In perioada 28-30 Iulie 2021, la Ambasad’Or Events, s-a desfasurat cea de-a 33-a editie a Bucharest Fashion Week.

Dupa ultimul an, marcat de imposibilitatea de a organiza evenimente, in 2021 Bucharest Fashion Week a revenit in forta! Au fost trei zile pline de designeri de succes, colectii impresionante, modele frumoase, si o multitudine de momente de neuitat.

Ca in fiecare an, Atelierele ILBAH s-a implicat in mai multe domenii: Hairstyle, Make-up, Fotografie si Video.

Hairstyle

Atelierele ILBAH au fost hairstilistii oficiali ai Bucharest Fashion Week 2021, realizand coafurile tuturor modelelor prezente pe scena.

Coafura este un accesoriu important al unei tinute, si trebuie gandita ca atare. Hairstylistul vine in ajutorul designerului, pentru a scoate in evidenta tinuta acestuia, cu ajutorul pieptenului, ondulatorului si fixativului.

Echipa Atelierele ILBAH a avut trei zile de foc, in care a realizat coafuri dupa cerintele designerilor. Par drept si lucios, bucle stranse sau beach waves, ponytails si codite impletite pe modelele tinere, hairstilistii nostri s-au descurcat excelent. Indrumati de catre Gabriel Dumitru, trainerul cursului de coafor, echipa noastra a dat dovada ca stapanete foarte bine aspectele tehnice ale acestui domeniu, ca are prezenta de spirit necesara pentru a lucra intr-un mediu aflat mereu in miscare si in contra-timp, si, cel mai frumos lucru, echipa de hairstyle a demonstrat faptul ca pasiunea te poate duce departe.
Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Hairstyle

Felicitari tuturor cursantelor din Echipa Hairstyle al Atelierele ILBAH: Adriana Costache, Alexandra Elena Daraban, Alice Moisa, Ana Alexandrescu, Andreea Sentes, Elena-Adriana Anghel, Elena Adina Ene, Florina Adriana Baluta, Irina-Andreea Neag, Marina Adela Costea, Nicoleta Daniela, Oana Ceaon, Oana Voiculescu, Raluca-Florentina Bulut

Premiul pentru Cel mai bun Hairstylist Atelierele ILBAH a fost inmanat Marinei Costea. Pe parcursul evenimentului, ea s-a evidentiat prin modul profesional de lucru, prin atentia pe care a acordat-o modelelor aflate pe scaunul sau, si prin incantare cu care se apuca de treaba in fiecare dimineata la Bucharest Fashion Week. Felicitari, Marina! Iti dorim mult succes in continuare!

Make-up

La capitolul makeup, fiecare designer gandeste un tip general de machiaj, care se potriveste colectiei sale. Responsabilitatea make-up artistului este sa adapteze aceste cerinte pe fizionomia fiecarui model. Acesta va scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale modelului, dar va respecta look-ul general, pentru a pastra coeziunea colectiei.

Echipa Atelierele ILBAH a avut de realizat machiaje variate pe parcursul celor trei zile de Bucharest Fashion Week: smokey eyes in culori pamantii, machiaje albastre in stilul anilor 80 pe modelele copii, ochi accentuati de sclipici auriu, buze rosii, cat eyes si chiar si machiaje grafice, de impact.

Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Makeup

Cursantii nostri au fost in mediul lor. Creativitatea a fost la cote maxime, iar entuziasmul make-up artistilor a facut ca ritmul alert la care trebuiau sa lucreze sa nu se simta.

Felicitari tuturor cursantelor din Echipa de Make-up Atelierele ILBAH: Adriana Nica, Alice Chirica, Lorena Duciu, Nicoleta Petre, Otilia Blint, Roxana Tache, Stefana Tampu, Iuliana Paun, Andreea Danciulescu, Larisa Talianu.

Premiul pentru Cel mai bun Make-up Artist Atelierele ILBAH i-a revenit Roxanei Tache. De-a lungul evenimentului, s-a observat respectul pe care l-a acordat modelelor aflate pe mana ei, si atentia pe care o acorda dorintelor acestora. Machiajele realizate de ea au fost la nivelul asteptarilor designerilor si buna ei dispozitie ne-a umplut si pe noi de energie. Felicitari, Roxana! Iti dorim cat mai multe cliente multumite!

Fotografie

La un eveniment precum Bucharest Fashion Week, audio-vizualul este unul dintre cele mai importante lucruri. Echipa Foto de la Atelierele ILBAH a fost tot timpul pe faza, pentru a captura cele mai bune cadre, in backstage, la primirea invitatilor, si mai ales in timpul defilarilor.

Cursantii nostri au invatat o lectie importanta pentru cariera lor in domeniul fotografiei: cand vine vorba de evenimente, viteza este cel mai important lucru. Fotograful trebuie sa fie mereu pregatit sa surprinda cadrul, deoarece fiecare moment este unic si nu se va repeta. Pe scena modelele sunt intr-o continua miscare, in backstage totul se intampla foarte rapid, iar cursantii nostri au avut tot timpul obiectivele pregatite.

Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Foto

Echipa Foto Atelierele ILBAH a fotografiat fiecare tinuta, in cea mai buna varianta a sa: purtate de modele profesionale, pe scena Bucharest Fashion Week. Pe langa asta, cursantii nostri au surprins momente frumoase din backstage, iar cu ajutorul acestor fotografii, amintirile noastre nu vor fi niciodata uitate.

Felicitari tuturor cursantilor din Echipa Foto Atelierele ILBAH: Alina Dunu, Anca Irina Lupusavei, Andreea Ionescu, Miruna Octavia Belulescu , Blitzka Studio (Carmina Vilcea si David Petcu), Claudiu Florin Buda , Gabriela Ciofu, Catalin Coseriu, Cristina Crivat, Daniela Damian, Magda Zinculescu, Cristina Nussem, Victoria Pintea, Sabina Luciana Puia, Daniela Safta, Valentin Uta, Andi Badea.

Premiul pentru Cel mai bun Fotograf Atelierele ILBAH a mers la Carmina Vilcea, de la Blitzka Studio. De-a lungul evenimentului, ea a fost tot timpul cu obiectivul indreptat in directiile importante, si tot timpul cu zambetul pe buze.

Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Foto-Premiu

Pasiunea ei evidenta pentru fotografie, a facut-o sa nu uite nici macar pentru o secunda de regulile tehnice ale fotografiei. Felicitari, Carmina! Iti dorim mult succes in shootingurile viitoare!

Video

Daca o fotografie face cat o mie de cuvinte, atunci un video este un adevarat roman. In cadrul Bucharest Fashion Week, Echipa Video Atelierele ILBAH a fost responsabila cu surprinderea celor mai importante momente ale evenimentului.

In timpul prezentarilor, cursantii nostri au urmarit cu atentie fiecare tinuta si fiecare model, dar imortalizarea in forma video a Bucharest Fashion Week nu a insemnat doar asta. In backstage, cursantii nostri au urmarit momente surprinzatoare, momente amuzante, momente la care publicul nu are, de obicei, acces.

Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Video

Suntem curiosi sa vedem montajele realizare de catre Echipa Video Atelierele ILBAH si, deoarece va mai dura putin, ne inarmam cu rabdare si asteptam momentul cand vor fi gata de lansare. Stay tuned!

Felicitari tuturor cursantilor din Echipa Video Atelierele ILBAH: Florina Vlad, Mihaela Teodorescu, Stefan Bucur, Florin Vlad, Alexandru Pricorieru, Alexandra Negoita.

Atelierele ILBAH si prietenii nostri, vechi si noi

Multumim tuturor celor implicati in activitatea Atelierele ILBAH de la Bucharest Fashion Week 2021.

Pentru inceput, multumim prietenilor de la BeautyOne, a caror produse au fost folosite de catre Echipa de Hairstyle si Makeup in cadrul Evenimentelor.

De asemenea, dorim sa multumim trainerilor nostri, care au fost responsabili de indrumarea echipelor pe parcursul evenimentului. Din sala de curs in backstage-ul Bucharest Fashion Week, trainerii Atelierele ILBAH nu se opresc niciodata din oferit informatii cursantilor, si aduc pe oricine aflat la inceput de drum, la nivelul de profesionist!

Echipa Hairstyle: Gabriel Dumitru si Catalin Balan
Echipa Makeup: Alina Serbu si Laura Perian
Echipa Foto: Bogdan Merlusca
Echipa Video: Vlad Bobe

La Bucharest Fashion Week am avut si oportunitatea de a ne revedea cu prieteni vechi. Cristina Ciuciu a defilat pe scena cu o colectie a brandului sau, Emma – concept wear for kids. Pe Cristina o stim de cativa ani buni, de cand a participat la primul ei curs la Atelierele ILBAH. De-a lungul anilor s-a legat o prietenie puternica, un parteneriat frumos, si ne-am bucurat nespus sa o revedem pe scena Bucharest Fashion Week, si sa o imbratisam in backstage.

Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Emma

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim dragilor nostri cursanti si sa ii felicitam pentru profesionalismul si pasiunea de care au dat dovada. Suntem mandri de ei, si stim foarte bine ca aceste doua calitati se regasesc in fiecare cursant Atelierele ILBAH. Suntem fericiti ca, in cadrul Bucharest Fashion Week 2021, toata lumea a putut sa vada ce lucruri frumoase realizeaza cursantii nostri!

Atelierele-ILBAH-la-Bucharest-Fashion-Week-2021-Final

Dragi prieteni de la Bucharest Fashion Week, va felicitam pentru inca un eveniment reusit! Va multumim ca, in fiecare an, oferiti cursantilor nostri oportunitatea de a se perfectiona in domeniul lor. Impreuna cu Atelierele ILBAH, Bucharest Fashion Week da sansei o sansa!

Ne vedem cu mare drag la urmatoarea editie Bucharest Fashion Week! Pana atunci, va invitam sa vedeti mai multe imagini din cardul evenimentului, pe pagina noastra de Facebook.