Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Castigatori Concurs Young Designers on Stage at Bucharest Fashion Week Spring Edition 2017

Momentul mult asteptat a sosit!

Juriul a desemnat cei 3 castigatori ai concursului Young Designers on Stage at Bucharest Fashion Week Spring Edition 2017:

Stanciulea Alina Polixenia

Caramaci Diana

Bokos Krisztina Maria

Felicitari si mult succes in realizarea colectiei!

Jurizarea lucrarilor a fost realizata de catre, Razvan Valceanu (Designer Vestimentar), Madalina Petrean (reprezentant Bucharest Fashion Week) si Ana Maria Cornea (Designer Vestimentar) care au avut dificila misiune de a alege doar trei dintre proiectele intrate in concurs, luand in calcul urmatoarele criterii de jurizare:

  • Respectarea temei: realizarea unei colectii de podium
  • Originalitatea
  • Coerenta conceptului colectiei
  • Corespondenta dintre moodboard si schitele artistice
  • Coerenta schitelor artistice
  • Modalitatea de prezentare vizuala a proiectului
  • Atasarea mostrelor de material planselor
  • Unitatea stilistica si cromatica
  • Gradul de implementare a proiectului

IMPORTANT – Jurizarea a fost facuta doar in functie de plansele aduse (moodboard de atmosfera, schite artistice si indicatii de materiale).

Si aceasta editie aduce un premiu special, constand intr-un voucher de participare gratuita la urmatoarea editie a concursului Young Designer on Stage. Acest premiu a fost castigat de Canghizer Diana Ana-Maria 

Fotografiile din cadrul jurizarii vor putea fi vazute pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH la urmatorul link:

https://www.facebook.com/pg/AteliereleILBAH.ro/photos/?tab=album&album_id=1274541452653180

Proiectele se pot ridica pana Sambata, 01.04.2017, de la sediul Atelierele ILBAH, de pe Strada Stirbei Voda nr 68, et 1, ap 1 Bucuresti, pana la orele 17:00. 

Multumim tuturor participantilor pentru implicare, munca depusa si interesul acordat concursului Young Designers on Stage at Bucharest Fashion Week Spring Edition 2017!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.