„Experience Dreams ” este locul in care te intalnesti fata in fata cu visul implinit! La propriu! Asa suna sloganul Experience Dreams in 2013 cand arhitectul Cora Constantinoiu a pornit acest concept.


In propriile ei cuvinte, mama sa “i-a adus in viata deschiderea catre frumos, catre ambientele calduroase si catre lucrul cu textilele”, ele avand atelier de croitorie in familie de aproape 30 de ani.

Astfel, Cora a inceput sa realizeze perne decorative si asternuturi de pat personalizate, dar intre timp Experience Dreams a evoluat si s-a dezvoltat, iar acum echipa este formata din designeri, producatori si distribuitori de produse textile pentru casa.

In 2013 a lansat Experience Dreams cu o gama de seturi de lenjerii pentru pat (Chocolat, Vise in alb si Un baiat si o fata), urmand sa introduca pictura si personalizarea prin modelarea materialului. Doi ani mai tarziu a venit momentul lansarii biroului Corei – Core Space Architecture, dar si introducerea serviciile profesionale pentru arhitecti, designeri si decoratori, de productie si distributie de diverse produse pentru casa precum perdele, draperii, sine, galetii, rolete, falduri si accesorii, dar si produse textile conexe: perne, pilote, paturi si cuverturi.


In cele din urma, anul acesta a fost lansat Hub-ul creativ Experience Dreams, introducand astfel in gama de produse obiecte textile de design realizate de catre echipa ED dupa conceptul prietenilor arhitecti, designeri si decoratori. Toate produsele transmit un mesaj, au la baza un concept specific si sunt adorabile si foarte utile. De asemenea, in acelasi timp au inceput si primele colaborari cu arh. Miruna Ardelean cu „Mersi” si cu castigatorii concursului lansat in cadrul workshopului Home&Deco gazduit de Atelierele ILBAH.

Fondatoarea Experience Dreams Cora Constantinoiu este de parere ca spatiile insufletite, spatiile care sunt amenajate in asa fel incat devin purtatoare de mesaj, ambientele coerente si personale sunt un pas important in a aduce mai multa constienta, coerenta, claritate, identitate si bucurie in vietile noastre. Astfel, produsele ED au drept scop participarea la aceste scenarii prin serviciile profesionale pe care le ofera, dar si prin produsele lor.

Dar cel mai important lucru este ca Experience Dreams este despre bucurie, iar acest lucru se observa in toate creatiile lor. Daca doriti sa descoperiti si sa experimentati visele, va invitam sa accesati pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/ExperienceDreams/