Atelierele ILBAH a organizat un concurs inedit pe scena Make-up Fest 2016: SHOW YOUR TALENT – MAKE-UP CONTEST! Interzisa profesionistilor, competitia a adunat 18 amatori de machiaj din cele mai diverse domenii de activitate.

La concurs s-au inscris studenti la medicina veterinara, avocati si corporatisti, toti uniti printr-o pasiune comuna: machiajul! Concurentii au avut la dispozitie 80 minute pentru a recrea un machiaj glamour de seara, conform pozelor primite inainte de start. In poze, participantii au avut surpriza sa o regaseasca pe celebra prezentatoare TV Bianca Ionita, care a si jucat rolul de maestru de ceremonii.

bianca-ionita-show-your-talent

Concursul a atras un public numeros, nerabdator sa afle castigatorii. Cei 18 participanti si-au aratat talentul si indemanarea in machiaj folosind produsele profesionale puse la dispozitie de sponsorul principal Beauty One si partenerii Cupio si Gerovital Romania. Juriul, format din make-up artisti consacrati si traineri make-up Atelierele ILBAH, au avut o misiune dificila deoarece, asa cum ne-au declarat, concurentii au fost extrem de talentati.

 

Castigatorii:

Locul 1Alina Manolache a castigat Curs Autorizat Machiaj Profesional la Atelierele ILBAH, in valoare de 3600 lei si produse de machiaj oferite de Beauty One in valoare de 1000 lei

Locul 2Stefania Moise a castigat Curs Initiere Machiaj Profesional la Atelierele ILBAH, in valoare de 1200 lei si produse de machiaj oferite de Beauty One in valoare de 500 lei

Locul 3Iulia Anca Tudor a castrigat produse de machiaj in valoare de 200 lei, oferite de Cupio

Premiul SpecialIrina Daniela Preda a castigat produse cosmetice in valoare 200 lei, oferite de Gerovital Romania.

 

 

Concursul a atras simpatia si admiratia tuturor celor prezenti, de la expozanti la make-up artisti de renume. Toti considerand initiativa Atelierele ILBAH mai mult decat binevenita in domeniul machiajului. O astfel de competitie le ofera sansa amatorilor sa isi demonstreze, atat lor cat si publicului, talentul si pasiunea pentru o meserie pe cat de frumoasa, pe atat de complexa.

juriu-sshow-your-talent-ilbah

Juriul a fost format din:

Alexandru Sassu – Make-up Artist

Rialda Badea – Make-up Artist si trainer Atelierele ILBAH

Alina Serbu – Make-up Artist si trainer Atelierele ILBAH

Mihaela Rotaru – Make-up Artist si trainer Atelierele ILBAH

Mai departe va lasam sa descoperiti cum a fost la concursul SHOW YOUR TALENT – MAKE-UP CONTEST:

Video by Radu Balan

 

Mai multe imagini gasiti si in  albumul foto Facebook dedicat acestui concurs inedit!


Vrei sa inveti cele mai noi trucuri si stiluri de machiaj sau vrei sa iti transformi pasiunea in job? In cadrul cursului de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH vei invata de la adevarati profesionisti cum sa realizezi toate tipurile de machiaj, fie ca este vorba despre machiajul corector (in functie de trasaturile si fizionomia clientului) sau machiajul special (pentru sedinte foto, prezentari de moda, filmari video sau televiziune si film). De la simple machiaje de zi sau de seara, pana la machiaje pentru evenimente speciale sau chiar sedinte foto sau film, un Make-up Artist trebuie sa stapaneasca toate tehnicile si sa respecte regulile specifice fiecarui tip de machiaj. 

Inscrie-te la curs aici!