Diana Caramaci, absolventa a Cursului de Design Vestimentar marca #AteliereleILBAH isi prezinta colectia la New York Fashion Week. Despre povestea ei de succes inceputa impreuna cu Atelierele ILBAH veti afla acum.


Pasiunea pentru moda si-a descoperit-o inca de cand era copil, iar design-ul vestimentar reprezinta pentru Diana Caramaci  „o provocare zilnica”. Calitatile sale principale sunt determinarea de a-si urma visul si creativitatea.


Designer-ul Diana Caramaci isi gaseste inspiratie in lucruri marunte, reprezentand si unul dintre motivele pentru care a optat sa urmeze cursul de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH. Si trainerul Mirela Diaconu, care a devenit o apropiata a Dianei, a reprezentat o sursa de inspiratie si un exemplu de „asa da”.

Povestea de succes a Dianei Caramaci a inceput in anul 2017, dupa castigarea concursului Young Designers on Stage at Bucharest Fashion Week, eveniment organizat de catre Atelierele ILBAH. In ultimii trei ani fosta cursanta a participat la Vienna Fahsion Week, Oman Fashion Week, Paris-Texas – Who`s Next 2019, iar acum este prezenta la New York Fashion Week.

Plecand de la job-ul dintr-o corporatie,  ambitia si #pasiunea sunt elementele-cheie care au dus-o pe Diana Caramaci pe culmile succesului.  Tanara creatoare de moda indruma fiecare persoana spre a-si urma pasiunea si spre a gasi curajul de a o transforma intr-o afacere.

 

diana-caramaci-poveste-de-succes-la-new-york-fashion-week-2


Mai multe detalii despre Cursul de Design Vestimentar gasiti accesand link-ul: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

diana-caramaci-poveste-de-succes-la-new-york-fashion-week-1