Arh. Miruna Ardelean & Atelierele ILBAH

la Festivalul Brazilor de Craciun 2019

Arh. Miruna Ardelean, sustinuta de Atelierele ILBAH, participa la editia anului acesta din cadrul Festivalul Brazilor de Craciun. Este cel de-al 19-lea an in care acest eveniment, organizat de Salvati Copiii Romania, ne demonstraza ca impreuna putem rupe cercul vicios al saraciei educationale.


Fiecare dintre brazii neconventionali prezentati la Festivalul Brazilor de Craciun spune o poveste. Bradul nostru transmite ideea de bucurie, implinire, copilarie, puritate si inocenta. Reprezinta o compozitie speciala arhitecturala intre spatiu si lumina. Bradul nostru are la baza lampa cu efect de cromoterapie (Artemide Metacolor), careia i se alatura elementul surpriza: o multime de ursuleti polari.

Acestia pot fi ulterior donati celor mici, pentru a imprastia mai departe fericire si imbratisari.

arh-miruna-ardelean-&-atelierele-ilbah-festivalul-brazilor-de-craciun-2019-1


„Brave. Equality. Alive. Rebirth. Happiness. Unity. Gratitude. Special.” sunt valorile pe care creatia noastra le promoveaza, acestea fiind exprimate intr-un mod foarte creativ de catre Miruna pentru Festivalul Brazilor de Craciun.

In cadrul evenimentului, toti brazii vor fi licitati, iar fondurile stranse vor fi investite in programele educationale destinate copiilor din medii defavorizate implementate de Salvati Copiii. Suntem nerabdatori sa luam si noi parte la scrierea unor povesti de Craciun deosebite anul acesta!


Editia 2019 a Festivalului Brazilor de Craciun va avea loc in data de 12 decembrie la Stejarii Country Club si isi propune sa stranga fonduri pentru educatia scolara a 5.000 de copii, beneficiari ai programelor Scoala dupa Scoala.

Impreuna putem ajuta aceste suflte minunate sa primeasca educatia de care au nevoie!

arh-miruna-ardelean-&-atelierele-ilbah-festivalul-brazilor-de-craciun-2019


 Incepand de maine, 28 Noiembrie  toti brazii vor putea fi licitati pe site-ul LAVACOW!

Multumim tuturor celor implicati si in special

Mirunei Ardelean!