#BeautyDays a fost cu si despre frumos si frumusete. Pasionatii de domeniul beauty s-au bucurat de cinci workshop-uri gratuite, sustinute de catre trainerii Atelierele ILBAH.


Beauty Days este un exemplu de eveniment reusit, desfasurat la sediul Atelierele ILBAH din Cluj-Napoca. Peste 50 de participanti ne-au trecut pragul, cu entuziasm si dorinta de a cunoaste domeniul beauty. In semn de recunostinta, le-am pus la dispozitie materialele necesare pentru buna desfasurare a atelierelor.

Cele cinci workshop-uri nu ar fi fost posibile fara trainerii nostri, Andreea Leonte, Alxandra Bota, Rares Mos si Cristina Apahidean, carora le multumim! Datorita lor si intregii echipe, atelierele au fost spectaculoase, pline de informatii valoroase, noi pasiuni descoperite si abilitati dobandite.


Workshop de AUTOMACHIAJ


Nuante, texturi, ustensile, idei creative, curaj. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine desfasurarea atelierului de #automachiaj, sustinut de catre make-up artist si trainer Atelierele ILBAH, Andreea Leonte. 

Participantele au invatat cum sa creeze un machiaj complet, care are ca punct-cheie eyeliner-ul. Andreea Leonte le-a explicat tehnici de demachiere, pasii care trebuie urmati inainte de a aplica machiajul, cum sa aleaga tipul de fond de ten potrivit pentru ele, care este nuanta corespunzatoare fiecareia, ce culori le scot trasaturile in evidenta, iar mai apoi, cum sa trasezi linia de tus perfecta. Tipurile de tus, dar si tehnicile uzitate pentru a purta un eyeliner care sa fie de invidiat au fost explicate pe larg de catre trainerul Atelierele ILBAH.

Mai multe detalii despre Cursul de Machiaj Profesional aici.

 


Atelier de IMPLETITURI


Alexandra Bota, #trainerAteliereleILBAH, a invatat participantele de la Beauty Days cum sa realizeze doua tipuri de impletituri, intr-un timp scurt si care sa fie executate corect. Participantii au exersat tehnicile de impletire pe materialele puse la dispozitie de catre noi. De asemenea, ei au cumulat informatii pretioase despre modul in care pot fi realizate diferite coafuri si si-au manifestat interesul prin intrebari adresate trainerului.

Detalii despre Cursul de Coafor-Stilist gasiti aici.

 


Atelier de FRIZERIE/BARBERING


Rares Mos, barber si trainer Atelierele ILBAH, a sustinut o demostratie de tipul look & learn, executand un Skin Fade si Crop Textured. Tehnicile, materialele, ustensilele si produsele folosite au fost dezbatute pe larg in timpul demonstratiei. Participantii au adresat trainerului intrebari concrete si au discutat despre situatii cu care s-au confruntat la locul de munca, dar si in practica. Mai multe despre Cursul de Frizerie/Barbering gasiti aici.

 


Atelier de NAIL ART


Cristina Apahidean, trainer Atelierele ILBAH , a sustinut workshop-ul Nail Art, invatand participantii cum sa realizeze modele pe unghia naturala. Fiindca manichiura este cartea de vizita a unei femei, trainerul nostu a invatat participantii cum sa isi ingrijeasca unghiile in mod corespunzator. Participantii au privit initial cum se poate realiza un model inedit, apoi au pus in practica cele invatate.

Detaliile despre Cursul de Manichiura-Pedichiura sunt disponibile aici.

 


Partenerii #BEAUTYDAYS


CRAMELE CIUMBRUD

Cramele Ciumbrud dainuie inca de acum sute de ani, fiind recunoscut ca unul dintre cele mai bune vinuri. In anul 1867 vinurile de la Ciumbrud au primit medalia de aur Napoleon al III-lea, castigata la Concursul International de vinuri de la Paris.

La ei puteti gasi vin care sa multumeasca si cei mai pretentiosi degustatori, avand peste 9 tipuri de vin si 4 sortimente. De la Pinot Gris, la Dry Muscat sau Chardonnay, Cramele Ciumbrud dispun de cele mai bune soiuri si cele mai rafinate gusturi ale vinului.

cu-si-despre-frumusete-la-beauty-days-crameleciumbrud


BEAUTY ONE

Beauty One este lider in distributia produselor cosmetice profesionale, fiind unul dintre partenerii nostri de baza. Infiintata inca din 2006, firma Beauty One este partenerul afacerilor de succes, exceland in domeniul infrumusetarii. In 2007 au fost numiti compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in acest domeniu.
Seriozitatea, calitatea superioara si profesionalismul sunt lucrurile care ii recomanda si care i-au facut sa ajunga cei mai buni.

cu-si-despre-frumusete-la-beauty-days-paese


Photo Credits: Teodora Oltean-Visinescu si Oana Marian.


VA MULTUMIM!