In luna martie a avut loc noul workshop de Design Interior: Design de Produs, numit Home & Deco.  Atelierul a fost coordonat de Arh. Miruna Ardelean, iar Arh. Cora Constantinoiu, creatorea “Experience Dreams”,  a fost prezenta in calitate de invitat special.


Acest atelier a avut drept scop descoperirea secretelor utilizării materialelor textile în acest domeniu, dar și crearea unui portofoliu și incurajarea comunicării între reprezentanții industriei textile și designerii de interior. Astfel, participantii si-au pus imaginatia la treaba si au realizat diverse decoratiuni de interior din materiale textile, deopotriva creative si originale.

Jurizarea a avut loc saptamana trecuta, iar participantii si-au stabilit fiecare un cod special pentru creatiile lor, pentru ca totul sa se desfasoare in mod anonim. Astfel, cele trei locuri de pe podium au fost castigate de:

Locul I – Diaconescu Alexandra cu codul PKM

Locul II – Enescu Anneliese si Moraru Corina cu codul ACR

Locul III – Ceacau Ioana cu codul BOD

Datorita faptului ca numerosi participanti s-au remarcat prin creatii admirabile, juriul a decis sa aleaga si o mentiune care va beneficia de acelasi premiu ca si cei de pe podium, sub indrumarea arh. Cora Constantinoiu:

Mentiune  – Dumitrascu Ana – Maria cu codul 001

Premiile I, II si III cat si Mentiunea constau in realizarea colectiilor si participarea la editia de primavara a evenimentului #Creativo, cel mai mare eveniment dedicat industriei fashion, care va avea loc intre 27-28 Mai la The Ark.

Premiul special al workshopului concurs este oferit de arh. Cora Constantinoiu: o colaborare in cadrul proiectelor pentru #Creativo si nu numai.

Premiu special – Ruxandra Marinescu, Irina Danu si Xenia Matei

Proiectele castigatoare ale premiului special sunt obiectele de design ce s-au facut remarcate in timpul desfasurarii workshopului.

Le felicitam pe castigatoare si le uram mult succes in continuare!