Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

OTRAVA da lectii de blogging la Atelierele ILBAH

Otrava este unul din cei mai in voga bloggeri din Romania. Blogu lu’ Otrava s-a nascut in 2010 si, in cei 6 ani de atunci, a ajuns pe prima pozitie in top-ul bloggurilor personale din Romania. 

Otrava este un personaj controversat in mediul online, ce abordeaza teme uzuale din viata de zi cu zi in care foarte multi cititori se regasesc. Pasionat de teatru, arta, muzica si calatorii, Otrava colaboreaza acum cu cele mai importante agentii de publicitate din Romania si a fost de acord sa le vorbeasca cursantilor Atelierele ILBAH despre experienta lui in calitate de Blogger.

curs-pr-atelierele-ilbah-blogul-lui-otrava-1

Otrava le-a vorbit cursantilor Atelierele ILBAH din cadrul Cursului de PR despre mediul online si despre cum a reusit sa sa puna bazele unui proiect atat de puternic, in care si-a dedicat intreaga energie din ultimii ani.

Multumim Otrava si trainerului Ines Turturica pentru informatiile pretioase!

curs-pr-atelierele-ilbah-blogul-lui-otrava-3

curs-pr-atelierele-ilbah-blogul-lui-otrava-2

curs-pr-atelierele-ilbah-blogul-lui-otrava-4

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.