In acest an, Atelierele ILBAH este partener educational DevCon, cea mai importanta conferinta dedicata profesionistilor din domeniul IT si entuziastilor din zona tech.


Pe 1 si 2 Noiembrie, in Bucuresti la NORD Events Center, va avea loc a 5-a editie DevCon. Se anunta doua zile pline de continut tehnic in domenii precum Java, DevOps, Internet of Things, Cybersecurity, Data, Inteligenta artificiala si Machine Learning, Web & Mobile, Testare automata si multe altele.

DevCon 2023

In cadrul DevCon vor avea loc 6 conferinte dedicate si 10 Masterclass-uri, cumuland peste 50 de speakeri internationali, leaderi din industrie si pioneri ai tehnologiei. Mai mult, DevCon 2023 va avea si o zona expozitionala, unde peste 30 de companii cu profil tehnic vor prezenta noi arii cu un impact puternic in comunitatea tech.

DevCon 2023

Atelierele ILBAH este Education Partner la aceasta editie DevCon, lucru pentru care suntem foarte mandri.

In ultimii ani, odata cu evolutia domeniului IT la noi in tara, a evoluat si nevoia pentru educatie in aceasta sfera, si suntem mandri ca putem fi o voce puternica in acest context.

Chiar daca acest domeniu este unul care evolueaza cu viteza luminii, cursurile Atelierele ILBAH iti ofera oportunitatea de a tine pasul. Oferim o gama vasta de cursuri IT, si indiferent de nivelul de cunostinte pe care le detii, vei gasi un curs potrivit pentru tine la Atelierele ILBAH.

Asadar, va invitam cu mult entuziasm sa participati la DevCon 2023, pentru a descoperii cele mai noi tehnologii si inovatii, pentru a invata de la liderii industriei si pentru a cunoaste alti entuziasti care iti impartasesc pasiunea pentru all things IT.