De unde incepi, cand nu mai stii defapt de unde sa incepi?

Luam parte impreuna la acelasi scenariu, dar adevarul este ca fiecare simtim starea actuala si o intepretam, intr-un mod diferit. Unii mai afectati decat ceilalti, altii mai increzatori in fortele proprii, mai hotarati ca niciodata de a creste si a evolua. Indiferent in care dintre situatii ne aflam, dorinta este aceeasi. Sa cladim o noua realitate, in care visurile noastre sa poata prinda contur. Ne este dor tuturor de oameni dragi, de succesul unui proiect impartasit cu colegii, de a construi, pas cu pas, povestea vietii si carierei noastre. Viata a considerat insa, ca este nevoie de un moment in care sa punem totul pe pauza si sa reorganizam prioritatile, iar in unele cazuri, de a incepe de la zero. Ceva mai bun, poate ceva la care am visat dintotdeauna dar pentru care nu am gasit niciodata timpul necesar sa ii dam o sansa. Credem ca, din fiecare moment prin care trecem, putem invata ceva. Acum, este mai mult ca niciodata timpul sa ne facem curaj sa ne reinterpretam din punct de vedere profesional, catre ceva nou, fresh ce sa ne aduca fericire si implinire sufleteasca.

Nu este intotdeauna usor sa iti dai seama de unde sa incepi, insa partea buna este ca optiunile sunt multiple. Noi ne-am propus sa venim in ajutorul tau, si sa iti povestim despre o parte din ele. Pentru inceput, am pregatit o serie de cursuri online, sustinute de aceeasi traineri pasionati ce au ghidat de-alungul anilor drumul a sute de studenti, ce au calcat pragurile scolii noastre, iar fiindca intotdeauna a existat in noi dorinta de a aduce ceva special in experienta celor ce aleg sa evolueze langa noi, am pregatit de asemena si o serie de cursuri noi, ce acopera o parte importanta din dezvoltarea personala a fiecaruia dintre noi.

Te invitam sa descoperim impreuna, cateva dintre meseriile, ce noi consideram ca sa o sa fie la mare cautare in viitorul apropiat si se afla printre cursurile pe care le poti urma alaturi de trainerii nostri. Speram ca pasiunile tale se afla printre ele!


Contabilitate si Resurse Umane

Asa cum stim, contabilul este persoana responsabila pentru evidenta operatiilor financiare a unei unitati publice sau private. Atelierele ILBAH, iti propun un curs contabilitate complet, pentru o meserie foarte cautata pe piata actuala de munca. Acesta se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de contabil, dar si celor care au deja o oarecare experienta in contabilitate si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din acest domeniu. Pentru cei, ce intotdeauna si-au dorit sa se afle in jurul oamenilor, departamentul de Resurse Umane poate fi locul potrivit, pentru un nou job. Tinand cont de situatia actuala, o persoana bine pregatita in acest domeniu, poate aduce un plus de incredere in cadrul unei echipe si nu in ultimul rand, un echilibru, ce este absolut necesar pentru o reorganizare eficienta.


Bucatar

Cati dintre noi s-au visat oare in unele dintre cele mai frumoase si elegante bucatarii ale restaurantelor din intreaga lumea? Cei ce nu si-au gasit pana acum curajul de a incepe aceasta frumoasa calatorie in lumea preparatelor culinare, au acum sansa de a lasa in trecut orice urma de indoiala si sa ia parte la unul dintre cele mai indragite cursuri marca Atelierele ILBAH. Un curs care imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie. Fie ca vorbim despre antreuri, paste, fripturi si garnituri, mousse-uri, supe, dressing-uri sau fructe de mare, arta culinara nu va mai fi un mister pentru tine. Iti mai ramane doar sa dai frau imaginatiei tale, si sa iti traiesti visul!


Beauty

Nu puteam sa nu trecem in revista cursurile create pentru cei interesati de frumos. Fie ca vorbim despre cosmetica, coafor, frizerie sau machiaj, punem la dispozitie o gama complexa de cursuri conexe industriei de beauty. Alaturi de unii dintre cei mai pasionati traineri, te asteptam sa iti descoperi o noua pasiune, ce sa iti aduca satisfactia pe care ti-o doresti. Arta ia diferite forme, insa noi iti suntem alaturi cu unele dintre cele mai inovative si captivante cursuri din tara, pentru a face performanta in tot ceea ce iti propui.


Expert Accesare Fonduri

Daca pana acum nu ai stiu cum sa iti spui povestea, astfel incat ea sa devina realitate, acum este momentul sa gasesti solutii pentru a descoperi resursele, energia si entuziasmul de a face asta. Din fericire, exista multe linii de finantare, din Fondul Social European, ce te pot ajuta sa pui bazele propriei afaceri. Cel mai important este sa stii CE si CUM sa ceri. Cursul de expert accesare fonduri este recomandat celor ce vor sa isi dezvolte propriile idei, fie celor care vor sa deruleze proiecte pentru alti beneficiari, oferind astfel, consultanta specializata. Vei invata cum sa structurezi si ce trebuie sa contina un plan de afacere pentru a avea succes. Cursul isi propune sa prezinte oportunitatile de care trebuie sa profiti dar si care sunt situatiile dificile care pot aparea in derularea proiectelor.


Posibilitatile de reconversie profesionala sunt desigur multe, atat de multe incat singurul lucru care poate sta intre tine si succes, este lipsa dorintei. Noi, sustinem dintotdeauna ambitiile mari si provocarile neasteptate. Te invitam cu entuziasm sa descoperi toate cursurile noastre si sa il alegi pe cel care o sa te duca cel mai aproape de visul tau! Atelierele ILBAH este locul potrivit pentru tine!