Atelierele ILBAH ofera cursantilor sai nu doar informatii teoretice la cel mai inalt nivel, ci si experiente practice, care sa ii ajute sa se lanseze in domeniul dorit imediat dupa absolvire. In aceasta idee, la cursul de PR sustinut de Ines Turturica a fost invitata Doina Gradea, membru in Consiliul de Administratie al TVR.


Unul dintre oamenii care au stat la baza formarii trustului PRO, Doina Gradea are o experienta considerabila in media, ocupand functii cheie atat in cadrul acestuia, cum ar fi Corporate Affairs Manager, director al Pro Tv International, dar si, mai nou, functia de membru in Consiliul de Administratie al TVR.

Cursantii au interactionat astfel cu un profesionist care a putut oferi informatii valoroase, „din teren”, atat ca om de media, cat si de cealalta parte a baricadei, unde jobul sau a fost legat de management, marketing, promovare şi nu numai.

doina-gradea-curs-pr-ilbah

Doina Gradea a povestit despre gestionarea situatiilor de criza, despre cum se construieste un brand de succes, dar si despre provocarile acestei meserii. Potrivit acesteia, una dintre componentele esentiale din spatele oricarui nume care impresioneaza se afla echipa. De aceea, este important sa stii sa iti alegi echipa, sa fii partener in echipa, sa stii sa coordonezi echipa si sa stii cand este momentul sa mergi mai departe. Practic, ceea ce trebuie sa retina un om de PR este ca niciodata succesul nu i se datoreaza unei singure persoane, ci este obtinut de o echipa. Cu cat aceasta este mai bine sudata, cu atat rezultatele vor aparea mai repede.


Daca iti doresti sa inveti si tu cum sa realizezi un plan de PR, cum sa cresti un brand de succes ori sa gestionezi situatii de criza, atunci te invitam sa te inscrii la cursul autorizat de PR – Relatii publice!