Atelierele ILBAH a participat pentru al patrulea an consecutiv la cel mai important eveniment dedicat machiajului din Romania, Make-up FEST 2016!

 

Conferinta Beauty PR

Evenimentul a fost deschis, sambata 5 noiembrie, de Atelierele ILBAH cu o Conferinta de Imagine si PR sustinuta de Ines Turturica, unul dintre cei mai experimentati si apreciati profesionisti in domeniu si trainer PR la Atelierele ILBAH. Printre temele abordate s-au numarat strategii de promovare, identificarea publicului tinta, canale de comunicare. Conferinta a adunat mai mult de 150 de profesionisti din industria de beauty, de la make-up artisti și hairstilisti, la antreprenori ce detin saloane de infrumusetare.

ines-turturica-conferinta-beauty-pr-ilbah

Lector: Ines Turturica (specialist PR & trainer Atelierele ILBAH)

Mai multe detalii despre Conferinta Beauty PR gasesti aici, iar imagini poti gasi pe pagina Facebook Atelierele ILBAH!

Afla cum te poti inscrie la cursul autorizat de PR – Relatii Publice  aici!


New Talent Contest

Adina Hotinceanu si Corina Ene sunt doua proaspete absolvente ale cursului de Machiaj Profesional la Atelierele ILBAH. Ele au concurat pe scena Make-up Fest 2016 la titlul The New Talent, concurs international, alaturi de alte 18 participante. Tema concursului a fost: Personaje feminine din mitologia Greaca si Romana. Zeitele Artemis si Hera au prins viata sub pensulele manuite cu indemanare de cele doua tinere make-up artist. Cele doua au demonstrat ca si-au insusit cu succes tehnicile dobandite in urma cursului de machiaj, zeitele create de acestea fiind apreciate de toti cei care le-au putut admira in timpul competitiei.

atelierele-ilbah-new-talent-2016jpg

Vestimentatie Hera: Mirela Diaconu (designer vestimantar & trainer Atelierele ILBAH; Accesorii Florale: Anne Marie Popa si Natasha Maxim (specialisti decoratori florali & traineri Atelierele ILBAH)

Afla cum te poti inscrie la cursul autorizat de Machiaj Profesional  aici!


Show Your Talent Make-up Contest

Duminica 6 noiembrie, in a doua zi de eveniment, Atelierele ILBAH a organizat in premiera pe scena Make-up Fest 2016 un concurs inedit, dedicat exclusiv amatorilor: SHOW YOUR TALENT – MAKE-UP CONTEST.

18 persoane talentate, provenind din cele mai diverse domenii (corporatisti, studenti la arhitectura, avocati si medici veterinari), s-au intrecut in arta machiajului in fata unui juriu exigent, format din nume consacrate in make-up: Alexandru Sassu – make-up artist si trainerii Atelierele ILBAH, make-up artisti de renume: Alina Serbu, Rialda Badea si Mihaela Rotaru.

concurs-show-your-talent

Maestru de ceremonii: Bianca Ionita; Juriu: Mihaela Rotaru, Alina Serbu, Rialda Badea (traineri make-up Atelierele ILBAH), Alexandru Sassu (make-up artist); Sponsor principal: Beauty One; Parteneri: Cupio, Gerovital Romania

Mai multe detalii despre concursul Show Your Talent Make-up Contest gasesti aici, iar imagini poti gasi pe pagina Facebook Atelierele ILBAH!

Afla cum te poti inscrie la cursul autorizat de Machiaj Profesional  aici!


Sesiuni gratuite de make-up la standul Atelierele ILBAH

In afara de organizator de concursuri de make-up si conferinte de Beauty PR, Atelierele ILBAH a fost si expozant la Make-up Fest 2016. Standul creativ, cu pereti blackboard (tabla de scris), ce purtau schite si siluete glamour, te duce cu gandul la o scoala. Atelierele ILBAH chiar asta este O SCOALA.

Astfel, elevii cursurilor de machiaj profesional au oferit sesiuni gratuite de make-up tuturor vizitoarelor care au trecut pragul standului. Cursantii au fost incantati ca au putut pune in practica toate informatiile si abilitatile dobandite pana in acel moment pe timpul cursului. Standul fiind plin in ambele zile de eveniment, cursantii au trecut printr-o proba de foc, pe care vizitatorii si trainerii make-up considera ca au trecut-o cu brio.

stand-atelierele-ilbah-make-up-fest-2016

Grafica blackboard: Razvan Serpescu

Mai multe imagini de la Standul Atelierele ILBAH poti gasi pe pagina Facebook Atelierele ILBAH!

Afla cum te poti inscrie la cursul autorizat de Machiaj Profesional  aici!


Multumim tuturor celor implicati: Bianca Ionita, Ines Turturica, Aleandru Sassu, Alina Serbu, Rialda Badea, Mihaela Rotaru, Beauty One, Cupio, Gerovital Romania, Echipa Organizatorica Make-up Fest, Razvan Serpescu, Radu Balan, Mirela Diaconu, Anne Marie Popa, Natasha Maxim!