Am pregatit o serie noua de cursuri online din domeniul psihologiei, destinate tuturor celor care vor sa isi imbunatateasca stilul de viata, dar si curiosilor ce vor sa descopere mai mult despre temele abordate.

Totul, sub indrumarea unui profesionist.


Atunci cand nu suntem constienti de cum ne simtim sau de motivele pentru care ne simtim intr-un anumit fel, emotiile noastre ne pot coplesi, si pot pune stapanire pe actiunile noastre, in special daca vorbim despre emotii negative. Este important sa stim cum sa ne adaptam rapid situatiilor din viata noastra, pentru a ne pastra echilibrul spiritual si pentru a ne asigura ca sentimentele noastre nu vor sta in calea unei vieti personale si profesionale reusite.

De la managementul timpului si al stresului pana la gestionarea emotiilor negative, cursurile abordeaza o paleta complexa de subiecte, iar tehnicile invatate pe parcursul sesiunilor, pot fi aplicate cu usurinta in viata de zi cu zi, a fiecaruia dintre noi. Va propunem sa invatam deci, sa ne organizam gandurile si emotiile, intr-un mod eficient, astfel incat sa privim lucrurile ce se intampla in jurul nostru doar cu entuziasm si curiozitate, asemenea unui copil.

Cele 5 noi cursuri, „Managementul timpului”, „Managementul stresului”, „Gestionarea emotiilor negative in viata personala si profesionala”, „Cariera si Viata Profesionala in Situatii de Criza”, „Ce inseamna echilibrul emotional si cum il pot obtine?” sunt sustinute de Dorina Stamate, trainer Atelierele ILBAH si psiholog cu peste 10 ani experienta, in domeniu. Caldura si bucura ei de a impartasi infromatiile pe care le-a dobandit de-alungul anilor, vor transforma cursurile în  discutii interactive, captivante si pline de sfaturi utile.

Cursurile vor avea loc online, LIVE, tocmai pentru ca voi sa puteti fi in timp real, in contact cu trainerul vostru, ce va va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti. Nu mai ramane decat sa va inscrieti!

Ne vedem online!