelor decorative, oferind astfel un mare impact visual.

 

Totul despre Design-ul de Produs cu arh. Ciprian Vlaicu – Prima conferinta de acest tip marca Atelierele ILBAH a gazduit oameni faini din domeniul designului de produs. Sustinuta de Ciprian Vlaicu, arhitect, antreprenor, Co- founder “kmin.ro” si trainer Atelierele ILBAH a dezvaluit secrete din spatele acestei industrii, a vorbit despre cum contruiesti o companie de success, despre trendurile anului in materie de design de produs si multe alte inside tips-uri.

 


Atelierele ILBAH la #FLOWERS EXPO & GARDEN


Pasiunea pentru culoare, parfum si frumos, a adus mireasma primaverii in inimile participantilor, celor 4 workshop-uri florale marca #Atelierele ILBAH. Ateliere structurate pentru a cuprinde toata caldura si starea de bine pe care florile o emana.

Photo Corner Decoration – Spring Edition – Natasa Maxim, trainer Atelierele ILBAH, a conturat impreuna cu participantii workshop-ului o poveste parca desprinsa dintr-un tablou primavaratec, un Photo Corner colorat si parfumat cu unicitate, perfect pentru a surprinde momente inedite.

 

Spring IKEBANA – Japanesse Art of Flower Arrangement – Workshop unde Tina Pipos, decorator floral, a realizat un superb aranjament IKEBANA!IKEBANA este tehnica artistica de aranjare a florilor in vase, dupa anumite principii si reprezinta arta aranjamentelor florale in stil japonez.

 

Spring Flower Arrangement – A fresh Spring VIBE – Primavara aduce bucurie, tablouri parfumate, dar si noi palate de culori. Anne Marie Popa, a conturat un nou workshop marca Atelierele ILBAH, unde a dezvaluit ce culori se poarta anul acesta si cu ce aranjamente florale putem iesi in evidenta in aceasta primavara!

 

Spring Flower Installation – New Design Trends – Florile aduc un plus de viata unei locuinte, iar alaturi de Cristina Toma, floristii sau iubitorii de arta au descoperit cum sa dea culoare unui loc, printr-o simpla, dar de effect instalatie florala in teldinte de primavara.

 


Atelierele ILBAH la #MODEXPO


Workshop-urile de croitorie aduna an de an pasionati de nobila meserie de croitor. Pe parcursul celor 4 zile de Modexpo 2019 am organizat 6 workshop-uri unde timp de 2 ore participantii au invatat de la trainerii nostrii: Gheorghe Georgeta, Zgura Ancuta, Trifu Karina, Lica Marinescu si Vlad Iulia, tainele croitoriei, iar la final fiecare participant a plecat acasa cu primul lui obiect cusut cu o masina performanta, marca Brother!

 

Fashion Trends 2019 cu Silvia Serban – timp de 2 ore am intrat in frumoasa lume a industriei modei, alaturi de Silvia Serban, designer si trainer Atelierele ILBAH. Am dezbatut subiecte controversate din fashion cum ar fi moda rapida, moda sustenabila dar si ce se poarta in materie de texturi, culori si materiale in 2019.

 


Atelierele ILBAH la #CONSTRUCT AMBIENT EXPO


Conferinta Ambient & Deco 2019Miruna Ardelean, Arhitect, Designer de Interior și trainer Atelierele ILBAH a vorbit la conferința AMBIENT & DECO 2019 în cadrul târgului Contruct Ambient Expo despre secretele design-ului personalizat și despre armonia locuinței!

 


Photo Credits: Iulian Lazar, Leontina Lacatus, Ion Marian, Claudiu Pregea, Meda Radulescu


SEE YOU SOON!