Campania #Colectiv: “Design pentru o viață!”  dedicata Oanei Rotariu, tanarul designer ranit in incendiul din club Colectiv, aduna rand pe rand cate un nou designer care isi doneaza colectia pentru ajutorarea colegei lor.  De aceasta data campaniei noastre i s-a alaturat Armina Polosan, creatoarea brandului Lyria. Designerii Lyria au creat o geanta pictata manual, inspirata din povestea Oanei si din lupta continua pe care aceasta o duce incepand din 30 octombrie 2015 .

“Geanta Onie Revival spune povestea reînvierii, emoției și puterii de care Oana a dat dovada în lupta ei pentru viață. Coloritul, renașterea și viața din zborul primăvăratic al fluturilor se potrivesc perfect cu personalitatea Oanei Rotariu. Geanta pictată manual de către designerii Lyria este dintr-o piele naturală foarte specială, de culoare bordeaux si are un design clasic, foarte versati” asa este descrisa aceasta creatie de catre designerul Oana Polosan.

geanta-onie-revival-colectiv-design-pentru-o-viata

Geanta Onie Revival poate fi achiziționată online de pe site-ul Lyriei:  //www.lyria.ro/gentipictateOnieRevival ,  sau de la sediul Centrului de Creație Atelierele ILBAH, din Str. Romulus, nr. 4, sector 2, București. Fondurile strânse din vânzarea acestei genți vor fi donate în intregime de Lyria împreună cu Atelierele Ilbah campaniei #Colectiv: “Design pentru o viață!”  , în contul deschis de Cristina Rotariu, mama Oanei.

Titular cont: Cristina Liliana Rotariu
Cont: RO68RZBR0000060003994017
Banca: Raiffeisen Bank

In cazul in care esti designer si doresti sa te alaturi campaniei #Colectiv: “Design pentru o viata!” , ne poti contacta la:0729.397.806 sau office@ateliereleilbah.ro. Iti vom pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a te alatura campaniei noastre. Vom scrie despre tine si ii vom mobiliza si pe altii sa ajute.

 

Mai multe detalii despre campanie gasiti aici.