Inscrie-te in mod gratuit la workshop-urile oferite de catre Atelierele ILBAH in cadrul evenimentului Beauty Days Cluj-Napoca.


Pasiunea pentru #frumusete este o caracteristica intalnita peste tot in lume, iar noi, Atelierele ILBAH iti punem la dispozitie o serie de workshop-uri pentru a celebra iubriea pentru frumos. Evenimentul va avea loc la sediul Atelierele ILBAH din Cluj-Napoca, in data de 20 Septembrie 2019, incepand cu ora 16:00.

Ce aducem nou prin atelierele pe care le oferim?

Metode de ingrijire, tehnici inovatoare folosite de specialistii din domeniu, produse uzuale folosite in moduri neobisnuite si aplicarea practica a ultimelor trenduri in materie de infrumusetare.

Cu ce ne dorim sa va surprindem in aceasta editie a Beauty Days Cluj-Napoca?

Lista completa a atelierelor:


Atelier de AUTOMACHIAJ


Machiajul nu este o masca, ci o arta, pasiune si un mod de a te exprima.

Make-up artist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, Andreea Leonte te va invata cum sa iti realizezi in mod corect un machiaj care are ca element-cheie eyeliner-ul. Descopera care sunt nuanta, forma si textura eyeliner-ului potrivite pentru tine. Invata cum sa iti evidentiezi trasaturile fetei si care este secretul frumusetii eterne.

Te asteptam la workshop pentru a acumula informatii esentiale oricarui pasionat de domeniul #beauty si pentru a exersa tehnicile de creare a unui eyeliner perfect.

Workshop-ul este gratuit, iar materialele necesare sunt puse la dispozitie de catre noi impreuna cu partenerii nostri – PAESE.

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 16:00 SAU 18:30.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI. 

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (1)


Atelier de IMPLETITURI


Good hair, good mood, good day.

Vino la workshop-ul de impletituri iar Alexandra Bota, hair stylist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, iti va arata care sunt primii pasi spre o coafura reusita. In cadrul acestui atelier vor fi explicate cateva modele de baza care pot fi realizate de catre orice mamica, tanara, studenta sau pasionata de frumusete care acum descopera acest domeniu.

Daca apreciezi celebrele impletituri frantuzesti de tipul spic sau coada pe peste, dar nu reusesti sa le realizezi, workshop-ul gratuit oferit de Atelierele ILBAH reprezinta locul potrivit in care sa iti imbunatatesti tehnica.

Vino la atelier cu pasiune si determinare. De restul ne ocupam noi!

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 16:00.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (2)


Atelier de Nail Art


Manichiura este cartea de vizita a unei femei, iar Atelierele ILBAH iti ofera sansa de a invata cum sa excelezi in acest domeniu.

Alaturi de Cristina Apahidean, nail artist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, vei invata care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a avea o manichiura ingrijita. Vei afla si cum poti transforma o manichiura simpla intr-o opera de arta, cu grija si pasiune pentru frumos.

Daca si pentru tine manichiura este unul dintre aspectele la care esti mereu atenta te asteptam la workshop-ul nostru. Materialele si ustensilele sunt asigurate de catre noi.  Asa ca, singurul lucru cu care trebuie sa vi este dorinta de a invata ceva nou.

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 18:30.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (3)


Masterclass de tunsoare – LOOK & LEARN


Tunsoarea este primul lucru pe care il remarcam la cei din jurul nostru, asa ca vino sa afli ultimele trenduri in materie de tunosri barbatesti.

Hair stylist si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca ,Rares Mos va demonstra cat de meticulos trebuie realizate Crop Textured & Skin Fade. In tot acest timp veti discuta despre executarea acestui tip de tunsoare, dar si despre ustensilele uzitate, tehnici si styling-ul propus.

Ne vedem la Masterclass!

Cand? 20 septembrie. Unde? Aleea Bibliotecii numarul 10. Ora? De la ora 18:30.

Fiindca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

beauty-days-acum-si-la-cluj-napoca (4)


HAVE A FABULASH DAY AND MEET US THERE!