Atelierele ILBAH

-Sponsori Gold-

Festivalul Brazilor de Craciun 2019


Festivalul Brazilor de Craciun este cel mai mare eveniment caritabil din Romania, organizat de Salvati Copiii Romania care a ajuns la cea de-a 19 editie si care an de an strange fonduri pentru copiii din medii socio-economice vulnerabile, care nu au acces la un mediu propice de educare si formare scolara. Acest eveniment strange laolalta persoane publice, companii dar si multi alti oameni cu suflet bun care au inteles ca investitia in garantarea dreptului la educatie pentru cei mai putin norocosi, este un bine, mult mai puternic decat oricealtceva.


Inca de la prima editie a Festivalul Brazilor de Craciun, designeri renumiti, personalitati din mediul de afaceri, diplomatie, cultura si media si-au unit fortele pentru a da o sansa la educatie copiilor ramasi, fara nicio vina, in afara sistemului. Dupa cum stiti deja in acest an impreuna cu  Arh. Miruna Ardelean creatoarea bradului “BEAR HUGS Tree” participam alaturi de alti designer renumiti cum ar fi: Doina Levintza, Adela Parvu, Stephan Pelger, Dorin Negrau, Omid Ghannadi, deja pionieri in cadrul evenimentului si Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH.


Urmarim an de an cu emotie acest eveniment si iata ca anul 2019 a fost si este inca un an de bucurie. Pe langa bucuria de a participa cu un brad in cadrul evenimentului, pentru prima data dupa multi ani putem spune cu mandrie ca Atelierele ILBAH ajuta pe cat se poate la implinirea misiunii Salvati Copiii si a Festivalul Brazilor de Craciun. In acest an suntem Sponsori Gold in cadrul evenimentului, unde am donat 6.000 de Euro.

Ne place sa ne implicam in tot mai multe activitati de CSR pentru a putea oferi mai departe, la randul nostru celor care au nevoie de sprijin si ajutor. Fie prin evenimente, acte de caritate si campanii desfasurate intern dar si prin implicarea noastra activa in evenimente si campanii externe, organizate de noi sau alaturi de care suntem colaboratori.

Va invitam in numar cat mai mare sa oferiti donatii accesand site-ul Salvati Copiii sau licitand pentru bradul nostru. Brazii pot fi licitați online pe www.lavacow.com până joi, 12 decembrie 2019, ora 20:00.

 

sponsori gold

 

Fie ca acest Craciun sa fie unui plin de magie pentru copiii din lumea intreaga!