Designerii romani isi doneaza colectiile pentru #Colectiv:

Un tanar designer are nevoie de ajutor…

Este vorba despre Oana Rotariu, un tanar designer talentat si dedicat pasiunii pentru moda si design vestimentar, care, insa, a avut ghinionul de a se afla printre victimele tragediei din Club Colectiv.

In noaptea de 30 Octombrie 2015 se afla la concert impreuna cu prietenul ei, si astfel, viata i s-a schimbat iremediabil. A suferit arsuri de gradul III si IV pe aproximativ jumatate din suprafata corpului, dar si pe caile respiratorii, starea ei de sanatate fiind deosebit de grava.

In varsta de 27 de ani, o fire vesela, mereu zambitoare, tanara Oana Rotariu se considera implinita. Mutata de ceva vreme in Bucuresti, Oana isi urma pasiunea pentru design vestimentar, muncea si studia, facandu-si planuri de viitor, avand in fata o cariera promitatoare.

Flacarile din Colectiv i-au frant aripile Oanei, ramanand marcata pe viata intr-o singura noapte. Din pacate, prietenii si iubitul ei au pierdut lupta cu viata. Oana a fost supusa unor interventii chirurgicale in tara, iar apoi a fost trimisa in Olanda pentru alte interventii, care nu puteau fi realizate in Romania.

Oana lupta cu inversunare sa se recupereze, insa toate procedurile sunt de durata si foarte costisitoare. Impreuna putem sa o ajutam! 

#Colectiv: “Design pentru o viata!” 

Campania #Colectiv: “Design pentru o viata!”  este dedicata Oanei Rotariu si pasiunii ei pentru design. Prin aceasta campanie invitam designerii din Romania sa doneze o parte din creatiile lor vestimentare pentru tanara lor colega, Oana. Creatiile vestimentare ce vor intra in campania #Colectiv: “Design pentru o viata!”  vor fi expuse in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH, din Str. Romulus, nr. 4, sector 2, Bucuresti si pe toate canalele noastre de comunicare. Piesele Vestimentare vor putea fi achizionate de catre cei interesati si astfel Oana va putea beneficia de tratamentul de care are atat de mare nevoie.

Vezi aici lista pieselor vestimentare pe care le poti cumpara!

Fondurile stranse in acest fel vor fi donate in contul deschis de Cristina Rotariu, mama Oanei.

Daca vrei sa o ajuti pe Oana, insa nu doresti neaparat sa achizitionezi o piesa vestimentara, poti dona personal orice suma de bani in contul de mai jos. Orice suma de bani ii va fi de ajutor! Iata datele contului, deschis de mama Oanei:

Titular cont: Cristina Liliana Rotariu
Cont: RO68RZBR0000060003994017
Banca: Raiffeisen Bank

Esti designer si vrei sa donezi o piesa vestimentara?

In cazul in care esti designer si doresti sa te alaturi campaniei #Colectiv: “Design pentru o viata!” , ne poti contacta la: 0729.397.806 sau office@ateliereleilbah.ro. Iti vom pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a te alatura campaniei noastre. Vom scrie despre tine si ii vom mobiliza si pe altii sa ajute.

Colectiv Design pentru o viata - Oana Rotariu

Cumpara creatiile vestimentare pentru a o ajuta pe Oana!

Daca iti plac piesele vestimentare donate de designeri si vrei sa achizitionezi una din ele, scrie-ne la office@ateliereleilbah.ro sau contacteaza-ne la 0729 397 806.   Banii o vor ajuta pe Oana Rotariu cu cheltuielile pentru recuperare si reconstructie.

Daca esti din Bucuresti si vrei sa vezi personal piesele vestimentare o poti face foarte usor: creatiile sunt expuse si pot fi vizionate in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH din str. Romulus nr. 4, sector 2. Creatiile vestimentare vor fi de asemenea afisate AICI si pe Facebook la urmatorul link: click aici…

Fiind vorba despre o campanie umanitara organizata de Asociatia ILBAH & CO, aceasta se supune unor reguli. Ce trebuie sa stii?

  • Piesele vestimentare sunt unicat.
  • Produsele sau banii donati nu se pot returna.
  • Orice achizitie sau plata se va face sub titlul de donatie.
  • Pretul pieselor vestimentare este fix.
  • Masurile pieselor vestimentare sunt standard si nu se pot modifica. Nu ne asumam obligativitatea retusarii sau modificarii pieselor vestimentare pe alte forme sau dimensiuni. Pentru eventualele retusuri va puteti adresa direct designerului.
  • Daca nu esti din Bucuresti, iti vom trimite prin curier piesele vestimentare achizitionate. Plata se va face ramburs. Noi vom suporta costurile legate de transport, oriunde in tara.
  • Campania umanitara este organizata de Asociatia ILBAH & CO. Contravaloarea pieselor vestimentare achizitionate trebuie depusa in contul asociatiei:

Titular cont: ASOCIATIA ILBAH & CO
Cont: RO33BTRLRONCRT0273728601
Banca: Banca Transilvania

  • Intreaga suma de bani stransa in acest fel va fi redirectionata de Asociatia ILBAH & CO, in contul Oanei Rotariu.
  • Important! Contacteaza-ne inainte de achizitionarea produselor:

0729 397 806 sau office@ateliereleilbah.ro

Vei primi informatii despre disponibilitatea pieselor vestimentare si cum poti intra in posesia lor.


Iata mai jos creatiile vestimentare donate de designeri!


Campania #Colectiv: “Design pentru o viata!” a fost lansata astazi! Lista creatiilor vestimentare si designerii care s-au alaturat campaniei pana in acest moment va fi actualizata constant pe masura ce noi creatii vestimentare vor fi adaugate. Produsele ce pot fi achizitionate pot fi vizualizate si pe Facebook: click aici…

Poti ajuta si daca alegi sa distribui mai departe acest articol!

1. Alina Avram – Colectia ECHO

Primul designer care se alatura campaniei #Colectiv: „Design pentru o viata!” este Alina Avram. Alina doneaza prima ei colectie pe care a lansat-o la finalul anului 2015 pe scena Bucharest Fashion Week 2015. Colectia ei, intitulata ECHO, este o colectie pictata manual, fiind inspirata din tehnica de dripping a pictorului Jackson Pollock, cel mai de seama reprezentant al expresionismului abstract. Colectia lansata la finalul anului 2015 a fost foarte apreciata si a reprezentat rampa de lansare pentru tanarul designer Alina Avram.

Cumpara tinutele donate de Alina Avram.

Alina-Avram-ECHO-Tinuta-2

Alina-Avram-ECHO-Tinuta-3

Alina-Avram-ECHO-Tinuta-4

Poti ajuta si daca alegi sa distribui mai departe acest articol!

Feel Free To Share…