Designers on stage by Atelierele ILBAH & Fashion TV – Bucharest Fashion Week 2016

Devenit traditie, concursul Young Designers on stage by Atelierele ILBAH te poate face celebru si in acest an! Alege sa iti prezinti colectia semnata de tine pe podiumul Bucharest Fashion Week 2016, participand la concursul organizat de Atelierele ILBAH & Fashion TV!

Atelierele ILBAH va participa pentru a patra oara consecutiv la Bucharest Fashion Week 2016, de data aceasta la Spring Edition, eveniment ce va avea loc in intervalul 21-23 aprilie 2016. Daca in editiile anterioare castigatorii concursului defilau alaturi de alti young designeri, de aceasta data ei vor urca pe podium alaturi de nume mari ale industriei modei romanesti, fiind o editie destinata doar designerilor romani de prestigiu.

Alege sa participi si tu la concursul organizat de Atelierele ILBAH, ce are ca scop promovarea tinerelor talente pe marele podium al modei. Destinat exclusiv cursantilor si absolventilor Atelierele ILBAH, acest concurs in parteneriat cu Fashion TV, va fi o rampa de lansare a 3 designeri ce isi doresc o cariera de succes atat la nivel national, cat si international!

Iti oferim sansa sa te lansezi ca designer in industria modei din Romania si vei avea ocazia sa iti vezi numele pe marea scena Bucharest Fashion Week.

Ajuns la editia a XXV-a, Bucharest Fashion Week este cel mai mare eveniment de moda organizat in Romania. Bucurestiul se va transforma pe intreaga durata a concursului in capitala modei, unde nume mari ale industriei nationale si internationale vor pasi pe podium.

[form bfw2016]

Regulamentul Concursului:

Asadar, daca iti doresti sa fii chiar tu designer-ul Atelierele ILBAH care isi va prezenta colectia la Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2016, iata regulile pe care trebuie sa le urmezi pentru a intra in concurs:

  • Fiecare tanar designer trebuie sa creeze o colectie unitara, demna de a fi prezentata pe podium, de preferat pentru sezonul primavara/vara.
  • Colectia unitara va trebui sa contina 10 tinute vestimentare, dintre care, dupa desemnarea castigatorilor, 5 dintre ele vor fi materializate in produse finite de podium.
  • Fiecare designer va preda un moodboard (pagina de atmosfera, care sa contina elementele de concept ale colectiei, ce vor putea fi concretizate in tinute de podium), alaturi de 1 sau 2 planse cu schitele artistice/crochiuri de moda ale intregii colectii; desenele tehnice nu sunt obligatorii, insa realizarea lor va oferi o imagine completa asupra colectiei
  • Inscrierea se face la sediile Atelierele ILBAH din Bucuresti sau din Ploiesti, si este conditionata de achitarea taxei de participare pana la data de 14 martie 2016.
  • ATENTIE! Concursul este unul de concept si creatie! In prima faza piesele vestimentare nu se vor realiza in format fizic, ci doar la nivel de idee, desen pe suport de hartie/carton. Materializarea tinutelor se va realiza doar de catre cei 3 castigatori – care vor concepe o mini-colectie de 5 piese vestimentare demne de a fi prezentate pe scena BFW.

Regulamentul Complet al Concursului, Criteriile de Jurizare si detalii referitoare la Conditiile de Acces le veti primi pe e-mail.

Un lucru este foarte important: suportul pe care castigatorii il vor avea din partea specialistilor nostri pentru realizarea primei lor colectii. Atelierele ILBAH iti vor oferi cadrul necesar, indrumare si asistare din partea trainerilor de specialitate, consiliere din partea trainerului de design vestimentar Mirela Diaconu si masini de cusut performante marca BROTHER, pentru ca vei putea sa vii sa lucrezi in atelierul nostru de croitorie.

Calendarul concursului:

  • Perioada desfasurare concurs25.02.2016 – 21.03.2016
  • Deadline-ul inscrierii la sediu – 14 martie 2016
  • Predarea planselor la sediu – 21 martie 2016
  • Jurizarea si desemnarea castigatorului – 22 martie 2016
  • Realizarea colectiei pentru prezentarea Bucharest Fashion Week22 martie – 19 aprilie 2016 

Jurizarea se va realiza la sediul Atelierele ILBAH, alaturi de specialisti ai domeniului, reprezentanti FashionTV Romania si designeri autohtoni, care ii vor desemna pe cei 3 castigatori ce isi vor prezenta colectia pe podiumul Bucharest Fashion Week 2016 – Spring Edition.

 

Cu siguranta ti-am trezit interesul pentru concurs! Daca nu esti inca 100% convins ca trebuie sa participi, te invitam sa urmaresti minunatele colectii pe care cursantii Atelierele ILBAH le-au prezentat in iarna acestui an la Bucharest Fashion Week – Winter Edition 2015: Click Aici… Esti la cativa pasi distanta de podimul Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2016! La anul vom scrie articole despre tine!

Bucharest-Fashion-Week-2016---Fashion-Competition-afis-complet

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la:

0729 397 806 sau inscrieri@ateliereleilbah.ro

Vei primi raspuns la toate intrebarile pe care le ai referitoare la concurs