Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursantii Atelierele ILBAH la Romanian Fashion Philosophy SS 2018. Vino si tu! Ne vedem pe 18 Octombrie la Avenue 48.

Miercuri, 18 Octombrie, o parte din cursantii Atelierele ILBAH de la cursul de Design Vestimentar, coordonati de Mirela Diaconu, isi vor prezenta creatiile pe scena Romanian Fashion Philosophy. Dupa ce in primavara acestui an, cursantii Atelierele ILBAH au castigat locul 1 in cadrul RFP AW 17/18  (citeste aici mai multe) cu colectia Bloom2Blossom, iata ca urmeaza si randul cursantilor care vin din urma sa demonstreze ca sunt cei mai buni. Misiunea lor este grea pentru ca si asteptarile sunt pe masura, mai ales dupa rezultatul exceptional obtinut in primavara.

Cursantii Atelierele ILBAH isi vor prezenta colectia chiar in prima zi a evenimentului (Miercuri, 18 Octombrie), imediat dupa prezentarea celebrului Catalin Botezatu! Emotiile sunt mari, asa ca te asteptam si pe tine sa ii sustii.

Iata mai jos cursantii care isi vor prezenta colectia la Romanian Fashion Philosophy SS 2018.

Atelierele-ILBAH-la-Romanian-Fashion-Philosophy-2017-winter-coperta-1

Multumiri speciale grupei de Design Vestimentar, trainerului Mirela Diaconu, dar si cursantilor de la cursul de Croitorie.
MULT SUCCES! Ne vedem la Avenue 48!


Vezi cum a fost la editia precedenta, unde cursantii Atelierele ILBAH au castigat locul 1!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.