Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Diana Caramaci – poveste de succes la New York Fashion Week

Diana Caramaci, absolventa a Cursului de Design Vestimentar marca #AteliereleILBAH isi prezinta colectia la New York Fashion Week. Despre povestea ei de succes inceputa impreuna cu Atelierele ILBAH veti afla acum.


Pasiunea pentru moda si-a descoperit-o inca de cand era copil, iar design-ul vestimentar reprezinta pentru Diana Caramaci  „o provocare zilnica”. Calitatile sale principale sunt determinarea de a-si urma visul si creativitatea.


Designer-ul Diana Caramaci isi gaseste inspiratie in lucruri marunte, reprezentand si unul dintre motivele pentru care a optat sa urmeze cursul de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH. Si trainerul Mirela Diaconu, care a devenit o apropiata a Dianei, a reprezentat o sursa de inspiratie si un exemplu de „asa da”.

Povestea de succes a Dianei Caramaci a inceput in anul 2017, dupa castigarea concursului Young Designers on Stage at Bucharest Fashion Week, eveniment organizat de catre Atelierele ILBAH. In ultimii trei ani fosta cursanta a participat la Vienna Fahsion Week, Oman Fashion Week, Paris-Texas – Who`s Next 2019, iar acum este prezenta la New York Fashion Week.

Plecand de la job-ul dintr-o corporatie,  ambitia si #pasiunea sunt elementele-cheie care au dus-o pe Diana Caramaci pe culmile succesului.  Tanara creatoare de moda indruma fiecare persoana spre a-si urma pasiunea si spre a gasi curajul de a o transforma intr-o afacere.

 

diana-caramaci-poveste-de-succes-la-new-york-fashion-week-2


Mai multe detalii despre Cursul de Design Vestimentar gasiti accesand link-ul: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

diana-caramaci-poveste-de-succes-la-new-york-fashion-week-1


 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.