Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Castigatorii concursului pentru workshopul Home & Deco tocmai au fost desemnati!

In luna martie a avut loc noul workshop de Design Interior: Design de Produs, numit Home & Deco.  Atelierul a fost coordonat de Arh. Miruna Ardelean, iar Arh. Cora Constantinoiu, creatorea “Experience Dreams”,  a fost prezenta in calitate de invitat special.


Acest atelier a avut drept scop descoperirea secretelor utilizării materialelor textile în acest domeniu, dar și crearea unui portofoliu și incurajarea comunicării între reprezentanții industriei textile și designerii de interior. Astfel, participantii si-au pus imaginatia la treaba si au realizat diverse decoratiuni de interior din materiale textile, deopotriva creative si originale.

Jurizarea a avut loc saptamana trecuta, iar participantii si-au stabilit fiecare un cod special pentru creatiile lor, pentru ca totul sa se desfasoare in mod anonim. Astfel, cele trei locuri de pe podium au fost castigate de:

Locul I – Diaconescu Alexandra cu codul PKM

Locul II – Enescu Anneliese si Moraru Corina cu codul ACR

Locul III – Ceacau Ioana cu codul BOD

Datorita faptului ca numerosi participanti s-au remarcat prin creatii admirabile, juriul a decis sa aleaga si o mentiune care va beneficia de acelasi premiu ca si cei de pe podium, sub indrumarea arh. Cora Constantinoiu:

Mentiune  – Dumitrascu Ana – Maria cu codul 001

Premiile I, II si III cat si Mentiunea constau in realizarea colectiilor si participarea la editia de primavara a evenimentului #Creativo, cel mai mare eveniment dedicat industriei fashion, care va avea loc intre 27-28 Mai la The Ark.

Premiul special al workshopului concurs este oferit de arh. Cora Constantinoiu: o colaborare in cadrul proiectelor pentru #Creativo si nu numai.

Premiu special – Ruxandra Marinescu, Irina Danu si Xenia Matei

Proiectele castigatoare ale premiului special sunt obiectele de design ce s-au facut remarcate in timpul desfasurarii workshopului.

Le felicitam pe castigatoare si le uram mult succes in continuare!

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.